iplikátor - akupresurní kobereček - nový

Prodáno
Liberecký kraj
Klasické provedení malého Iplikátoru na režném plátně zmírní bolest zad a stane se vaší oblíbenou relaxační pomůckou. Stačí pár minut příjemné akupresu
Liberecký kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

akupresurní podložka šedá umělá hmota
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám úplně novou akupresurní podložku Značky Tectake.
Jihočeský kraj
700
 Kč
"Přinášíme relaxaci přímo k Vám, kdekoliv budete"
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Profesionální masáže v Praze Nabízíme profesionální masážní služby přímo u vás doma nebo v kanceláři. S dlouholetými zkušenostmi a individuálním přístupem vám pomůžeme odstranit bolesti a napětí v těle a navodit harmonii a r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Masážní míček - akupresurní - kvalitní a nový
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Masážní míček je měkký, dobře uchopitelný a na omak velmi příjemný míč. Akupresurní míček má po celém povrchu krátké výstupky vhodné k reflexní masáži rukou, plosky nohou a celého těla. Masážní ježci se používaji při rehabilitačním cvičení po úrazech, při boji s celulitidou, pro zmírnění pocitu stresu, pro zlepšení činnosti srdečního rytmu nebo uvolnění svalového napětí po sportovním výkonu. Cvičení rozv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Bederní pás Mueller Adjust-to-fit back support
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bederní pás Mueller Adjust-to-fit back support. Nový, pouze rozbalený. Původní cena 1350,- Bederní pás Mueller Adjust-to-Fit® Back Support je vybaven vnitřními nastavovacími popruhy, jejichž cílem je zpevnění segmentu na míru. Speciální mřížkový materiál odvádí teplo i vlhkost a umožňuje tak celodenní komfortní nošení. Jednoduše vytáhnete celkem čtyři popruhy a získáte tak úplnou kontrolu nad zpevněním zad, které chcete dosáhnout. Produktová řada Mueller Adjust-To-Fit® pomáhá zabránit dalšímu zranění tím, že omezuje rozsah pohybu a urychluje tak zotavení. Patentované, nastavitelné vnitřní popruhy poskytují komfortní zpevnění bederní oblasti a snadno se uchycují... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
890
 Kč
2 ks přenosný akupresurní přístroj, masážní
Před 7 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Přenosný akupresurní klip je kompaktní akupresurní zařízení, které vyvíjí tlak na bod LI4 na vaší ruce, který se nachází mezi palcem a ukazovákem. Zmírňuje bolesti migrény, snižuje napětí a strach a odbourává stres. Bezpečné a efektivní: Akupresura Clip působí tím, že vyvíjí tlak na akupunkturní bod L14 a aktivuje stimulační bod, čímž se uvolňuje blokáda pro harmonizaci tělesné energií; zcela přirozený, může přenosný akupresurn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
60
 Kč
Autokrační lehátko
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové, nevhodný dárek 80 letým rodičům. Účinky: prevence a uvolnění při bolestech zad a páteře aktivní uvolňování svalového napětí uvolňování dýchacích cest pomáhá při přetížení žilního oběhu dolních končetin pomáhá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800
 Kč
Autotrakční lehátko Honza 2 nové zabalené
Před 5 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Gravitační stůl usnadňuje a bezpečně provádí inverzní cvičení, díky těžkému integrovanému ocelovému rámu je stůl stabilní a odolný. Snadno dosažitelný nastavitelný ráčnový uzamykací systém. Přesná spona sklíčidla + bezpečnostní kolíkový systém činí stůl bezpečnější a bezpečnější při couvání. 6 úhlová nastavitelná zadní příčka pro snadné nastavení úhlu obrácení eliminuje typický systém popruhů. ¨Inverzní stůl používá vysoce kvalitní materiály, aby se odlišil od konkurence, vysoce kvalitní paměť... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990
 Kč
Masážní přístroj - Medisana MC 825 - Shiatsu - NOVÁ
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NOVÝ masážní přístroj - nevhodný dárek Podložka stimuluje specifické akupresurní body, což přináší žádoucí uvolnění ztuhlých svalů a pomáhá rozproudit energii v celém těle. 3 volitelné masážní zóny a dodatečná funkce vyhřívání poskytuje další relaxaci. Poskytuje intenzivní masáž zad ve třech volitelných zónách (horní, spodní a celková masáž) Masáž je založena na japonské technice Shiatsu, známé po staletí, v kombinaci se vzduchovou masá... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Respirátory a roušky - nové
Před 8 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Respirátory jsou zabalené, nepoužité, značkové už nevyužijeme 64 respirátorů a 18 ks roušek cena celkem
Liberecký kraj
100
 Kč
Masážní přístroj BeautyRelax - nový
BeautyRelax Vacuform Premium. Úplně nový, nerozbalený. Skutečně funkční podtlaková masáž Okamžité zlepšení krevního oběhu a látkové výměny ošetřené partie Pokožka je pružnější a jemnější na dotyk. Při pravidelném používání a přiměřeném stravování zjemnění příznaků celulitidy. Tvarování a zpevňování stehen, hýždí, břicha Oblasti použití Vnější a vnitřní strana stehen, paže, hýždě, břicho Lokální lymfatická masáž podtlakem Lymfatická masáž patří mezi nejúčinnější způsoby pro red... (více v detailu)
690
 Kč
Nový masážní přístroj "SILVER CREST"
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Přístroj na masáž chodidel Medisana FM 62-L / 2 rychlosti / 18 rotujících masážních hlavic. Masáž reexních zón na chodidlech Podporuje prokrvení pokožky Připoj... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
650
 Kč
Masážní přístroj na nohy inSPORTline C22
Před 17 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Masážní přístroj na nohy inSPORTline C22 je určený pro masáž spodní části nohou. Přístroj má 3 přednastavené masážní funkce, kterými jsou tvarování nohou, relaxační masáž a terapeutická masáž. Tři stupně intenzity - silná, středně silná, mírná. Naklápěcí mechanismus, který lze nastavit maxi... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
WellSpa gel
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Aktivační gel k WellSpa - zpevňuje pokožku a povislou kůži - minimalizuje celulitidu - detoxikuje lymfatický systém - Relaxační + masážní učinek - Masáž po sportovním ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Well Spa sérum
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Aktivační WellSpa sérum na ošetření - zpevňuje pokožku a povislou kůži - minimalizuje celulitidu - detoxikuje lymfatický systém - Relaxační + masážní učinek - Masáž po sport... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Well Spa iO - AKCE ‼️ převratná novinka v péči o tělo
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sada v akci obsahuje ‼️ 1 x WellSpa iO přístroj 1 x ageLOC aktivační gel 1 x ageLOC aktivační sérum možnost dokoupení: ageLOC zpevňující krém 890,- 1.zařízení na světě, které komplexně propojuje oblasti beauty + antiaging + wellness v pohodlí domova - zpevňuje pokožku a povislo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 950
 Kč
Bederní opěrka, natahovač zad, posilovací přístroj
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bederní opěrka, natahovač zad, posilovací přístroj. Stav zboží: funkční, dobrý stav, v obalu, s návodem v angličtině - mohu zaslat. Osobní předání v Praze nebo zašlu po úhradě poštovného předem i na dobírku. Více ks=sleva. Stručný popis od výrobce: Víceúčelové použití, v každodenním životě může být použit jako polštář pro kancelářskou židli a polštář do auta a má tři úrovně nastavení výšky. Zlepšete zdraví beder: Víceúrovňová bederní opěrka páteře, masážní přístroj na záda. Pohodlná paměťová pě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč
Akupresurní podložka
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám novou akupresurní podložku, určenou pro chůzi.
Jihočeský kraj
150
 Kč
Nové SPA masážní a relaxační kameny
Před 27 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ohřívací masážní relaxační pomůcka, černé kamínky v sametovém pytlíku, 9 ks. Ohřejte na příjemnou a snesitelnou teplotu, abyste pokožku či kůži nespálil... (více v detailu)
Hlavní město Praha
179
 Kč
Sada dřevěných masážních pomůcek na fascie TCHIBO
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sada dřevěných masážních pomůcek na fascie TCHIBO Obj. Číslo: 171806 Ideální k tréninku fascií a pro automasáž Ze dřeva s certifikací FSC Dokáže účinně uvolňovat blokády, zatuhliny a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Královéhradecký kraj
400
 Kč
Akupresurní vložky do bot s magnety
Před 78 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
K dispozici více nových balení. Jedná se o masážní akupresurní podložky do bot s magnety pro úlevu od různých bolestí a podobně. V balení je manuál pro nastavení magnetů - dle zvolení pozic umís... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Magnetoterapetuický přístroj LT-99
Před 79 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám tento magnetoterapeutický přostroj typ LT-99. Hlavní účinly přístroje- urychlení regenerace buněk, zmírnění bolesti ( analgetický efekt) , zpomalení... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodám akupresurní podložku
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám akupresurní podložku. Masážní podložka vhodná pro masáž chodidel a zad. Odběr Praha Prosek
Hlavní město Praha
50
 Kč
Nové dvoubalení pleť. masek Acne Clear zn.Dermacol
Před 148 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nové dvoubalení pleťových masek Acne Clear zn. Dermacol, 2x8 g. Nové, v původním stavu, bez vad. Pleťová maska na problematickou pleť s akné Vám pomůže se zbavit pupínků. Tato stahující neboli adstringentní maska obsahuje jíl a další účinné přírodní složky, které udrží tvorbu mazu pod kontrolou. Vlastnosti: účinně či... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
39
 Kč
2+1 zdarma - masážní váleček s madly PhysickGear
Před 338 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
1 ks -- 99 Kč 2 ks -- 198 Kč + 1 ks zdarma (tzn. 3 válečky za 198Kč) ----------------------------------------------- Masážní váleček s rukovítky je vhodný k prokrvení různých částí těla. Pomocí rukovítek je masáž jednodušší. Váleček má na svém povrchu akupresurní vroubky. Díky masážním vroubkům si prokrvíte pokožku, zlepšíte krevní oběh a uvolníte ztuhlé svalstvo. Každodenním používáním masážního válečku zlepšíte nabuzení srdeční... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo