2xŠampon+kondicionér Pantene Pro-V Infinitely Long

Prodáno
Hlavní město Praha
Nabízím nový NEROZBALENÝ šampon 2 ks a kondicionér 2 ks (lze domluvit i prodej jednotlivě, cena za šampon 85 Kč, kondicionér za 60 Kč) Pantene Pro-V Infinitely Long posilující šampon pro poškozené vlasy Datum výroby 09/2023 Pantene Pro-V Infinitely Long posilující kondicionér pro dlouhé vlasy Datum výroby 09/2023 Možno
Hlavní město Praha
249
 Kč

Podobné inzeráty

Just - hebké a zdravé vlasy
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, neotevřené. Regenerační sérum express (ex. 11/24) - cena 600 kč Regenerační sérum express (ex. 3/25) - cena 700 kč Lotion proti vypadáván... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Clip in lidske vlasy
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Clip in lidske vlasy Pás na zhuštění vlasu Delka 40-42 cm Mnou barvené světli melir a um... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Luxusní kartáč na vlasy S.Heart.S Scalp Brush World Long
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám kartáč na vlasy S.Heart.S Scalp Brush World Long - ROSE Gold, pro jemné a tenké vlasy. Jsou nové, originálně zabalené přímo od dodavatele. U nás cena na e-shopu luxusnivlasy 2450,- zde najdete i návod a postup. Detailní popis produktu Scalp Brush je populární po celém světě. Tajemství této popularity spočívá v patentované konfiguraci, která byla speciálně navržena s ohledem na vlasy a pokožku hlavy. Patentovaná konfigurace přiléhá k pokožce hlavy bez ohledu na to, zda kartáč používáte zepředu dozadu nebo zprava doleva. Dokonalá péče o vlasy a pokožku pomocí jednoho kartáče 1) Snižuje tření a chrání vlasy před cucháním - určeno pro vlasy citlivé na tření, eliminuje poškození vlasů a pokožky hlavy 2) Mimořádné čistící a masážní vlastnosti - pokud se kartáč používá společně se šampo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
NOVÁ SADA - OČNÍ STÍNY, LESK NA RTY, UMĚLÉ ŘASY
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sada obsahuje paletku očních stínů oční stíny 9 různých + lesk na rty světlonce růžový + umělé ř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Kondicionéry Pantene
Pantene kondicionéry 200ml . Nové . Cena za kus . Balíkovna 39 Kč .
Prodám šampon a kondicionér
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Kondicionér pro blonďaté vlasy modrý Asi polovina obsahu Dá Šamp... (více v detailu)
Zlínský kraj
79
 Kč
Prodám šampon a kondicionér
Před 11 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Bez záruky úklid koupelny Kondicionér pro blonďaté vlasy modrý Polovina obsahu Šampon menší půlka obsahu Cena za vse
Zlínský kraj
65
 Kč
Kondicionéry na vlasy
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dva kondicionéry na vlasy Pantene Pro V, nové, neotevřené (2×160ml). Expirace... (více v detailu)
Plzeňský kraj
90
 Kč
Rowenta Žehlička Na Vlasy
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám žehličku na vlasy Rowenta, která je ideální pro dosažení hladkých a lesklých vlasů. Stav: Žehlička je ve výborném stavu, používána jen občas a plně funkční. Rychlé Zahřívání: Díky rychlému zahřívání je připravena k použití během chvilky. Regulace Teploty: Nabíz... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Dámská kosmetika tianDe
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
tianDe Vienna Coffee - Shower Gel - 250g Nový Info: Představte si, že sedíte v útulné kavárně a užíváte si vůni dokonalé kávy ... Tak intenzivní a osvěžující, tak jasné a hluboké! Díky sprchovému gelu ""Coffee Viennese“ z luxusní řady Hainan Tao budete cítit tuto relaxaci každý den! Inspiruje a dává vám skvělou náladu na celý den! Vůně kávy nemůže být zaměňována s nikým jiným! Kávové tóny, inspirující a dokonce vzrušující. Jedna láhev ko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
349
 Kč
Sada 1+1 šampón a kondicionér proti lupům a při seboree
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Sada obsahuje: 1 x vlasový šampón proti lupům a při seboree DANDRUFF CONTROL 320 ml, 1 x kondicionér proti lupům a při seboree DANDRUFF CONTROL 250 ml. Šampony a kondicionéry jsou: BEZ SLS, BEZ SLES, BEZ SILIKONů! Vlasový šampón proti lupům a při seboree, DANDRUFF... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
358
 Kč
Keratinová sada na vlasy FARMASI
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
V sadě: Keratinový šampon Keratinová maska na vlasy Keratin Therapy ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
539
 Kč
Mustika Ratu - přírodní kosmetika z Indonésie
Nabízím Daun Waru Hair Conditioner Vlasový kondicionér IBIŠEK pro výživu suchých, poškozených a křehkých vlasů. Původní cena je 780 Kč, k tomu šampon Daun Waru Shampoo Šampon IBIŠEK pro výživu suchých, poškozených a křehkých vlasů, původní cena 290 Kč a masku Cem Ceman Hair Mask Přírodní vlasová maska pro hloubkovou výž... (více v detailu)
500
 Kč
Wella Performance lak na vlasy + další produkty
Nabízím Lak na vlasy Wella Performance 2 kusy. Cena celkem 150 Kč. Dále Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil 30 ml - olej pro uhlazení a zářivý lesk vlasů - 50 Kč, OGX kondicionér na vlasy regenerační marocký arganový olej, 385 ml - 100 Kč Wella Deluxe Dream Sleek & No... (více v detailu)
300
 Kč
Nová sada pro vlasy Intensive Repair zn. Pantene
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou sadu pro vlasy Intensive Repair zn. Pantene. Nová, v původním stavu, bez vad. Do sady patří nový šampón Pro-V Repair & Protect 3 v 1 a sérum Miracle Serum. Šampón v jednom jednoduchém kroku jemně čistí, vyživuje a ošetřuje křehká a poškozená vlasová vlákna. Působí jako šampon, kondicionér a péče v jednom. Poskytuje... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
209
 Kč
Nová sada pro vlasy Intensive Repair zn. Pantene
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou sadu pro vlasy Intensive Repair zn. Pantene. Nová, v původním stavu, bez vad. Do sady patří nový šampón Pro-V Repair & Protect 3 v 1 a sérum Miracle Serum. Šampón v jednom jednoduchém kroku jemně čistí, vyživuje a ošetřuje křehká a poškozená vlasová vlákna. Působí jako šampon, kondicionér a péče v jednom. Poskytuje... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
209
 Kč
Pantene set
Šampon + kondicionér Pantene . Nové . Cena za oba . Balíkovna 39 Kč .
120
 Kč
Feg sérum na růst očních řas i obočí
Před 19 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Úplně nové! Zalisovane ve folii. Nevyužiji. Nové, zabalene, zapecetene ve folii (foto s rozbalenym balíčkem je pouze ilustrační;) na internetu velmi dobře hodnocené sérum na růst očních řas i obočí. Levně prodam, Neměním! Nutriční sérum na řasy speciální kondicionér stimulující růst řas a jejich posílení.Je vhodná pro: * Délku * Sílu * Hustotu * Pevnost * Sytost pigmentu řas. Sérum na řasy FEG může být použito rovněž jako kondicionér posilující prodlužování řas ldeální řešení pro lidi, j... (více v detailu)
Zlínský kraj
155
 Kč
Pantene 3v1
Šampon + kondicionér + péče . Extra objem , 360ml . Nový . Balíkovna 39 Kč .
Pantene volume
Pantene sprej pro objem vlasů 150ml . Nový . Balíkovna 39 Kč .
Pantene sérum
Před 20 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Bezoplachové sérum Pantene na poškozené vlasy . Nové . Balíkovna 39 Kč .
Karlovarský kraj
60
 Kč
Šampon a kondicioner Maui
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Šampon Bamboo Fibers s Aloe a kondicioner Coconut oil a Aloe určený pro kudrnaté vlasy. Mám spíš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Pantene Volume
Před 20 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Sprej pro objem vlasů 150 ml . Nový . Balíkovna 39 Kč .
Karlovarský kraj
70
 Kč
Farmasi
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Výborné výrobky od zavedené firmy za dostupné ceny. V případě, že chcete nakupovat ještě levněji, stačí provést jednoduchou Registraci v odkaze níže. Registrací provedete v klidu sami doma do 2 minut :) https://www.farmasi.cz/account/create ID sponzora 20084021 Nebo www.farmasi.cz záložka registrace, ID sponzora výše :) Sami a bez registrace můžete objednat zde - https://www.farmasi.cz/cz20084021?fbclid=IwAR0bkiEKemH9ohvrt0TR081Z4D_ZKy5G79SY0XoPd94MlpaUKg1y6TQPKRk Katalog: https://www.farmasi.cz/farmasi/catalog Věci k dispozici z akce (v případě nákupu nad 500,- menší dárek, v případě nákupu nad 1000,- sleva nebo dárek): Zboží z akce! Šampon + maska s keratinem 249,- (498,-) 4 ks (+2x maska) Midnight muse kadin parfum EDP 50ml dámský 325,- (novinka, zaváděcí cena) Eternal spice erkek parfum EDP 50 ml pánský 325,- (zaváděcí cena) Vibrant Aura kadin Parfum EDP 50 ml dámský 325,- (zaváděcí cena) Noir Temptation Parfum EDP 50 ml ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
45
 Kč
Kulma na vlasy Remington nabídka 1334
Před 27 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kulma na vlasy Remington nová / plně funkční jen jde vypnout jen tím že se vytáhne ze zá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kosmetika