Revitalizační maska s česnekem a Capixylem, 200 ml

Prodáno
Středočeský kraj
REVITALIZAČNÍ MASKA S ČESNEKEM A CAPIXYLEM Pro slabé vlasy náchylné k lámání a vypadávání. ➡️ Obohacené složení vyvinuté o vitamíny, proteiny, česnek a Capixyl obnovuje vlasy od kořínků ke konečkům. ➡️ Perfektní maska pro vlasové kořínky, ideální pro obnovu a posílení oslabených, poškozených a lámavých vlasů. ➡️ Zanechává hedvábnou hebkost, brání řídnutí, posiluje slabé vlasy náchylné k vypadávání.
Středočeský kraj
150
 Kč

Podobné inzeráty

AVON REVITALIZAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA ANEW
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Revitalizační slupovací maska z řady Anew Originál zabalená v celo... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
K18 mollecular Repair maska na vlasy s peptidy a nová
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Úplně nové zalisovane balení! Vhodné i jako dárek Běžná cena přes 800 Kč na NotinoCz Oficiální popis distributora : Koncentrované peptidy pro obnovu poškozených vlasů během 4 minut. Už za pouhé 4 minuty zvrátí bezoplachová vlasová péče K18 Molecular Repair veškeré známky poškození. Díky patentované peptidové technologii posílí jednotlivá vlákna po celé jejich délce a navrátí jim hebkost, hladkost a lesk. Ať už byla poničená odbarvováním, chemickou úpravou, či působením tepla.  Vlastnosti: b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
479
 Kč
Maska na obličej na spaní luxus pravé hedvábí - Notino
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Silk Collection Sleeping mask & Scrunchies Set Maska na spaní / meditaci / odpočinek / škraboška - dárková sada - set masky a gumiček do vlasů - 100% hedvábí - odstín: béžová/zlatá - pěkné balení - původní cena 950 Kč Vlastnosti masky: hedvábná maska pro zatemnění, přispívá k hlubokému spánku nevsakuje séra či krémy, které tak na pleti působí efektivněji udržuje oční okolí hydratované, pomáhá zmírnit linky a vrásky předchází známkám únavy, minimalizuje kruhy i otoky pod očima hedvábí má hypoalergenní vlastnosti Vlastnosti gumiček: při sundávání hladce sklouz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
99
 Kč
peptidová maska na rty
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
novinka od tianDe Jedná se o skutečný balzám, který poskytuje: - silný regenerační účinek, - hydrataci a mimořádnou výživu, - zjemnění a ochranu citlivé pleti, - podporu mikrobiomu. Bohaté pečující složení, včetně pěti druhů peptidů, cenného arganového, jojobového, olivového a slunečnicového oleje, rostlinných extraktů, včelího vosku a dalších p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
280
 Kč
AKCE NuSkin Epoch Ava Puhi Moni sampon proti lupum -50%
Mít lupy pod kontrolou nemusí být dřina! Epoch Ava Puhi Moni Anti-Dandruff Shampoo je posílený o kyselinu salicylovou, keratolytickou látku, která pomáhá mít pod kontrolou lupy tím, že odstraňuje nadbytek šupinkovitých odumřelých kožních buněk z vlasové pokožky a díky obsahu etnobotanických sl... (více v detailu)
370
 Kč
Stříbrné MASKY NA VLASY. VÝHODNÉ BALENÍ: 1000 ml
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám: MASKY NA VLASY (stříbrné) VÝHODNÉ BALENÍ: 1000 ml!!! CENA:180 kč. Tonizují melír a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
Masky na vlasy Pantene Pro-V a Syoss
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové masky na vlasy: - Pantene Pro-V (objem 300ml) - intenzivní kúra pro zářivé vlasy.Chrání barvené vlasy a dodává jim zdravý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
Maria Nila barvicí maska na vlasy
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nepřistupujte na kompromisy, pokud jde o vaše černé vlasy. Vyživující maska bez permanentních pigmentů Maria Nila Colour Refresh Black dodá vašim vlasům přesně to, co potřebují. Krásnou barvu, intenzivní výživu a takovou intenzitu, pro kterou se sama rozhodnete. Vlastnosti: intenzitu si volíte sami – můžete oživit odstín nebo úplně změnit barvu dodává vlasům výživu nemusíte se bát trvalého efektu – lehce se vymývá Složení: arganový olej – zjemňuje vlasy 100 % vegan Jak aplikovat: Vl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Tomas Arsov Balance Obnovující maska 100 ml
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Tomas Arsov Balance Obnovující maska 100 ml - značka: Tomas Arsov - objem: 100 ml - Hloubkově vyživující a obnovující maska. Obsahuje aminokyseliny, které obnovují balanc vl... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
NuSkin ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum
Bezoplachové nemastné sérum den za dnem posiluje a zpevňuje vlasovou pokožku a pomáhá jemným,... (více v detailu)
1 109
 Kč
Avon pánská sada TTA for Him EDT 75 ml + sprch.gel
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nádherná pánská vůně ve složení neroli, vanilka, vetiver. Sada obsahuje toaletní vodu 75 ml + sprchový gel 2v1... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
320
 Kč
K18 Molecular repair peptidy maska na vlasy sérum na
Před 22 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Úplně nové zalisované balení! Vhodné i jako dárek Běžná cena přes 800 Kč na NotinoCz Oficiální popis distributora: Koncentrované peptidy pro obnovu poškození vlasů během 4 minut. Již za pouhé 4 minuty zvrátí bezoplachová vlasová péče K18 Molecular Repair veškeré známky poškození. Díky patentované peptidové technologii posílí jednotlivá vlákna po celé jejich délce a navrátí jim hebkost, hladkost a lesk. Ať už byla poničena odbarvováním, chemickou úpravou či působením tepla.  Vlastnosti: během 4 ... (více v detailu)
Zlínský kraj
479
 Kč
Exkluzivní dárková kazeta dekorativ. kosmetiky Giordani Gold
Před 22 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám jedinečnou a nesehnatelnou dárkovou sadu dekorativní a pečující kosmetiky Giordani Gold od Oriflame. Produkty nikdy nevytažené z krabice. Nevhodný dárek. Set obsahuje: ● Rozjasňující bronzer v perličkách Giordani Gold 25 g (prodejní cena 529 Kč) Dvoubarevné rozjasňující perličky dokonale rozzáří vaši pleť díky směsi Frozen Shimmer, vytvářející ledově třpytivý efekt. Perličky, ručně vyráběné zkušenými řemeslníky v Itálii, obsahují minerály zvané La Eleganza, díky nimž pleť získá hedvábný a prozářený vzhled. ● Omlazující make-up Giordani Gold 30 ml, odstín Ivory Cool (PC 469 Kč) Make-up s vícerými účinky, obohacený o posilující probiotické sérum a zklidňující výtažek z lotosového květu. Prebiotické sérum pomáhá udržovat v pleti vláhu, zhebčuje ji, vyhlazuje a zpevňuje a zároveň zlepšuje její texturu a má původ v přírodním mořském ekosystému a svou schopností optimalizovat kvalitu kožních buněk a strukturu pleti přispívá k posílení kožní bariéry. Vrstvitelné střední až plné k... (více v detailu)
Zlínský kraj
399
 Kč
Kolagen
Před 25 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
bioaktivní peptidy NATICOL Marine Collagen Peptides s příjemnou tropickou příchutí Collagen +8 má prokázaný vliv na regenerací tkání a pokožky, kvalitu kloubů, růst vlasů a pevnost nehtů patří k nejkvalitnějším a nejdražším kolagenům na světě vůbec. ~~~ Collagen +8. Jeden z nejkvalitnějších kolagenů, který je na trhu k dostání. Collagen +8 je výjimečný nejen množstvím aktivních látek, ale také svým unikátním složením. Kromě patentovaných NATICOL Marine Col... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Jitrocelovo-smrkový sirup 300 ml
Před 27 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Je kombinací listů jitrocele a mladých smrkových výhonků. Jitrocel pomáhá léčit kašel, bronchitidu, plicní astma a dokonce i tuberkulózu. Celkově přispívá k zachování normální funkce dýchacího systému, podporuje funkci střevního traktu a mikrobiální rovnováhy. Přispívá k dobrému stavu kloubů, posiluje imunitní systém, napomáhá dobré... (více v detailu)
Ústecký kraj
79
 Kč
Nový šampón pro objem 3 v 1 zn. Pantene, 360 ml
Před 28 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový šampón pro objem 3 v 1 Pro-V Extra Volume zn. Pantene, 360 ml. Nový, v původním stavu, bez vad. Tento šampón v jednom jednoduchém kroku jemně čistí, vyživuje a ošetřuje křehká a poškozená vlasová vlákna. Působí jako šampon, kondicionér a péče v jednom. Jemně čistí vlasy, zbavuje v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
93
 Kč
Česnekový olejíček na podporu růstu vlasů
Před 36 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Česnekový olejíček na podporu růstu vlasů vmasírujte do pokožky hlavy půl hodiny před mytím vlasů vlasy zanechává zdravé a zářivé ideální péče o slabé a jemné vlasy náchyl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
173
 Kč
Černý česnek - doplněk stravy 60 kapslí
Před 45 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám Černý česnek - nedráždí sliznice zažívacího ústrojí. Přirozeně pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu a tuků v krvi. Dále podporuje normální funkci srdce a cév a pomáhá při pocitech těžkých nohou. Půso... (více v detailu)
Pardubický kraj
290
 Kč
Stříbrné MASKY NA VLASY. VÝHODNÉ BALENÍ: 1000 ml !
Před 68 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám: MASKY NA VLASY (stříbrné) VÝHODNÉ BALENÍ: 1000 ml!!! CENA:180 kč. Tonizují melír a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
Revitalizační maska s česnekem a Capixylem, 200 ml
Před 129 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
REVITALIZAČNÍ MASKA S ČESNEKEM A CAPIXYLEM Pro slabé vlasy náchylné k lámání a vypadávání. Obohacené složení vyvinuté o vitamíny, proteiny, česnek a Capixyl obnovuje vlasy od kořínků ke konečkům. Perfektní maska pro vlasové kořínky, ideální pro obnovu a posílení oslabených, poškozených a lámavých vlasů. Zanechává hedvábnou hebkost, brání řídnutí, posiluje slabé vlasy náchylné k vypadávání... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Nobilis Tilia Pleťová voda Levandulová 200 ml
Před 236 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NOVÉ ZBOŽÍ Nechte se unést podmanivou vůní levandule a dopřejte relaxaci vaší pokožce i mysli. Levandulový olej výborně uvolňuje, osvěžuje a tonizuje pokožku, jeho nezaměnitelné aroma zároveň pomáhá zklidnit roztěkanou mysl a zlepšit náladu. - skladem 3 ks Použití: Jde o skvělého pomocníka při běžné denní ... (více v detailu)
Středočeský kraj
169
 Kč
Kondicionér 355 ml pro barvené vlasy
Před 156 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Úplně nový Petal Fresh Pure Kondicionér a AKAI Kondicionér 355ml Přírodní veganský kondicionér pro barvené vlasy, který účinně chrání a umožňuje vám déle si užívat intenzivní barvu vlasů. Složení bez silných detergentů jemně pečuje, aniž by došlo k vyblednutí barvy. Unikátní kombinace certifikovaných organických extraktů z... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Masky na vlasy - stříbrné. Výhodné balení - 1000 ml !!
Před 114 dny - AVIZO_CZ
Prodám: Masky na vlasy - stříbrné. Výhodné balení - 1000 ml !! Cena: 180 kč. Tonizují me... (více v detailu)
180
 Kč
Masky na vlasy: "Kallos"- STŘÍBRNÉ !Výhodné balení - 1000 ml
Před 433 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodám: Masky na vlasy: "Kallos"- stříbrné. Výhodné balení - 1000 ml !! Cena: 180 kč. Tonizu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
Noční regenerační maska / krém Green Red Fruits, 50 ml
Před 317 dny - Moravskoslezský kraj - EMIMINO
… tento pleťový krém (maska) bude Vaši pleť hýčkat a pečovat o ni během noci. Vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Přípravek rgeneruje, hloubkově hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku. Zabraňuje předčasnému stárnutí. Redukuje jemné linky a vrásky. Vyrovnává strukturu pokožky a zlepšuje elasticitu. Rozjasňuje, vitalizuje a dodává energii. Zklidňuje podráždění a zarudnutí. Odstraňuje známky únavy a stresu a zajišťuje hladkou a odpočinutou pleť ráno. Účinek: rozjasnění, regenerace, výživa Jak používat: Malé množství krému / masky naneste v tenké vrstvě na vyčištěný obličej, vyhněte se oblasti očí. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Cena za 1 kus (50 ml). NOVÉ, originálně balené zboží. Ihn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
119
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo