Balance Test | Nezávislý krevní test

Prodáno
Jihočeský kraj
Nabízím 2ks nových (nerozbalených) testovacích sad včetně přesného návodu k použití, ale i následné detailní analýzy. Pořizovací cena 2.500 Kč/ks. Jedná se o snadno proveditelný domácí test pomocí suché kapky krve. Hla
Jihočeský kraj
1 100
 Kč

Podobné inzeráty

Balance Test | Nezávislý krevní test
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím 2ks nových (nerozbalených) testovacích sad včetně přesného návodu k použití, ale i následné detailní analýzy. Pořizovací cena 2.500 Kč/ks. Jedná se o snadno proveditelný domácí test pomocí suché kapky krve. Hla... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 100
 Kč
ZINZINO balance test - NOVÝ
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nový originálně zabalený ZINZINO balance test. INZERÁT JE PLATNÝ AŽ DO JEHO SMAZÁNÍ
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Plástový pyl Perga
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
PERGA Perga neboli včelí chléb je komplexní potravina, která obsahuje bílkoviny, vitamíny (skupiny B, K, D, C, P, A), minerály, jednoduché sacharidy, esenciální mastné kyseliny a stopové prvky. Díky tomu, že pylové zrno prošlo procesem kvašení, je lépe stravitelné. Perga obsahuje okolo 75 % ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
ZINZINO test
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím BalanceTest společnosti ZINZINO. Jedná se o jednoduchý sebetest, který po odebrání kapky krve umožňuje a... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Měřič krevního tlaku BALANCE
Před 20 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám málo používaný funkční nevyužitý měřič krevního tlaku a pulzu na zápěstí včetně 2ks nových b... (více v detailu)
Liberecký kraj
90
 Kč
ZINZINO BALANCEOIL+300 ML-Super cena!
Před 41 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
ČTĚTE INZERÁT! ZINZINO BALANCEOIL+ 300 ML SUPER CENA! NEJLEVNĚJŠÍ NA TRHU. Osobně: Milovice u Hořic, nebo posílám poštou. Nakoupila jsem si zásoby které nestíhám spotřebovat. Mám tu několik nových neotevřených lahviček oleje Zinzina po 300ml (více kusů než je na foto) Grep/citron/limetka Prodám i dávkovací mističky-odměrky k tomuto oleji: 50kč/ks (mám též více kusů než je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
750
 Kč
Omega 3
Před 41 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové originál zabalené Omega 3 nenasycené mastné kyseliny, 60 kapslí. Cena za jedno balení. 100% přírodní kyseliny. V přirozené formě, s o 50 % vyšší vstřebatelností než polosyntetické ethylestery. Nejdůležitější kyseliny EPA a DHA v kapsli. Dávka 250 mg EPA/DHA přispívá k normální činnosti srdce. Navíc dávka 250 mg DH... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Nenačaté dvouměsíční balení CardioMax
Před 397 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám. CardioMax obsahuje 90% koncentraci omega-3 mastných kyselin důležitých pro zdravou činnost vašeho srdce a cév. Omega-3 nenasycené mastné kyseliny, DHA a EPA, mají vliv na optimální funkci srdce, mozku a zraku. Vitamín D přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápn... (více v detailu)
Pardubický kraj
123
 Kč
Meřič krevního tlaku BALANCE
Před 85 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám používaný měřič krevního tlaku Balance (model KH 8097). Velice d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Rybí olej v kapslích - zdroj omega 3
Před 1263 dny - HYPERINZERCE
fin Bi-iomaxin caps - zdroj omega-3 - olej ze žraločích jater a rybí olejový koncentrát, přispívá k posílení imunitního systému. Bi-iomaxin caps obsahuje olej ze žraločích jater a rybí olejový koncentrát - zdroj omega-3 nenasycených mastných kyselin DHA a EPA. Je obohacen o... (více v detailu)
LPG ENDERMOLOGIE - CELLU M6 ALLIANCE PREMIUM SPA
Před 130 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
CELLU M6 ALLIANCE PREMIUM SPA > neomezený počet ošetření LPG Endermologie® body & face a osobní diagnostika klienta LPG SCAN v tabletu... Připojuji pár základních informací: Parametry přístroje: > LPG přístroj CELLU M6 ALLIANCE PREMIUM SPA > Rok výroby: 2019 (u nás do provozu uveden 12.12.2019, model roku 2020) > Velmi málo opotřebený. (díky COVID a jeho přerušením provozu v salonu) LPG ENDERMOLOGIE® TŘI AKCE SOUČASNĚ BĚHEM JEDNÉ TERAPIE > Díky synergii působení dvou patentovaných technologií LPG® (motorizovaný váleček a klapka) poskytuje nová ošetřující hlavice přístroje CELLU M6 ALLIANCE® vícerozměrnou mobilizaci buněčné tkáně. > Tato unikátní stimulace těla, intenzivní a přitom uvolňující, účinně aktivuje spalování tuků (lipolýza) a současně zlepšuje kvalitu pokožky, podporuje mikrocirkulaci, zeštíhlení. LPG® – motorizovaný vál... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
755 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo