Zdravotnické potřeby (Aqua Touch Jelly, aj.)

Prodáno
Královéhradecký kraj
Nabízím zdravotnické potřeby (více viz foto) s prošlým datem použitelnosti. Jsou nerozdělané a mohly by se použít (Aqua Touch Jelly, infúzní souprava IS-103). Vše bylo delší dobu bezpečně uskladněno ve skříni rodinného domu. Aktualizace stavu: injekční stříkačky, Contractubex gel a Silipos již nejsou. Další info na vyžádání přes e-mail. Možnost zaslat p
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Film Bolest, mysteriózní horor, 2006, vydav. Mido
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím DVD mysteriózní hororový film Bolest z roku 2006, od vydavatele Mido. Stav: v originálním nerozbaleném obalu, delší dobu uskladněn ve skříni rodinného domu. Další info na vyžádání přes e-mail. Možnost zaslat prostřednictvím služeb České pošty jako Doporučené psaní (na adresu d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Žákovská/ studijní sada kružítko Maped, úhloměr, aj.
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím žákovskou/ studijní sadu obsahující kovové kružítko Maped stříbrné barvy, plastový úhloměr 180ST./125 kouřový, plastovou fólii pro psaní tužkou a dvě podložky do sešitu (plastová a papírová) o velikosti A5. Stav: kružítko je v dobrém stavu (známky běžného opotřebení), k originální plastové krabičce (ta má poškozené panty otevírání), s jednou náhradní tuhou a neúplným příslušenstvím (viz foto). Úhloměr je nový (nepoužívaný) v originálním plastovém obalu. Folie je v pořádku (s původn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Dívčí růžová sportovní elastická čelenka
Před 922 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím dívčí růžovou sportovní elastickou čelenku. Značka i materiál nejsou uvedeny. Rozměry cca 18 x 6 cm (délka, výška). Stav: nejeví známky nošení, jedná se o nevhodný dárek k vánocům. Další info na vyžádání přes e-mail. Možnost zaslat prostřednictvím služeb České pošty jako Doporučený psan... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo