Zeolit pro detox organismu 500g

Prodáno
Královéhradecký kraj
Prodám vulkanický minerál Zeolit klinoptilolit od slovinské firmy FengCha. Prvotřídní kvalita, skvělý na detox organismu, lze použít i k čištění vody a jako přírodní maska na obličej. Účinky Má pozoruhodnou schopnost čistit tělo a obnovovat rovnováhu celého organismu tím, že: Zvyšování osobní výkonnosti v práci a při sportu Posílení imunitního systému a ochrana před volnými radikály Zlepšení energie a odstranění vyčerpání Omlazující: používá se k projasnění a zkrášle
Královéhradecký kraj
400
 Kč

Podobné inzeráty

Zeolit pro detox organismu 500g
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám vulkanický minerál Zeolit klinoptilolit od slovinské firmy FengCha. Prvotřídní kvalita, skvělý na detox organismu, lze pou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
400
 Kč
Zeolit pro detox organismu 500g
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám vulkanický minerál Zeolit klinoptilolit od slovinské firmy FengCha. Prvotřídní kvalita, skvělý na detox organismu, lze po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
400
 Kč
Čistička vzduchu Bionaire F100
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Čistička vzduchu ionizer. Vyndavací filtr,3 stupně ionizace vhodné pro alergiky ... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
Pudr Note
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Lehký průsvitný prášek zafixuje váš make-up a minimalizuje účinky modrého světla na vaši pokožku. Obsahuje Carotolino, směs extraktu z kořene mrkve, oleje z mrkvových semen a B-karotenu, který chrání proti radikálům vyvolaným modrým světlem na poko... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Tibetská "kefírová" houba
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tibetskou kefírovou houbu k přípravě léčivého fermentovaného (kefírového) nápoje. Startovací dávka ve výborné kondici včetně návodu na přípravu léčivého nápoje. Tibetská houba má příznivé účinky na srdce, pomáhá lépe rozkládat chol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Inhalátor Omron
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Inhalátor ve tvaru kočičky, kompresorový. slouží k inhalaci minerální vo... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Biolampa
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám funkční biolampu která pomáhá při bolestech kloubů, či od otlaků chodidel.
Plzeňský kraj
4 999
 Kč
MELOUNOVÝ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK ORIFLAME
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NOVINKA! LIMITOVANÁ EDICE! MELOUNOVÝ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK (10,5 ml) ZA AKČNÍ CENU JEN 75,-/KUS Víceúčelový balzám s přírodním melounem intenzivně vyživuje a chrání rty a pokožku. Použijte na suchou pleť, rty, nehtovou kůžičku, ruce, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
75
 Kč
Masážní lehátko
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám plně funkční profesionální automatické termo masážní lehátko ceragem. Pomáhá při bolestech zad a kloubů, při záněte... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
22 000
 Kč
Kyslíkový generátor ILWY
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám 2,5 roku starý (používaný 1,5 roku) plně funkční kyslíkový generátor ILWY, malých rozměrů, vhodný do domácnosti, v perfektním stavu s bohatým příslušenstvím. Přístroj má hezký design. Zvyšuje koncentraci kyslíku ve vzduchu a má funkci generováni záporných iontů. Pohodlně se ovládá dálkovým ovládáním. Základní parametry: Rozměry: 32 x 23 x 32 cm Hmotnost: 5,4 kg Rozsah průtoku kyslíku: 1 ~ 5 l / min ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 290
 Kč
Kyslíkový koncentrátor - přístroj Philips Everflo
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nebo pronajmu repasovaný /6 mesiacov záruka/ nebo nový kyslíkový koncentrátor Philips RESPIRONICS Everflo (kyslíkový přístroj) po vyčištění filtrů a kompletně dezinfikovaný ozonem. Kyslikový koncentrátor v roce 2008 v nezávislé studii zvolený HME Home Medical Eqwipment nejlepším koncentrátorem kyslíku. Koncentrátor dodává pacientovi 98% kyslíku jen 30 minut po zapnutí. Je to jedno z nejtišších 43db a nejekonomičtějších zařízení, jaké jsou dnes na trhu k dispozici. EverFlo má také mimořádně odolný a ekonomický kompresor, který zaručuje životnost až 25 000 hodin. Nabízí nízkou spotřebu energie maximálně 300W. EverFlo snižuje náklady na údržbu, protože má pouze dva filtry – antimikrobiální a vnitřní filtr pevných částic (odpovědný za filtrování prachu a větších znečišťujících látek). Jeho údržba by se měla provádět každé dva roky, a to iv domácím prostředí. Má jen 15kg a transportní kolečka. Rozměry koncentrátoru jsou: výška 60cm Šířka 34cm Tloušťka 26cm. Regulace přítoku kyslíku... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 900
 Kč
Maska na obličej na spaní luxus pravé hedvábí - Notino
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Silk Collection Sleeping mask & Scrunchies Set Maska na spaní / meditaci / odpočinek / škraboška - dárková sada - set masky a gumiček do vlasů - 100% hedvábí - odstín: béžová/zlatá - pěkné balení - původní cena 950 Kč Vlastnosti masky: hedvábná maska pro zatemnění, přispívá k hlubokému spánku nevsakuje séra či krémy, které tak na pleti působí efektivněji udržuje oční okolí hydratované, pomáhá zmírnit linky a vrásky předchází známkám únavy, minimalizuje kruhy i otoky pod očima hedvábí má hypoalergenní vlastnosti Vlastnosti gumiček: při sundávání hladce sklouz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
99
 Kč
Nabízím sušený list šalvěje
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím sušený list šalvěje. Sběr: 2024 Šalvěj má protizánětlivé, baktericidní a fungicidní účinky. Pomáhá např. při trávicích potížích. Používá se rovněž jako kloktadlo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39
 Kč
Masážní přístroj
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
PRODÁM MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ WINFLEX BODY MASSAGER PRO MASÁŽ KRKU,BOLESTIVÝCH ZAD,UVOLNÍ I HORNÍ SVAL U NOHOU A TAKÉ POMÁHÁ UVOLNIT BOLEST NOHOU.RELAXOVAT MÚŽETE STEJNĚ JAKO ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 600
 Kč
Prodám čističku Čistička vzduchu ZEPTER THERAPY AIR ION (WHI
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Čistička vzduchu ZEPTER THERAPY AIR ION (WHITE) PWC-570 Therapy Air iOn – FILTRUJE, ČISTÍ A OBOHACUJE VZDUCH, KTERÝ DÝCHÁTE Therapy Air Ion je moderní a vysoce účinná čistička, díky které se efektivně zbavíte nečistot ze vzduchu v uzavřených prostorech. Revoluční technologie založená na pěti filtrech vytváří 1 236 000 záporně nabitých iontů na cm³, což odpovídá množství iontů naměřenému v nejzdravějších prostředích na Zemi. Její používání v domácnostech a kancelářích snižuje pravděpodobnost vzniku respiračních onemocnění až o 80 %. Čistička vzduchu je vhodná zejména pro alergiky. Účinnost při odstraňování drobných prachových částic o velikosti 0,3–10 mikronu je 99,9 %. 104297751_3133409356681819_3536690832395661346_n.pngSYSTÉM 5 FILTRŮ PRO DOKONALE ČISTÝ VZDUCH 1. ANTISTATICKÝ FILTR: odstraňuje větší částice prachu, plísně, vlasy, lupy a zvířecí srst. 2. ANTIBAKTERIÁLNÍ FILTR: odstraňuje zbývající drobné částice prachu, bakterie větší než 1 mikron, pyly. 3. HEPA-FILTR: zachytáv... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prenosný kyslikový koncentrátor - NOVÝ so Zárukou
Predám ČISTO NOVÝ mobilný kyslíkový koncentrátor, ktorý dáva 93% kyslík. Ideálne riešenie pre Vaše prechádzky, výlety a cestu automobilom. Kyslíkový prístroj má kompletné čisto nové vybavenie, ako baterka s výdržou do 3 hodín, batoh, hadičky 2 kusy a potrebné káble na nabíjanie baterky ako aj kábel na používanie prístroja v aute. Kyslíkový generátor má váhu 2,5 kg. Robíme aj ZÁRUČNÝ aj POZÁRUČNÝ servis na u nás zakúpené kyslíkové prístroje. DOPRAVA Dopravu do Českej republiky riešime prostredníctvom kuriérskej spoločnosti. Dodanie do 2 pracovných dní od poslania, ak sa cena za prístroj uhradí pr... (více v detailu)
17 990
 Kč
ZAREN - Podložka Relaxtherapy - infra
Před 3 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Podložka Relaxtherapy Původní cena: 14 800 Kč. Všechny papíry, návod i účtenka jsou součástí. PREFERUJI OSOBNÍ PŘEDÁNÍ/PRODEJ. Podložka je vyčištěná strojně profi strojem viz fotrka, plně funkční a připravená k prodeji za super cenu. Podložka je v záruce!! Při solidním a fér jednáni, možná sleva. popis produktu z webu Zaren: Podložka Relaxtheraphy prohřívá organismus do hloubky, což vede k jeho pročištění odbouráváním cholesterolu, tuků, jedovatých látek a těžkých kovů Pravidelný... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500
 Kč
Unikátna terapia kmeňovými bunkami Purtier Placenta
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Purtier 7.edície je jeden z najlepších dlhotrvácnych anti aging doplnkov výživy na svete. Stimuluje tvorbu vlastných kmeňových buniek, revitalizuje celé telo. Pomáha aj pri zdravotných problémoch ako sú - kožné, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
ZÁZRAČNÝ KELÍMEK S KAKAOVÝM MÁSLEM ORIFLAME
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NOVINKA! LIMITOVANÁ EDICE! Nový. Cena: 89,-/kus Víceúčelový balzám intenzivně vyživuje a chrání suché rty a pokožku. Využijte ho na suchou pleť či suchá místa na rtech, nehtové kůžičce, na rukou, obočí, loktech či c... (více v detailu)
Středočeský kraj
89
 Kč
Narovnávač (stahovač) zad TOP STAV nepoužitý
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Narovnávač je nevyužitý, stav 10/10. Přenechám ho radši někomu, kdo ho více potřebuje Velikost L Původní cena 650Kč Narovnávač zad: - pomáhá ke správnému držení těla - zabraňuje hrbení a vadné polohy ramen - podporuje poúrazové doléčení klíční kosti - ne... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199
 Kč
Fénixovy slzy
Nabízím Fénixovy slzy. Látky obsažené ve výtažku se váží na endokanabinoidní receptorový systém v lidském těle, který reguluje snad všechny životní funkce a udržuje organismus ve zdravé homeostázi. Výtažek má pozitivní účinky v boji proti roztroušené skleróze, diabetu, rakovině, artritidě, vředovému onemocnění a různým druhům zánětu, při redukci nádorového... (více v detailu)
Neuvedeno
Silná domácí konopná tinktura cbd+.. evt. základ pro masti
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím velmi silnou domácí konopnou tinkturu,osvědčený recept,vyzkoušeno. Možno dodat i jako polotovar pro někoho kdo si chce vyrobit vlastní konopnou kosmetiku,či mastičky,mýdlo atd. 98 % alkohol . Tinktura s analgetickými a antiseptickými účinky, výborná na afty, záněty, krvácení dásní, proti začínající paradentóze a oparům. Pomáhá též při kožních problémech (rakovina kůže, bradavice, mateřská znaménka, plísně, atopický ekz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Termo masážní lehátko ceragem
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám plně funkční profesionální automatické termo masážní lehátko ceragem. Pomáhá při bolestech zad a kloubů, při záněte... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
22 000
 Kč
TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA A TIBETSKÉ KRYSTALY
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím tibetskou kefírovou houbu a tibetské krystaly, nebo každé zvlášť, s návodem k používání. TIBETSKÁ HOUBA: je bílé barvy, ideální k podpoře imunity, má blahodárný vliv na zdraví srdce a cév, pomáhá regenerovat játra, ulevuje při problémech při zažívání, při urologických potížích. TIBETSKÉ KRYSTALY: jsou drobné průsvitné řasy, které dokáží příjemně zkvasit sladký zákla... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150
 Kč
Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta skin sonic purifier
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kosmetická ultrazvuková špachtle Rowenta LV8030F0 Dopřejte své pleti špičkovou péči s kosmetickou ultrazvukovou špachtlí Rowenta LV8030F0 Skin-Sonic Purifier! Tato revoluční novinka poskytuje dávku omlazující péče 3v1 - hloubkové čištění, hydratace a vypnutí pleti pro viditelněji čistší a mladistvěji působící pleť. Ultrasonická technologie vlnité hlavice a vibrací poskytuje 3 nastavitelné režimy. Špachtle v prvním kroku pleť hloubkově čistí, redukuje póry a pigmentové skvrny a poskytuje jemný peeling pro odstranění nečistot a eliminaci černých teček. Hydratační režim s nahřívacím systémem podpoří vstřebání a účinky aktivních látek pleťových pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo