Bederní pás zn. Panop

Prodáno
Jihomoravský kraj
Prodám bederní pás s výstuhami, vysoký s nastavením tahu, vel. M (pro obv
Jihomoravský kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Stahovací zdravotní bederní pás
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám zdravotní, bederní stahovací pás délka 130 cm x 25 cm
Olomoucký kraj
199
 Kč
Bederní pás
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Délka bederního pásu je cca 1 metr.
Hlavní město Praha
490
 Kč
Bederní pás
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Šířka jeden metr.
Hlavní město Praha
490
 Kč
Ledvinový oboustranný pás z ovčí vlny
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám tento praktický ledvinový pás, zdravotnický prostředek, který je vyroben z ovčího rouna, které vytváří tzv. suché teplo. Díky tomu ulevuje od bolestí různého typu (bolestí zad, menstruačních bolestí), také zabraňuje prochladnutí, pozitivně pů... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Těhotenský podpůrný pás
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám používaný, ale jako nový těhotenský podpůrný pás tělové barvy ve velikosti M 40/42. Zakoupený v kamenném obchodě Bílá Tara. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Bioptronová lampa Pro
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám velkou Biolampu Bioptron Pro od firmy Zepter.Ve výborném stavu,malo pou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
TuplerTechnique bederní pás proti diastázi vel S
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Terapeutický bederní pás proti diastázi břišních svalů, pomůcka pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Masážní pás
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pás je úplně nový jednou použity
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Mechanický vozik Eurochair 2. + podsedák.
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím mechanický vozík Eurochair 2 typ 2.750, nosnost 147kg koupený u firmy Meyra pořizovací cena 17 500kč. Šířka vozíku je 43cm, hloubka sedáku 43cm, výška zad 37cm, celková výška vozíku je 65cm. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Těhotenský podpůrný pás Anita Babysherpa vel. S
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Anita Babysherpa podpůrný pás vel. S. Vhodný i ke sportu. Je jako nový. Běhala a cvičila jsem... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Tiande pás s bodovou aplikaci Turmalínu
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pás je nový, nikdy nepoužitý. Nevhodný dárek. PC 1900,- Kč
Hlavní město Praha
800
 Kč
Francouzské chytré hodinky - měří EKG - nové - 50% sleva
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Jedny z mála hodinek, které nabízejí záznam EKG. Hodinky francouzské firmy Withings Move ECG využívají GPS, krokoměr, monitoring spánku a možnost monitorování řady sportů. Baterka dle výrobce vydrží rok! Firma Withings dodává celou řadu zařízení jako váhy, teploměr, tonometr a program, který vše monitoruje včetně doporučení jak se udržet fit. Za tuto cenu... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Plavecký pás zn. DENAi koupit
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám 2 plavecké pásy zn. DENA, obvod od 60 cm do cca 80 cm kolem pasu. Ba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130
 Kč
Čočky dailies total jednodenní +2.00 90 ks
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kontaktní čočky 90 ks, jednodenní, já používám tyto čočky, ale multifokalni, koupila jsem je omylem, jsou úplně nové, ale protože jsem krabičku otevřela, nemůžu je vrátit zpět do obchodu… PC 1790,-, nyní pouze 990,- včetně poštovného, posílám přes Zasilkovnu. Nová éra komfortu kontaktních čoček s Dailies TOTAL1 Denní čočky Dailies TOTAL1 přinášejí zcela nový směr ve vývoji kontaktních čoček. Unikátní technologie výroby kombinuje silikon-hydrogel s vysokou propustností pro kyslík a kl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
990
 Kč
Autotrakční lehátko Honza 2 nové zabalené
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Gravitační stůl usnadňuje a bezpečně provádí inverzní cvičení, díky těžkému integrovanému ocelovému rámu je stůl stabilní a odolný. Snadno dosažitelný nastavitelný ráčnový uzamykací systém. Přesná spona sklíčidla + bezpečnostní kolíkový systém činí stůl bezpečnější a bezpečnější při couvání. 6 úhlová nastavitelná zadní příčka pro snadné nastavení úhlu obrácení eliminuje typický systém popruhů. ¨Inverzní stůl používá vysoce kvalitní materiály, aby se odlišil od konkurence, vysoce kvalitní paměť... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990
 Kč
Inhalátor Clenny2 zn. Medel- zdarma (k opravě)
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Daruji domácí inhalátor Clenny 2 Aerosol Chiesi, italské firmy ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Gua Sha masážní kámen 2 ks váleček proti vráskám na obličej
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Sada je nová, nepoužitá. Jedna se o přírodní kámen. Vhodný i jako dárek! Guasha destička je kámen, který je určený pro masáž obličeje, ale i celého těla. Tato masážní technika vychází z principů tradiční čínské medicíny a je opravdu vysoce účinná. Guasha kámen podporuje cirkulaci, uvolňuje svalové napětí a podporuje činnost lymfatického systému a odbourávání toxinů z těla. Zmírňuje kr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
189
 Kč
Zimní lehký kabát zn. Piazza Italia, vel. L/40, výborný stav
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím zimní kabát vel. L/40, od italského výrobce Piazza Italia. Kabát je velmi lehký a současně teplý. Zapínání je na patentky. Délka kabátu je 100 cm, obvod přes prsa je 100 cm, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
NOVÉ profi skládací chodítko S KOŠEM
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NOVÉ kvalitní značkové chodítko pro seniory, původní cena 3900 Kč. S košem, je oddělitelný. Profesionální značkový výrobce zdravotních pomůcek. Vyzkoušeno v praxi !! Chodítko je velmi lehké … výborná manipulace. Má brzdy, které se dají z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 390
 Kč
Víly, víla, andělé, sošky
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
SLEVA tato vila byla vystavena a ma lehke odreniny na kridlech.Víla je od italské firmy Les Alpes. Každá víla má vyřez... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
MAGNETICKÝ ORTOPEDICKÝ BEDERNÍ PÁS
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Magnetický ortopedický bederní pás, který vám pomůže odstranit bolest šířící se z okolí páteře v oblasti bederní části vašeho těla. Účinnost magnetického působení je podpořena staletými zkušenostmi čínské medicíny. Výhoda tohoto pásu je její nošení pod oděvem i během venkovních procházek. Na vnitřní straně je pás opatřen síťovanou vrstvou pro odvod vlhkosti, takže nedochází k pocitu vlhkosti při pocení.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
485
 Kč
Teplá bunda M/L, fleece, Německo, zn. Reward, výborný stav
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím podzimní, příp. zimní teplou bundu německé výroby, zn. Reward, barva šedo fialovo černá kostka. Je možno nosit jako pánská nebo dámská. Uvnitř teplá fleece podšívka. Výrobce udává velikost L, šla by nosit i pro vel. M. Délka bundy ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
350
 Kč
Teplá bunda, M/L, fleece, Německo, zn. Reward
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím podzimní, příp. zimní teplou bundu / mikinu německé výroby, zn. Reward, barva šedo fialovo černá kostka. Je možno nosit jako pánská nebo dámská. Uvnitř teplá fleece podšívka. Výrobce udává velikost L, šla by nosit i pro vel. M. Délka b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
360
 Kč
Nová košile zn. John&Paul - Bělohlávek
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím novou, nevyužitou košili českého výrobce John&Paul. Velikost je uvedena - vysoký superchlap. Podle tabulky výrobce - krk 43 cm, hrudník 112 - 116 cm, rukáv 70 cm. PC 1990 Kč Popis výrobce - Jiří Bělohlávek byl světově uznávaný dirigent, geniální hudebník a držitel Řádu britského impéria, přesto skromný člověk - hudbě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
800
 Kč
Spolehlivý znecitlivující krém TKTX 56% - Naskladněno
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Znecitlivující mastička - 56% zn.TKTX Opět skladem!!! Pečující a zároveň dlouhodobější lokální anestetikum pro permanentní make-up, tetování, Microblading obočí, rty 10G. POUZE pro vnější použití. Anestetická a pečující mast zn. TKTX 56% 10g je nová, vylepšená receptura , ne s 40%, ale 56%ní síla, která do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, která skoro nebude.. Procenta na výrobku vždy značí o kolik procent zvýší Váš práh bolesti. Tento výrobek je určen pro začínající s tetováním, i tělo si zvyká časem na procentuální slozen anestetickeho krému, používáním ihned nejsilnějších krémů nedoporučuji. Pouze v případě bud nezabíratelnosti (tzn diopravdy nizky práh bolesti) nebo z duvody pokračování jiz rozpracovaneho tetování (citlivá mista atd. ) Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu např. po základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak už budete cít... (více v detailu)
Liberecký kraj
189
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo