Ilado Maya Pregnancy těhotenská bola rolnička

Ilado Maya Pregnancy těhotenská bola rolnička
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nosena, ale stále krasna. Běžné znamky opotrebeni z nošení viz foto (na kulicce a par nitek na snurce) snažila jsem se vyfotit Kulička - 18karatova pozlacena mosaz Snurka z pravého fair trade hedvábí Kamen měsíční v záruce do 8/2024 Dávám zdarma dárek řetízek, na který lze bolu pověsit. Koupeny bokem od jiné firmy. V mayské kultuře ji nosily nastávající matky, aby byly v těhotenství v bezpečí. Poté byl použit k uklidnění novorozence pomocí uklidňujícího zvonkohry. Měkké cinkání zvonkohry... (více v detailu)
Před 14 dny
Hlavní město Praha
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

NĚMECKÉ TABLETY DO MYČKY 12V1 20 G AKCE 1000KS
NĚMECKÉ TABLETY DO MYČKY 12V1 20 G AKCE 1000KS
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Samorozpuste bez nutnosti rozbalování z obalu 1. Čistič Spolehlivě odstraňuje odolných nečistot a hrubých nečistot. 2. Rozpouštěč tuku Také odstraňuje nepoddajné zamaštění 3. Leštidlo Poskytuje zářivý,lesk bez šmouh na skle a příborech 4. Ochrana Zabraňuje korozi skla a poskytuje trvalou ochranu na skle a nádobí 5. Funkce soli Speciální sůl pro změkčování vody zabraňuje tvorbě vápna během oplachování 6. Ochrana kovů Během procesu mytí chrání všechny kovové předměty, např. Vaše hrnce z drahých kovů, příbory atd. 7. Péče o nerezovou ocel Zabraňuje vzniku skvrn na příborech z nerezové oceli 8. Ochrana proti usazování vodního kamene Zabraňuje usazování vodního kamene ve vaší myčce, např. Na topných tyčích 9. N... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Pandora náhrdelník s přívěskem ve tvaru srdce
Pandora náhrdelník s přívěskem ve tvaru srdce
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den , Prodám Pandora náhrdelník s přívěskem ve tvaru srdce. Materiál stříbro 925/1000 Kameny kubická zirkonie Nový jedn... (více v detailu)
Před 15 dny
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Těhotenský podpůrný bederní pás
Těhotenský podpůrný bederní pás
Před 53 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Bederní pás Lumbamed maternity efektivní podpora pro nastávající maminky. Velik... (více v detailu)
Před 53 dny
Hlavní město Praha
750
 Kč
Švesticky japonské Umeboshi  Léčí játra  1kg/755Kč
Švesticky japonské Umeboshi Léčí játra 1kg/755Kč
Před 342 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím = v Plzni - Doubravce : Nakládané švestičky umeboshi. Naložené v soli a octu 6 roků. Originál JAPAN. Léčí játra. Léčí žlučník, kdy vás zbaví kamenů a "bláta". Zbaví vás bolestí Arthro... (více v detailu)
Před 342 dny
Plzeňský kraj
755
 Kč
Orig. náhrdelník s měsíčním kamenem, hand made
Orig. náhrdelník s měsíčním kamenem, hand made
Před 210 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Orig. náhrdelník s měsíčním kamenem, hand made, sleva 1100 Kč.Luxusní náhrdelník s nádherným velkým měsíčním kamenem precizní ruční práce. Opravdu skvostný a nepřehlédnutelný kousek. Nepotkáte stejný. Mám od těchto šperkařů ještě další s jiným kamenem (který nosím pořád) a často mi ho někdo chválí. :-) Je to zase úplně něco jiného, než klasika přívěsky ve stříbře nápadité. Drhaná šňůrka v které je zasazený výrazný měsíční kámen (o velikosti 30 x 28 mm). V každém s... (více v detailu)
Před 210 dny
Karlovarský kraj
800
 Kč
Kokosovo rumové kuličky v hořké čokoládě 400g
Kokosovo rumové kuličky v hořké čokoládě 400g
Před 97 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Hledáte dokonalou pochoutku? Vyzkoušejte naše Kokosovo rumové kuličky v hořké čokoládě! Tato česká specialita je plná chutí a textur, které vás okouzlí.... (více v detailu)
Před 97 dny
Olomoucký kraj
119
 Kč
Garra Rufa - Pronájem/prodej profi luxusních  SPA Systemů
Garra Rufa - Pronájem/prodej profi luxusních SPA Systemů
Před 1238 dny - HYPERINZERCE
JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE zameření na prodej nebo pronájem - vyrábíme nábytek pro použití GARRA RUFA pedikúra manikúra. Mezi naše nejvýznamější zákazníky patří wellness studia v Praze, Brně, Zlíně, Luhačovicích, Poděbradech, Teplicích, Hradci Králové, Rakovníku a dalších. Mezi naše reference patří i drobná pedikérská studia po celé ČR. Nabízíme zhotovení kompletu na klíč přesně podle Vašich požadavků. Kombinace barev akrka neomezená. Nádrže jsou VŽDY skleněná akvária z v... (více v detailu)
Před 1238 dny
19
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo