SPIRULINA FARMASI

Prodáno
Středočeský kraj
Nové. Cena: 275,- (60 tablet) Spirulina je zázrak známý po celém světe. Má mnoho užitečných vlastností na náš organismus: • snižuje hladinu cholesterolu, předchází srdečním onemocněním, ateroskleróze a mrtvici • zejména se doporučuje sportovcům a fyzicky aktivním lidem • odstraňuje toxiny z t
Středočeský kraj
275
 Kč

Podobné inzeráty

Farmasi
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Výborné výrobky od zavedené firmy za dostupné ceny. V případě, že chcete nakupovat ještě levněji, stačí provést jednoduchou Registraci v odkaze níže. Registrací provedete v klidu sami doma do 2 minut :) https://www.farmasi.cz/account/create ID sponzora 20084021 Nebo www.farmasi.cz záložka registrace, ID sponzora výše :) Sami a bez registrace můžete objednat zde - https://www.farmasi.cz/cz20084021?fbclid=IwAR0bkiEKemH9ohvrt0TR081Z4D_ZKy5G79SY0XoPd94MlpaUKg1y6TQPKRk Katalog: https://www.farmasi.cz/farmasi/catalog Věci k dispozici z akce (v případě nákupu nad 500,- menší dárek, v případě nákupu nad 1000,- sleva nebo dárek): Zboží z akce! Šampon + maska s keratinem 249,- (498,-) 4 ks (+2x maska) Midnight muse kadin parfum EDP 50ml dámský 325,- (novinka, zaváděcí cena) Eternal spice erkek parfum EDP 50 ml pánský 325,- (zaváděcí cena) Vibrant Aura kadin Parfum EDP 50 ml dámský 325,- (zaváděcí cena) Noir Temptation Parfum EDP 50 ml ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
45
 Kč
BĚLÍCÍ ZUBNÍ PASTA FARMASI
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové. Cena: 85,-/kus • Šetrně VYBĚLÍ vaše zuby BEZ poškození skloviny • Odstraní skvrny od čaje, kávy, vína či kouření • Obsahuje miswak, aloe vera a čajovníkový olej • Obsahuje... (více v detailu)
Středočeský kraj
85
 Kč
Ritual of Samurai basil & tigergras 100ml
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chladivý gel/balzám po holení, který se rychle vstřebává do pokožky, redukuje zarudnutí a zanechává pleť svěží. Bazalka a tiger grass působí protizánětlivě a mají revitalizační účinek na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
240
 Kč
ČEKANKOVÁ INSTANTNÍ KÁVA FARMASI (16x2g)
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová. Cena: 75,-/balení (16x2g) Možnost zaslání. Při zájmu do SZ,děkuji.
Středočeský kraj
75
 Kč
ZAREN - Podložka Relaxtherapy - infra
Před 3 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Podložka Relaxtherapy Původní cena: 14 800 Kč. Všechny papíry, návod i účtenka jsou součástí. PREFERUJI OSOBNÍ PŘEDÁNÍ/PRODEJ. Podložka je vyčištěná strojně profi strojem viz fotrka, plně funkční a připravená k prodeji za super cenu. Podložka je v záruce!! Při solidním a fér jednáni, možná sleva. popis produktu z webu Zaren: Podložka Relaxtheraphy prohřívá organismus do hloubky, což vede k jeho pročištění odbouráváním cholesterolu, tuků, jedovatých látek a těžkých kovů Pravidelný... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500
 Kč
Feg eyelash serum na růst očních řas i obočí nové do 2025
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Úplně nové! Zalisovane ve folii. Nevyužiji. Nové, zabalene, zapecetene ve folii (foto s rozbalenym balíčkem je pouze ilustrační;) na internetu velmi dobře hodnocené sérum na růst očních řas i obočí. Levně prodam, Neměním! Nutriční sérum na řasy speciální kondicionér stimulující růst řas a jejich posílení.Je vhodná pro: * Délku * Sílu * Hustotu * Pevnost * Sytost pigmentu řas (řasy tmavnou) Sérum na řasy FEG může být použito rovněž jako kondicionér posilující prodlužování řas ldeální řešení pro lidi, jejichž řasy jsu: * Slabé a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
155
 Kč
Prodám čističku Čistička vzduchu ZEPTER THERAPY AIR ION (WHI
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Čistička vzduchu ZEPTER THERAPY AIR ION (WHITE) PWC-570 Therapy Air iOn – FILTRUJE, ČISTÍ A OBOHACUJE VZDUCH, KTERÝ DÝCHÁTE Therapy Air Ion je moderní a vysoce účinná čistička, díky které se efektivně zbavíte nečistot ze vzduchu v uzavřených prostorech. Revoluční technologie založená na pěti filtrech vytváří 1 236 000 záporně nabitých iontů na cm³, což odpovídá množství iontů naměřenému v nejzdravějších prostředích na Zemi. Její používání v domácnostech a kancelářích snižuje pravděpodobnost vzniku respiračních onemocnění až o 80 %. Čistička vzduchu je vhodná zejména pro alergiky. Účinnost při odstraňování drobných prachových částic o velikosti 0,3–10 mikronu je 99,9 %. 104297751_3133409356681819_3536690832395661346_n.pngSYSTÉM 5 FILTRŮ PRO DOKONALE ČISTÝ VZDUCH 1. ANTISTATICKÝ FILTR: odstraňuje větší částice prachu, plísně, vlasy, lupy a zvířecí srst. 2. ANTIBAKTERIÁLNÍ FILTR: odstraňuje zbývající drobné částice prachu, bakterie větší než 1 mikron, pyly. 3. HEPA-FILTR: zachytáv... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Infratherapie
Před 6 dny - SBAZAR
Dobrý den. Nabízím infra podložku, která má rehabilitační účinky. Vhodná na svalové uvolnění a křeče nejen pro maséry . Snižuje bolestivost, ranní ztuhlost, pohybový aparát, tlak, hubnutí,. Vylučuje toxiny a přebytek vody v ... (více v detailu)
5 500
 Kč
Užitečná vybrační plošina CrazyFit DOBRÝ STAV Možná sleva
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Plně funkční, po stranách lehce odřená, párkrát používaná, koupena před několika lety. Prodávám ji z důvodu nevyužití. Původní cena byla 20000 Kč, cenu snižuji na 3500 Kč celkem. Možná... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 499
 Kč
Univerzální krém na obličej pro smíšenou a mastnou pleť
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Univerzální krém na obličej pro smíšenou a mastnou pleť * Pro smíšenou a mastnou pleť, také pro dehydratovanou a citlivou pleť, včetně problematické, citlivé a náchylné ke kuperóze. * Veganská receptura, která obsahuje 95 % přírodních složek, je mimořádně účinná a... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Kyslíkový koncentrátor - přístroj Philips Everflo
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nebo pronajmu repasovaný /6 mesiacov záruka/ nebo nový kyslíkový koncentrátor Philips RESPIRONICS Everflo (kyslíkový přístroj) po vyčištění filtrů a kompletně dezinfikovaný ozonem. Kyslikový koncentrátor v roce 2008 v nezávislé studii zvolený HME Home Medical Eqwipment nejlepším koncentrátorem kyslíku. Koncentrátor dodává pacientovi 98% kyslíku jen 30 minut po zapnutí. Je to jedno z nejtišších 43db a nejekonomičtějších zařízení, jaké jsou dnes na trhu k dispozici. EverFlo má také mimořádně odolný a ekonomický kompresor, který zaručuje životnost až 25 000 hodin. Nabízí nízkou spotřebu energie maximálně 300W. EverFlo snižuje náklady na údržbu, protože má pouze dva filtry – antimikrobiální a vnitřní filtr pevných částic (odpovědný za filtrování prachu a větších znečišťujících látek). Jeho údržba by se měla provádět každé dva roky, a to iv domácím prostředí. Má jen 15kg a transportní kolečka. Rozměry koncentrátoru jsou: výška 60cm Šířka 34cm Tloušťka 26cm. Regulace přítoku kyslíku... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 900
 Kč
Infratherm
Před 8 dny - HYPERINZERCE
Dobrý den. Nabízím infra podložku, která má rehabilitační účinky. Vhodná na svalové uvolnění a křeče nejen pro maséry . Snižuje bolestivost, ranní ztuhlost, pohybový aparát, tlak, hubnutí,. Vylučuje toxiny a přebytek vody v... (více v detailu)
5 500
 Kč
TickleFLEX nástavec na inzulinové pero
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
TickleFLEX nástavec na inzulinové pero, které se nasune na univerzální krátké jehly (s výjimkou per Toujeo Solostar a bezpečnostních jehel) a odstraňuje bolest, modřiny a strach z vpichu. ODSTRAŇUJE/SNIŽUJE BOLEST PŘI VPICHU JEHLY PRAKTICKY VYLUČUJE VZNIK MODŘIN SNIŽUJE STRES SOUVISEJÍCÍ S VPICHEM PODPORUJE POUŽÍVÁNÍ NA VÍCE OBLASTECH TĚLA UMOŽŇUJE VPICH DO OBLASTÍ S NÍZKÝM MNOŽSTVÍM PODKOŽNÍHO TU... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Geroproline
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
udržuje elasticitu tepen a krevních cév (včetně těch v orgánech zraku) snižuje zánětlivé procesy v těle zlepšuje paměť, duševní výkonost a mozkovou aktivitu ochrání před lám... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 300
 Kč
MOTODLAHA koleno a kyčle
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej - Pronájem zdravotní motodlahy. Domácí rehabilitace kolenních a kyčelních kloubů. Chystáte se na operaci kolene nebo kyčle ? Motodlaha bude po operaci jedna z věcí se kterou se pravděpodobně setkáte ještě v nemocnici. Cvičením na motodlaze, mohou pacienti znovu získat kondici a pohyblivost. Motodlaha je dokonalým doplňkem rehabilitačního procesu v nemocničních podmínkách i při rehabilitaci doma. Použití motorické dlahy přímo po operaci obvykle zkracuje proces hojení a pomáhá k rychlému opětovnému pohybu. Motodlahu si můžete zapůjčit domů, rehabilitovat u televize a v kruhu svých blízkých. Cena pronájmu se pohybuje od délky nájmu zařízen... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Ritual of Samurai basil & tigergras
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
00ml. Chladivý gel/balzám po holení, který se rychle vstřebává do pokožky, redukuje zarudnutí a zanechává pleť svěží. Bazalka a tiger grass působí protizánětlivě a mají revitalizační účinek ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
240
 Kč
Gel na obočí farmasi
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Gel na obočí od farmasi
Středočeský kraj
150
 Kč
Léčivý náramek
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nádherný náramek s přívěskem - maminkou držící dítě, mosazný mezidíl s kubickými zirkony, Křišťál, perličky, Jaspis a Jadeit. Posiluje nervový a imunitní systém, funkci srdce, krevní oběh, pomáhá při problémech s otěhotněním, usnadňuje... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Gua Sha masážní kámen 2 ks váleček proti vráskám na obličej
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Sada je nová, nepoužitá. Jedna se o přírodní kámen. Vhodný i jako dárek! Guasha destička je kámen, který je určený pro masáž obličeje, ale i celého těla. Tato masážní technika vychází z principů tradiční čínské medicíny a je opravdu vysoce účinná. Guasha kámen podporuje cirkulaci, uvolňuje svalové napětí a podporuje činnost lymfatického systému a odbourávání toxinů z těla. Zmírňuje kr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
189
 Kč
ŘASENKY ZEN FARMASI
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové. Cena: 125,-/kus • Vhodná i pro velmi citlivé oči • Speciální silikonový kartáček, který střídá krátké... (více v detailu)
Středočeský kraj
125
 Kč
Derma Roller masážní váleček proti vráskám profi nový
Před 10 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nová sada, kterou nevyužiji. Běžná cena 399 Kč Oficiální popis distributora : Nefritový masážní váleček (roller) a Gua Sha masážní kámen 2 ks Masáž pleti pomocí těchto jadeitových válečků stimuluje kre... (více v detailu)
Karlovarský kraj
180
 Kč
Inhalační kyslík 14l - při odběru více kusů SLEVA
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kyslík v plechovce je bezpečný, přírodní a také zdravotně nezávadný. Je vysoce ceněn mezi sportovci, řidiči, lidmi trpícími nespavostí, lidmi vystavenými smogu a studenty. INHALAČNÍ KYSLÍK - 99,5% ČISTÝ KYSLÍK Jednoduché použití Přenosný zdroj kyslíku - váží pouze 200 gramů Pohodlný aplikátor - maska s hadičkou Koncentrace kyslíku 99,5 % Jedna plechovka obsahuje 14 litrů stlačeného kyslíku a vystačí na cca 70-100 aplikací Vyrobeno v EU Kyslík v plechovce je bezpečný, přírodní a také zdravotně nezávadný. Je vysoce ceněn mezi sportovci, řidiči, lidmi trpícími nespavostí,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Feg advanced pro sérum na růst očních řas a obočí nové
Před 10 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nové, zabalene, zapecetene ve folii (foto s rozbalenym balíčkem je pouze ilustrační ;) mám 2 nová neotevrena balení, na internetu velmi dobře hodnocené sérum na růst očních řas i obočí. Levně prodám. NOVÉ JEŠTĚ ÚČINNĚJŠÍ SLOŽENÍ! Tenký štěteček, pohodlné nanášení! Čerstvé, zalisovane ve folii, s dlouhou expiraci. Nutriční sérum na řasy – speciální kondicionér stimulující růst řas a jejich posílení.Je vhodná pro: * Délku * Sílu * Hustotu * Pevnost * Sytost pigmentu řas (řasy tmavnou) Sérum na řasy FEG může být použito rovněž jako kondicionér posilující prodlužování řas Ideální řešení pro lidi, jejichž řasy jsu: * Slabé a krátké * Oslabené věkem * Zničené prodlužováním a používáním kosmetiky * Po chemoterapii Sérum posílí a zahustí přirozené řasy. Unikátní formule proniká hluboko do kořínků. Aktivací živé buňky zpomaluje vypadávání řas a stimuluje růst řas nových a výrazně prodlužuje jejich růstovou fázi. Díku speciálnímu sl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
175
 Kč
2 ks přenosný akupresurní přístroj, masážní
Před 12 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Přenosný akupresurní klip je kompaktní akupresurní zařízení, které vyvíjí tlak na bod LI4 na vaší ruce, který se nachází mezi palcem a ukazovákem. Zmírňuje bolesti migrény, snižuje napětí a strach a odbourává stres. Bezpečné a efektivní: Akupresura Clip působí tím, že vyvíjí tlak na akupunkturní bod L14 a aktivuje stimulační bod, čímž se uvolňuje blokáda pro harmonizaci tělesné energií; zcela přirozený, může přenosný akupresurn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
60
 Kč
DERMAPEN DR PEN A6 ULTIMA
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
je inovativní zařízení určené pro provádění mikronů mezoterapie. Ošetření snižuje drobné vrásky, zabarvení, jizvy. Pomáhá zastavit proces stárnutí a ovlivňuje hlubokou regeneraci a opravu pokožky. Prostřednictvím mikro-dippingu dermapen stimuluje pokožku k produkci kolagenu a elastinu, čímž pomáhá přirozenému procesu regenerace. Léčba mikrojehličkovým perem může být použita v oblastech obličej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo