Dermacol Matt control -Krycí a zmatňující korektor

Dermacol Matt control -Krycí a zmatňující korektor
Před 108 dny - SBAZAR
nový, nepoužívaný, odstín 3 POPIS Zmatňující a vysoce krycí korektor Matt Control perfektně přilne k pleti, zakryje nedokonalosti a zlepší vzhled Vaší pokožky. Tento korektor na obličej... (více v detailu)
Před 108 dny
90
 Kč

Podobné inzeráty

Nový korektor Duo Contour Stick 2v1 zn. G. Salvete
Nový korektor Duo Contour Stick 2v1 zn. G. Salvete
Před 58 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový korektor Duo Contour Stick 2 v 1 zn. Gabriella Salvete, odstín 01. Nová, v původním stavu, bez vad. Tento korektor zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezch... (více v detailu)
Před 58 dny
Jihomoravský kraj
149
 Kč
TianDe telovy deodorant ve spreji
TianDe telovy deodorant ve spreji
Před 824 dny - Jihomoravský kraj - EMIMINO
TianDe. Tělový deodorant ve spreji - Přírodní alunit a Šalvěj. Dezodorizuje pokožku, přičemž nenarušuje funkci potních žláz – na rozdíl od běžných deodorantů, které obsahují aluminiové soli. Základem deodorantu ve spreji je alunit, což je minerál vulkanického původu, který spolehlivě ničí bakterie. Částice alunitu neucpávají mazové žlázy, ale zastavují pocení. Deodorant ve spreji neobsahuje aluminiové soli, alkohol, parabeny ani barviva. Je naprosto zdravotně nezávadný, ale přitom velice efektivní. Hodí se pro aplikaci po epilaci, uklidňuje pokožku a pečuje o ni. Je vhodný pro nastávající a kojící maminky. Vysušuje vyrážku na těle a zabraňuje podráždění pokožky. Může se nanášet na chodidla a dlaně. Zaručuje svěžest po dobu 24 hodin. Tělový deodorant sprej ,,Přírodní alunit a šalvěj" od TianDe zabraňuje nepříjemnému zápachu z kůže aniž by narušil funkci potních žláz. Neobsahuje hliník, alkohol, barviv... (více v detailu)
Před 824 dny
Jihomoravský kraj
239
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kosmetika