Sada na vlasy od Hairburst

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pokud máš zájem o sadu šamponu, kondicionéru a žvýkacích bonbonu na p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč

Podobné inzeráty

Agorsam vlasový set péče na růst vlasů
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
V sadě - sérum na růst vlasů, 50 ml, šampón, 200 ml, kondicio... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Sada tělový sprej a šampon + kondicionér Exotic Party
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Sada tělový sprej a šampon + kondicionér Exotic Party Nové
Plzeňský kraj
120
 Kč
Olaplex 3 sérum maska na barvené poškozené vlasy nová profi
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Úplně nový Olaplex no 3. Cena 380 Kč je za jeden kus. Nevyužiji. Zalisovany viz foto. nový - zalisovany uzávěr. Posílám zásilkovnou za 69 Kč. Běžná cena je 561 Kč na NotinoCZ. Olaplex je jedinečná intenzivní regenerační péče pro silně poškozené vlasy chemickým ošetřením, stylingem a povětrnostními vlivy. Jeho receptura obnovuje a posiluje strukturu vlasového vlákna a jako jediná na trhu opravuje poškozené disulfidové vazby. Obsahuje účinné ingredience velmi podobné originálnímu intenzivnímu salonnímu ošetření Olaplex, nicméně jeho intenzita je slabší, proto je vhodný a bezpečný pro domácí použití. Je prvním krokem k obnovení vlasů, posiluje vlasy zevnitř, omezuje lámání a zlepšuje strukturu vlasů, které jsou poté silné, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
380
 Kč
Sada krému chanel
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chanel Ultra Correction Lift sada chanel Akční cena za celou sadu Cena 2600 Kč Expirace 2026 Vhodné jako dárek cena je pevná! zpevňuje a dodává pleti mladistvější vzhled vyhlazuje vrásky a jemné linky. aktivně působí proti projevům stárnutí pleti redukuje vr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 600
 Kč
Léčebné přírodní produkty
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím tyto kvalitní léčebné přírodní produkty, stručný popis a stav uveden u jednotlivých produktů, všechno za opravdu symbolickou cenu. Piping Rock Standardized Kurkuma Curcumin Complex 1000 mg, k dispozici 180 + 36 kapslí - extrakt kurkumy, pomáhá bojovat s volnými radikály poškozujícími buňky v těle, stimuluje vlastní antioxidační enzymy těla, vyšuje hladiny mozkového hormonu BDNF, který zvyšuje růst nových neuronů a bojuje proti různým degenerativním procesům v mozku. K dostání a zaslání pouze z USA. OMNi-LOGiC® FIBRE 250 g - prášek pro kompenzaci denního deficitu vlákniny, střevní bakterie tak dostanou dostatek potravy a trávení může být regulováno. Pro dietní režim při zhoršené funkci střeva, poskytuje esenciální živiny důležitým střevním bakteriím a reguluje zažívání. Neotevřený a nenačatý original z Německa + k tomu další OMNi-LOGiC® FIBRE již načatý OMNi-BiOTiC® SR-9 - 48 sáčků po 3g, obsahuje 9 přirozeně se vyskytujících bakteriálních kmenů v lidském střevě, bez živočišných... (více v detailu)
Jihočeský kraj
900
 Kč
Laboratorní závaží sady
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji sady laboratorních závaží. Mám cca ještě 50ks jak kompletních tak i nekompletních sad. Nekompletní jsou samozřejmě lacinější až o polovinu ceny kompletních závaží. Ideálně osobně, ale v případě jasných představ, které mi napíšete do mailu vám nafotím to, co by vám nejlépe vyhovovalo. Ceny se pohybují od 500-2000 za sadu, přičemž 2000,- je za zcela kompletní největší sadu. Stále více lidí volí v době inflačního růstu a s ním souvisejíc... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Zinzino zinoshine + vit. D a hořčík, také pro Vegany
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
ZinoShine+ je potravinový doplněk s jedinečným složením obsahující vitamín D3 a široké spektrum hořčíku. Patentovaná směs byla vyvinuta tak, aby podporovala imunitní systém , snižovala únavu a vyčerpání a podpořila funkci svalů, kostí a zubů. VITAMÍN D: Vitamín D podporuje důležité funkce v těle, pomáhá regulovat vstřebávání vápníku a fosforu, ale předně přispívá k normální fungování imunitního systému. Dále je dostatečný příjem vitamínu D důležitý pro normální růst a vývoj kostí a zubů. HOŘČÍK: Exist... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Česnekový šampon proti padání vlasů
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Regenerační česnekový šampon: ✅ Revitalizuje vlasy a zamezuje jejich vypadávání ✅ Podporuje růst vlasů a posiluje jejich strukturu ✅ Složení obohacené o vitamíny, proteiny, výtažky z česne... (více v detailu)
Kraj Vysočina
315
 Kč
Vlasove pasky tape in, prodlužování vlasů
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám tape in vlasove pasky v dvou odstínech hnědé barvy. Světlejší 19 kusů-9 spojů. Tmavší 20 kusů-10 spoj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 600
 Kč
Evropské vlasy k prodloužení
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám evropské vlasy na prodloužení v hnědé barvě. Délka je cca 40 cm. Dohromady 170 ks... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Clip in lidské vlasy k prodloužení
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám clip in vlasy lidské v hnědé popelave barvě. Délka 40 cm. Gramáž... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 600
 Kč
Východoevropské tape in vlasy k prodlouzeni
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám východoevropské vlasove pasky v blond balayage. Celkem 52 kusů, takže 26 spojů. Gramáž vla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 600
 Kč
Kondicionér pro každodenní použití a dokonalou výživu vlasů
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kondicionér VITALITY COMPLEX poskytuje vlasům každodenní výživu a ochranu. Obsahuje DANOX HC 30 pro hydrataci, Keratin pro posílení vlasů, Tilia Tomentosa Extract pro zklidnění, Kaméliový olej pro lesk a Hemisqualane pro zjemnění. Vaše vlasy budou hladké, silné a zářivě lesklé. VITALITY COMPLEX, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Kondicionéry na vlasy
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dva kondicionéry na vlasy Pantene Pro V, nové, neotevřené (2×160ml). Expirace... (více v detailu)
Plzeňský kraj
90
 Kč
Dlouhá tmavá paruka z pravých středoevropských vlasů
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Paruka z pravých vlasů - panenské středoevropské, 90-100cm, přírod. černo-hnědá - 1B, velikost M Původní velikost 50 990,00 Kč Krásná paruka z pravých kvalitních středoevropských vlasů, vyrobená v dílně, na kterou byla použita ta nejjemnější tylová čepice pro pohodlné nošení. Zakoupila js... (více v detailu)
Pardubický kraj
34 990
 Kč
Dámská kosmetika tianDe
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
tianDe Vienna Coffee - Shower Gel - 250g Nový Info: Představte si, že sedíte v útulné kavárně a užíváte si vůni dokonalé kávy ... Tak intenzivní a osvěžující, tak jasné a hluboké! Díky sprchovému gelu ""Coffee Viennese“ z luxusní řady Hainan Tao budete cítit tuto relaxaci každý den! Inspiruje a dává vám skvělou náladu na celý den! Vůně kávy nemůže být zaměňována s nikým jiným! Kávové tóny, inspirující a dokonce vzrušující. Jedna láhev ko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
349
 Kč
Královéhradecký kraj
249
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo