Znecitlivujici krém Goosica 10g 82,6% Nova cena

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Seznamte se s Goosica volume 82,6%. Silnější sestřička Goosicy 79.9%. Zn.Goosica přichází na trh se zcela novým, a dovolím si říci, nejsilněji působícím produktem v oblasti kosmetických úprav - tetování atd., anestetickým krémem/mastí, který zajistí 82,6 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Nová prodejní cena: 269,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak ... (více v detailu)
Liberecký kraj
269
 Kč

Podobné inzeráty

Unikátní a nejúčinnější anestetický krém Tatoo Soul 96,9%
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Novinka unikátní a perfektě fungující, dle recenzí mých oslovených kupujících předchozích produktů, novinka Tatoo Soul 96,9% Novinka ve světě, nejsilněji působící produkt v oblasti kosmetických úprav, anestetický krém využívaný při tetování atd., anestetickým krémem/mastí, Vám zajistí až 96,9 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Zaváděcí cena: 349,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých s... (více v detailu)
Liberecký kraj
349
 Kč
Znecitlivující krém zn. YOAO Tatto 96,2% - Novinka
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Seznamte se s novinkou Yoao anestetickým krémem se sílou 92.6%. Velmi dobře působící produkt v oblasti kosmetických úprav - tetování atd., anestetickým krémem/mastí, který zajistí 92.6 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu Vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Zaváděcí prodejní cena: 299,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak už budete cítit pouze lehké brnění a bolest skoro žádnou, jen menší 15 ... (více v detailu)
Liberecký kraj
299
 Kč
Spolehlivý znecitlivující krém Goosica 79,9% Nova cena:
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Zn.Goosica, vylepšená sestra TKTX mastičky, se 79,9% sílou, která zvyšuje procentuelně Váš práh bolesti, docela známá a často využívaná jako nástupce mých nabízených o něco slabších 56% TKTX. Použití stejné, v oblasti kosmetických úprav kůže - tetování atd. Anestetický krém/mast, který zajistí zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlování vašeho těla např. piercing, microblading - permanentní makeup, ale i laserové odstr. tetování apod. Nová prodejní cena: 249,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, která skoro nebude...dle výšky Vašeho prahu bolesti. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak už budete cítit pouze lehké brnění a bolest skoro žádnou, jen menší 15 min. Tatér ji může nanést, ale při další aplikaci musí místo opět očist... (více v detailu)
Liberecký kraj
249
 Kč
Novy krem šneči
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Na ekzém,balikovna 39
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Henna pasta přírodní k malování na tělo
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 100% přírodní 1 balení pasty k malování na těl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
55
 Kč
Nové krémy MARY KAY
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nové krémy MARY KAY, cena za kus 400 Kč.
Olomoucký kraj
400
 Kč
Nový pleťový krém LANCOME
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový, originál zabalený, luxusní pleťový krém na den i noc s extraktem z růže LANCOME ABSOLUE CREME RICHE, 15ml.
Hlavní město Praha
790
 Kč
Nová sada ILUMA WE EDITION 2023
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nové, nerozbalené, PC: 2999,- Limitka se již neprodává Osobně Ostrava a okolí (Rychlé jednání nechám za talíř:)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
AKCE NuSkin 180 Night Complex nocni krem -50%
Váš mocný anti-ageing systém. Popřejte viditelným známkám stárnutí pleti dobrou noc. 180° Night Complex od Nu Skin obsahující kreatin působí, zatímco vy spíte. Tento noční krém proti stárnutí pomáhá vaší pleti vzpamatova... (více v detailu)
1 099
 Kč
nové stomické pomůcky za nízkou cenu
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
na prodej LEVNÉ nové stomické pomůcky. Stomické sáčky CONVATEC. v jednom balení je celkem 10 sáčků. Původní cena 1740 Kč za balení. Cena za jedno balení jen 490 Kč (k dispozici 9 balení). Dále nabízím VARIMATE půlkruhové vyrovnáv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
ZAREN - Podložka Relaxtherapy - infra
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - SBAZAR
Podložka Relaxtherapy Původní cena: 14 800 Kč. Všechny papíry, návod i účtenka jsou součástí. PREFERUJI OSOBNÍ PŘEDÁNÍ/PRODEJ. Podložka je vyčištěná strojně profi strojem viz fotrka, plně funkční a připravená k prodeji za super cenu. Podložka je v záruce!! Při solidním a fér jednáni, možná sleva. popis produktu z webu Zaren: Podložka Relaxtheraphy prohřívá organismus do hloubky, což vede k jeho pročištění odbouráváním cholesterolu, tuků, jedovatých látek a těžkých kovů Pravidelný... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500
 Kč
Nové anglické antibakteriální roušky
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nastavitelné kvalitní gumičky,tedy individuálně si je nastavíte, roušky neodstávají, nedřou, netahají, antibakteriální, bio jemná bavlna, dvouvrstvé, antibakteriální účinky na 40 vyprání, dýchatelné, vysoká kva... (více v detailu)
Středočeský kraj
349
 Kč
Dior Hydra Life Creme Sorbet Fraicheur Hydratační Krém 50ml
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dior Hydra Life Fresh Sorbet Creme Hydratační Krém 50ml Tester Hydratační krém Dior Hydra Life Fresh Sorbet Creme pleť hydratuje do hloubky, osvěžuje ji a poskytuje jí maximální komfort. Složení tvoří 95 %* ingrediencí přírodního původu. * Množství bylo vypočteno na základě norem ISO 16128-1 a ISO 16128-2, včetně proce... (více v detailu)
Karlovarský kraj
850
 Kč
nové stomické pomůcky za nízkou cenu
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
na prodej LEVNÉ nové stomické pomůcky. Stomické sáčky CONVATEC. v jednom balení je celkem 10 sáčků. Původní cena 1740 Kč za balení. Cena za jedno balení jen 490 Kč (k dispozici 9 balení). Dále nabízím VARIMATE půlkruhové vyrovná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Spolehlivý znecitlivující krém TKTX 56% - Naskladněno
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Znecitlivující mastička - 56% zn.TKTX Opět skladem!!! Pečující a zároveň dlouhodobější lokální anestetikum pro permanentní make-up, tetování, Microblading obočí, rty 10G. POUZE pro vnější použití. Anestetická a pečující mast zn. TKTX 56% 10g je nová, vylepšená receptura , ne s 40%, ale 56%ní síla, která do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, která skoro nebude.. Procenta na výrobku vždy značí o kolik procent zvýší Váš práh bolesti. Tento výrobek je určen pro začínající s tetováním, i tělo si zvyká časem na procentuální slozen anestetickeho krému, používáním ihned nejsilnějších krémů nedoporučuji. Pouze v případě bud nezabíratelnosti (tzn diopravdy nizky práh bolesti) nebo z duvody pokračování jiz rozpracovaneho tetování (citlivá mista atd. ) Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu např. po základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak už budete cít... (více v detailu)
Liberecký kraj
189
 Kč
Zeštíhlující kavitační přístroj na celulitidu, ultrazvukový
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný zeštíhlující kavitační přístroj na celulitidu, ultrazvukový. PC 5 300 Kč, nyní jen 2 000 Kč. Vysokofrekvenční ultrazvukový přístroj účinně štěpí tuky a zmírňuje celulitidu. Přístroj funguje na principu vysokofrekvenčních ultrazvukových vln, které pronikají hluboko do podkožní tkáně a urychlují metabolismus a zrychlují oběh krve v ošetřovaných místech. Kavitace je příjemný způsob formování postavy, připomíná spíše masáž. Přístroj GB-818 působí na tukové buňky hluboko pod kůží. Díky tomu dochází k redukci tuku a zmírnění celulitidy a kožních nerovností. Partie, které ošetříte, budou štíhlejší a pevnější. Na rozdíl od přístrojů, které používají v salónech, GB-818 vysílá slabší vlny, proto je třeba masáž pravidelně opakovat. Díky tomu, připomíná spíše masáž. Přístroj GB-818 působí na tukové buňky hluboko pod kůží. Ultrazvuková vlna narušuje jejich strukturu a obsah buněk se postupně dostává do mezibuněčného prostoru a do lymfatického systému, odkud je odveden při... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
NOVÁ sada micelární voda, tělový peeling, pěna do koupele
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám tuto novou sadu, výrobky nebyly vůbec otevřeny. Micelární voda Ziaja 390 ml, expirace 09/2024 Tělový peeling malina Organic Shop Pěna do koupele Dr... (více v detailu)
Pardubický kraj
120
 Kč
Nové hliníkové masážní lehátko v černé barvě
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ošetřovací stůl s hliníkovým rámem Pohodlné dvouvrstvé polstrování a nastavitelná opěrka hlavy a područek zaručují u tohoto masážního stolu vysoký komfort. Stabilitu zajišťuje robustní hliníkový rám. Lehátko je ideální pro nejrůznější aplikace – ať už pro soukromé použití, v tetovacích studiích nebo profesionálních masážích. Zabalte lehátko do praktické přepravní tašky a můžete vyrazit! Všestranný masážní stůl v černé barvě Polstrované okraje a pohodlné dvouvrstvé polstrování (50 mm) Olej a vodu odpuzující potah šetrný k tělu Stabilitu zajišťuje robustní hliníkový rám Výšku lehátka lze několikrát nastavit Hlavovou opěrku lze plynule nastavovat v sklonu a vzdálenosti Vzd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 200
 Kč
Zeštíhlující kavitační přístroj na celulitidu, ultrazvukový
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný zeštíhlující kavitační přístroj na celulitidu, ultrazvukový. PC 5 300 Kč, nyní jen 2 000 Kč. Vysokofrekvenční ultrazvukový přístroj účinně štěpí tuky a zmírňuje celulitidu. Přístroj funguje na principu vysokofrekvenčních ultrazvukových vln, které pronikají hluboko do podkožní tkáně a urychlují metabolismus a zrychlují oběh krve v ošetřovaných místech. Kavitace je příjemný způsob formování postavy, připomíná spíše masáž. Přístroj GB-818 působí na tukové buňky hluboko pod kůží. Díky tomu dochází k redukci tuku a zmírnění celulitidy a kožních nerovností. Partie, které ošetříte, budou štíhlejší a pevnější. Na rozdíl od přístrojů, které používají v salónech, GB-818 vysílá slabší vlny, proto je třeba masáž pravidelně opakovat. Díky tomu, připomíná spíše masáž. Přístroj GB-818 působí na tukové buňky hluboko pod kůží. Ultrazvuková vlna narušuje jejich strukturu a obsah buněk se postupně dostává do mezibuněčného prostoru a do lymfatického systému, odkud je odveden při... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Nutrilon 4 (4x 500g), cena za 2 kg celkem
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme nepoužitý Nutrilon 4 celkem 2 kg (4x 500g) pro 24 až 35 měsíců. Nerozbalené - Datum spot... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
700
 Kč
tlaková poklice ZEPTER
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
v sadě s kompatibilním hrncem.ařte rychle a zdravě......Sada ZEPTER v ceně 5600,-Kč: tlaková poklice Syncro clik 2, průměr 20 cm, kompatibilní hrnec 20cm, poklice s thermokontrolem. Vhodné na indukci a všechny ostatní varné desky. Rozměry v obrázku. Tlaková poklice staršího typu nevyužitá, proto na prodej, velmi dobrý stav poklice i hrnce. Funkčnost aktuálně ověřena a... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 600
 Kč
Versace Bluejeans
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Versace Blue Jeans Pánská toaletní voda 75 ML Versace Blue Jeans Pánská toaletní voda 75 ML Zažijte atmosféru italské riviéry. Toaletní voda Versace Blue Jeans na vás působí jako jemný závan mořského vánku a podněcuje vzpomínky na nejkrásnější dovolenou. orientální vůně s dřevitými tóny nejlépe poslouží během dne, v teplejších měsících stylový flakon v džínových odstínech Složení vůně: Vůně již od prvních akordů zaujme svou citrusovou svěžestí doplněnou vůněmi jalovce, bergamotu, zeleného galbanum a květy růže a pelargónie, ohlašující květinové srdce, které rozkvétá smyslným jasmínem, fialkou a levandulí s jemným nádechem muškátového oříšku. Závěrečné akordy povzbuzují smysly dřevitými vůněmi vetiveru, cedru a san... (více v detailu)
Olomoucký kraj
671
 Kč
Barva na vlasy Schwarzkopf Palette
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dvě barvy tmavě plavá a světle hnědá. Důvod prodeje: již nemám jak barvu využít Stav: Nepoužité - originální balení Cena 40 Kč za barv... (více v detailu)
Ústecký kraj
40
 Kč
extrapanenský olivový olej Monini Gran Fruttato
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
GranFruttato vzniká z pečlivě vybraných italských oliv sklizených ještě před úplným dozráním. Z takových oliv je možné vylisovat olej, který je více bohatý na zdraví prospěšné polyfenoly (přírodní antioxidanty) oproti obvykle dostupným olejům lisova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Prodán NEPOUŽITÝ noční krém DOCTOR BABOR – REFINE
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodán NEPOUŽITÝ noční krém DOCTOR BABOR – REFINE CELLULAR Triple Pro-Retinol Renewal Cream MINI (15 ml) PC: 50 € Aktivní komplex Triple Pro-Retinol pro hladší a jemnější texturu pleti. Nejnovější produkt řady biomedicínské péče o pleť DOCTOR BABOR od Babor nově definuje tržní standard trendové složky retinolu. 'Kůže jako nová'. Potřeby kůže Anti-aging, Radiance & Sparkle Typ pleti: Zralá a náročná pleť Obsah: 15 ml Určeno pro: Matná unavená pleť Tento krém obsahuje nejnovější produkt z řady biomedicínské péče o pleť DOCTOR BABOR. Babor's Triple Pro-Retinol nově definuje tržní standard pro trendovou složku retinol. 'Kůže jako nová'. Triple Pro-Retinol Renewal Cream je intenzivní kúra pro obnovu pleti, která kombinuje transformační sílu 4,2% trojitého pro-retinolového komplexu s cennými regeneračními výhodami pleti 8% trojitým vyhlazujícím komplexem. Pro milovníky ingrediencí přehled: Retinyl palmitát je velmi známá a stabilní forma vitaminu A a svou sílu proti keratóze, hyperpi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
799
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo