Yves Saint Laurent L'Homme 100 ml

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Yves Saint Laurent L'Homme Tzv. vysoké tóny – rozvinou se hned po aplikaci. Tvoří první dojem a jsou zpravidla velmi intenzivní, odeznívají rychle. Hlava citron, ozón, zázvor Tzv. střední tóny – Srdce nastupuje po několika minutách, po odeznění hlavy. Vydrží obvykle 2-3 hodiny. Srdce bazalka, fialka, pepř Tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému. Vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den. Základ cedr, santalové dřevo, tonka fazole, vetiver Druh vůně květinová, dřevitá Dejte všem lidem okolo poznat sílu své přitažlivosti. Toaletní voda pro muže Yves Saint Laurent L'Homme působí doslova jako magnet na úspěch i ženy. Tato vůně je jedinečnou kombinací kontrastů, které odráží luxus, ležérnost i nadčasovou eleganci. květinovodřevitá vůně s nádechem svěžesti ideální pro muže se... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 990
 Kč

Podobné inzeráty

YVES SAINT LAURENT
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
YVES SAINT LAURENT Y - Parfémová voda 100ml nový tester Cena 2800 Kč pouze osobně cena je pevná !
Hlavní město Praha
2 800
 Kč
YVES SAINT LAURENT
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
YVES SAINT LAURENT Libre Absolu De Parfum - Parfémová voda 90ml Cena 3500 Kč osobně Praha 3 cena je pevná
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Prodám novou brož Yves Saint Laurent
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou brož Yves Saint Laurent - YSL. Výška 7 cm x šířka 3,5 cm
Hlavní město Praha
690
 Kč
Yves Saint Laurent 100ml
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rozbalený pouze vyzkoušen
Moravskoslezský kraj
1 450
 Kč
Yves Saint Laurent MYSLF
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nový nerozbalený parfém YSL MYSLF Eau de Parfum EdP. Krabička ještě originálně zabalená, neotevřený, nevyzkoušený. Velikost - 60ml Cena - 1.000Kč (běžná cena okolo 2tis. v akci... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Yves Saint Laurent
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Y - parfémová voda, 60 ml, původ parfému francouzské, dřevitá vůně, kořenitá vůně... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Lattafa Pride Thouq EDP
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
parfém je stoprocentní, chybí max 0,5ml Hlava: liči, bergamot Srdce: Kadidlo, růže Základ: ambra, vetiver Základní tóny vetiveru a jantaru zanechávají dojem síly a elegance, čímž v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Yves Rocher - pánský parfém Cuir Vetiver - nový 100ml
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nový parfém Cuir Vetiver od Yves Rocher - nerozbalený, vhodný jako dárek 50ml - 449,- 100ml - 649,- Sprchový gel - 199,- i více ks V případě zájmu mám více kusů, ušetříte na po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
449
 Kč
Avon Man Edge EDT (75 ml)
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Kategorie: kapradinově-citrusová. Hlavní složky: brazilská mandarinka, šalvěj, ebenové dřevo. Horní složky: brazilská mandarinka, bambusový list, červený lišejník. Srdce vůně: šalvěj, mahagon, růžové dřevo. Spodní tóny: eb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Avon EDP Lov U Connected 50 ml
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
1x EDP za akční cenu, novinka Avonu - jiskřivá vůně mísící tóny mandarinky, romantické růže (obsahuje 100% přírodní esenciální olej z růže) a dlouhotrvající aroma s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
280
 Kč
Yves Rocher -Toaletní voda Zelený čaj NOVÁ 100ml
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, nepoužitou a nerozbalenou Toaletní vodu Zelený čaj od Yves Rocher, objem 100 ml. Původní cena 890,-, nyní 379,- V případě zájmu mám více kusů. Posílám Zásilkovnou - platba předem + dopravné. Zájemci pište prosím pouze do formuláře, telefon nechci zveřejňovat z důvodu obtěžování různými nabídkami! Děkuji za pochopení. Vůně zeleného čaje se skládá z citrusových a květinových vůní. Toto mírně osvěžující, energické aroma přivádí na mysl bezstarostn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
379
 Kč
Yves Rocher -Toaletní voda Verbena NOVÁ 100ml
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, nepoužitou a nerozbalenou Toaletní vodu Verbena od Yves Rocher, objem 100 ml. Původní cena 890,-, nyní 379,- V případě zájmu mám více kusů. Posílám Zásilkovnou - platba předem + dopravné. Zájemci pište prosím pouze do formuláře, telefon nechci zveřejňovat z důvodu obtěžování různými nabídkami! Děkuji za pochopení. Mezi mnoha aromatickými rostlinami ve Francii se Verbena vyznačuje neobvykle osvěžující vůní. Pokud jí jemně potřete dlaněmi, probudíte vůni cit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
379
 Kč
Yves Saint Laurent MYSLF - TESTER
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
1,2 ml Vůně, díky které se setkáte se sebou Buďte mužem, kterým jste. Parfémovaná voda pro muže Yves Saint Laurent MYSLF je výpovědí moderní mužnosti se všemi jejími aspekty a emocemi. Kompozice záměrně kombinuje dřevité a květinové tóny pro zvýraznění kontrastu moderny. pánská květinová vůně s výraznými dřevitými tóny vytvořená parfémářem Christophem Raynaudem v designovém flakonu návrhářky Suzanne Dalton Složení vůně: V prvním okamžiku se o slovo přihlásí svěží a pulzující akord bergamotu. Po chvíli se v srdci rozvine... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Avon Little Black Dress Summer Party EDP 50 ml akce
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Letní novinka Avonu z kategorie orientálně-květinově svěží. Hlavní složky: citronový olej, růžová pivoňka, mošus. Svěží a hravá vůně, která se inspirovala uvolněnou atmosférou letního večera ve slunné Itálii. Povzbuzující směs citronového oleje... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
100% ORIGINÁLNÍ vůně (EdP & EdT) dámské i pánské
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ! Pozn.: Vzhledem k časové náročnosti a proměnlivosti sortimentu nefotím (v případě zájmu můžu fotky zaslat dodatečně). Prodám vůně (EdP & EdT) - dámské i pánské. Jedná se o 100% ORIGINÁLNÍ vůně z obchodu, žádné padělky či náhražky. AKTUÁLNÍ SEZNAM VŠECH VŮNÍ VČETNĚ INFORMACÍ K NALEZENÍ ZDE: https://pastebin.com/5eKHsLuR Jednotlivé vůně jsou v seznamu popsány způsobem: značka / vůně / EdP nebo EdT / objem / cena / (přibližná aktuální cena) / [O nebo T] Kde "EdP" = parfémovaná voda, "EdT" = toaletní voda, "O" = originální balení, "T" = testerové balení. Rozdíl ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Luxusní krém na ruce Rose L´occitane 75 ml
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Luxusní krém na ruce Rose L´occitane 75 ml. Nové velké balení luxusního krému na ruce s vůní růže. Vhodný jako velmi krásný dárek. Velké balení 75 ml. Můj nejoblíbenější, vřele doporučuji. Rychle se vstřebává a zanechává ruce jemňoučké, hydratované a nádherně provoněné. V červnu jsem to přehnala s nákupy a koupila si jich celou krabici. Nest... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
YVES SAINT LAURENT Rouge Pur Couture - Rtěnka
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PC: přes 1100 Kč. Odstín 8. Nové, nepoužité. Osobně Praha, balíkovna 65/zásilkovna 80. Mám slevy na sety = mrkněte do alba ;-)ROUGE PUR COUTURE THE BOLD představuje spojení intenzivní lesklé barvy a hydratačního komfortu. Rtěnka má vysoce krycí pigmenty, které díky 40 % vyživujících složek dodávají rtům výživný lesk. Výtažek z kv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
vonavka Guerlain Habit Rouge 100 ml
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Guerlain Habit Rouge 100 ml Eau De Toilette toaletní voda pro muže 100 ml originál, v celofánu stav dle fotek orie... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Bvlgari Man Glacial Essence 60 ml
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bvlgari Man Glacial Essence 60 ml parfémovaná voda pro muže 60 ml originál, bez celofánu stav jako na fotkách osvěžující dřevitá vůně Os... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Kosmetická taštička Yves Saint Laurent + gel a vzorek
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kosmetická taštička YSL + parfémovy sprchový gel Libre + vzorek Libre p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Rtěnky Yves Saint Laurent
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Rtěnka Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture: Odstín R11 Rouge Eros 3,8 g. Doprava od 65 Kč.
Zlínský kraj
790
 Kč
Parfém ZARA CASHMERE ROSE EDP 100 ML
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Luxusní a podmanivá vůně, která v sobě snoubí elegantní a nadčasové tóny růže a kašmíru. Tat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Yves Rocher - My Kiwi Kiss NOVÝ 100ml..
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, nepoužitou a nerozbalenou vůni My Kiwi Kiss od Yves Rocher, objem 100 ml. Původní cena 890,-, nyní 150,- V případě zájmu mám více kusů. Posílám Zásilkov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Yves Rocher parfém Oui l´amour
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový parfém Yves Rocher Oui l´amour. vůně vhodná pro každodenní nošení + doprava . říjen 39,-Kč balíkovna
Jihočeský kraj
549
 Kč
Parfémová voda (EDP) SERENITY, 100 ml
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Luxusní parfémová voda z řady laCollection privée korunuje celou tuto řadu výběrové kosmetiky. Nejvyšší obsah vonných olejů zajistí dlouhotrvající vůni a svěžest. "Serenity" jedinečný charakter této uklidňující vůně podtrhují smyslné doteky exoti... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
349
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo