Sada šperků Avon - NOVÁ

Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Sada je nová, nenošená, krabička je neponičená, klidně jde použít jako dárek. Náušnice - na puzetku, 1,2x1,2cm. Řetízek - 40cm, prodloužení o 9cm. Přívěsek ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

Sada krémů Avon
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada krémů s vůní jablka a černé třešně: krém na ruce 75ml a krém na obličej, ruce a tělo 400ml, nové, nepoužité
Středočeský kraj
149
 Kč
Sada pro tělo Avon
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada pro tělo Avon s vůní vanilky a karamelu: sprchový gel 250... (více v detailu)
Středočeský kraj
199
 Kč
Sada pro tělo Avon
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada na tělo Avon s vůní perníčků: krémový sprchový gel, tělový sprej a tekuté mýdlo, nové nepoužité
Středočeský kraj
189
 Kč
AVON ANEW VITAMÍN C SÉRUM
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Rozjasňující sérum s vitamínem C z pomeranče pro každodenní použití a péči z řady Anew Radiance Maximising serum, s pump... (více v detailu)
Pardubický kraj
110
 Kč
Sada péče o ruce Avon
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada péče o ruce Avon PlanetSpa v dárkovém balení: 1.zklidňující krém s minerály z Mrtvého moře 75ml, 2.rozjasň... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
Sada mini krémů na ruce Avon
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada mini krémů na ruce Avon: 1.s glycerinem a vůní jasmínu, 2.s kokosovým olejem, 3.hydratační s avokádem
Středočeský kraj
89
 Kč
Kniha pro volný čas: Paul McCartney “Biografie” - NOVÁ
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kniha je nová, nepoužitá, neponičená, top stav (klidně jde použít jako dárek). Tvrdá vazba. Původní cena 699,-. Při platb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
350
 Kč
Prodám Sperky ( 13 )
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Sada šperků s krystaly ve tvaru čtverce s přívěskem na náhrdelníku a ná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
220
 Kč
Nová paruka z umělých vlasů, zn. Ellen Wille
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám paruku z umělých vlasů, zn. Ellen Wille, kupovaná v obchodě www.navlas.cz. Kratší střih, kaštanový odstín s lehkými odlesky. Součástí je polystyrenová hlava a náhradní vlasy pro případnou opravu. Paruka je nová, nenošená, bohužel nevyužita. PC: 5490Kč, nyní cena 3000Kč + 69Kč Balíkovna nebo 93Kč Zásilkovna. Možnost osobního předání na Praze 4, na Jižním Městě. Popis výrobce: Paruka PUSH UP ** je vyrobena z umělého vlákna. Má strojové podšití jemnou látkou, tento způsob je označován jako tzv. tresse. Jsou to vzdušné paruky šité strojově na textilní pásky. V čepičce paruky je část monofilamentu, který je „imitací“ lidské kůže. Tato monofilová čepička velmi věrohodně napodobuje lidskou kůži, vlasy jsou na ní napoutkovány ručně, nevytváří viry. Při bližším pohledu na nasazenou paruku se nevystavujete žádnému riziku, protože v místě, které se nejvíce rozevírá (čepička nebo pěšinka), působí monofilament dojmem, že vlasy vyrůstají přímo z pokožky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
NOVÉ pratelné odličovací tampony
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ekologické pratelné, třívrstvé odličovací polštářky. Jsou většího průměru cca 11 cm, což je praktičtější, než obyčejné malé jednorázové polštářky, kterých se často spotřebuje více kusů naráz. Díky větší velikosti je lze použít i jako vložky do kojící podprsenky. Jsou vyrobeny z jemného měkounkého kojeneckého plyše, jsou tedy příjemné na pokožce, výborně sají a zároveň jemně masírují pokožku. Bez nežádoucích látek, materiál splňuje atest pro použití u dě... (více v detailu)
Pardubický kraj
170
 Kč
prodám Avon TTA TODAY - dárková sada
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
prodám nepoužitou dárkovou sada Avon TTA TODAY.
Pardubický kraj
380
 Kč
Nová sada pro vlasy Intensive Repair zn. Pantene
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou sadu pro vlasy Intensive Repair zn. Pantene. Nová, v původním stavu, bez vad. Do sady patří nový šampón Pro-V Repair & Protect 3 v 1 a sérum Miracle Serum. Šampón v jednom jednoduchém kroku jemně čistí, vyživuje a ošetřuje křehká a poškozená vlasová vlákna. Působí jako šampon, kondicionér a péče v jednom. Poskytuje... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
209
 Kč
Knížky pro děti od 1 roku “Jak to žije…” - NOVÉ
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím 4 knížky pro děti z řady “Jak to žije…” (v lunaparku, v cukrárně, pečení, recyklace; u mimozemšťanů není). Všechny knížky jsou NOVÉ, NEPOUŽÍVANÉ, top stav, neponičené (kli... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
330
 Kč
Tužka pero na obočí tetovací vlaknovaci nové voděodolná
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Úplně nové! Nerozbalené! Běžná cena 239 Kč na bonky a rivalenti cz. Úplně nové! Zalisovane ve folii, nepoužité. Foto hrotu je mého vlastního pera, které používám, prodám samozřejmě nové, nepoužité, zalisovane! Foto mé vlastní.(foto stetecku je pouze ilustrační, pero je ještě zalisovane ve folii) Oficiální popis distributora : Voděodolná tekutá tužka na malování obočí hřebínek se 4 hroty S ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150
 Kč
Set na manikúru a pedikúru Beurer MP 41 NOVÝ
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Označení Beurer MP 41 s LED osvětlením, 7 safírových nástavců, pouzdro, kabel, nastavení rychlosti, otáčení ve směru nebo proti směru. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Sada maska+elixír do koupele NOVÁ
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
S výtažky z brusinek a piniového oříšku, zn.Avon, maska 50ml, eli... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70
 Kč
Feg eyelash serum na růst očních řas i obočí nové do 2025
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Úplně nové! Zalisovane ve folii. Nevyužiji. Nové, zabalene, zapecetene ve folii (foto s rozbalenym balíčkem je pouze ilustrační;) na internetu velmi dobře hodnocené sérum na růst očních řas i obočí. Levně prodam, Neměním! Nutriční sérum na řasy speciální kondicionér stimulující růst řas a jejich posílení.Je vhodná pro: * Délku * Sílu * Hustotu * Pevnost * Sytost pigmentu řas (řasy tmavnou) Sérum na řasy FEG může být použito rovněž jako kondicionér posilující prodlužování řas ldeální řešení pro lidi, jejichž řasy jsu: * Slabé a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
155
 Kč
Spolehlivý znecitlivující krém Goosica 79,9% Nova cena:
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Zn.Goosica, vylepšená sestra TKTX mastičky, se 79,9% sílou, která zvyšuje procentuelně Váš práh bolesti, docela známá a často využívaná jako nástupce mých nabízených o něco slabších 56% TKTX. Použití stejné, v oblasti kosmetických úprav kůže - tetování atd. Anestetický krém/mast, který zajistí zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlování vašeho těla např. piercing, microblading - permanentní makeup, ale i laserové odstr. tetování apod. Nová prodejní cena: 249,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, která skoro nebude...dle výšky Vašeho prahu bolesti. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak už budete cítit pouze lehké brnění a bolest skoro žádnou, jen menší 15 min. Tatér ji může nanést, ale při další aplikaci musí místo opět očist... (více v detailu)
Liberecký kraj
249
 Kč
Zlínský kraj
300
 Kč
Nová Reclar pleťová peelingová voda 100ml
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová, nepoužitá. Peelingová pleťová voda 100ml. Exp. do 17.05.2026 Nekuřácké prostředí. Na ceně jsem ochotná se dohodnout, navrhuji 495Kč, ale kl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
495
 Kč
Yves Rocher - Pánská parfémová sada Ambre Noir NOVÉ
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Intenzivní přitažlivost dřevitých tónů a kořeněná smyslnost Dejte na odiv svou přitažlivost díky nové pánské toaletní vodě Ambre Noir, která spojuje intenzivní a dřevité tóny pačuli a vetiveru podtržené smyslností bobu tonka. V srdci té... (více v detailu)
Zlínský kraj
900
 Kč
Sada na gelové nehty
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Použité jednou.
Plzeňský kraj
300
 Kč
Hairburst sada (šampón + kondicionér)
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou nerozbalenou sadu Hairburst -> myslel jsem, že to přítelkyně využij... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
650
 Kč
JAKO NOVÉ chodítko - zádová OPĚRA POŠTA
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
na prodej moderní, velmi lehké kvalitní hliníkové chodítko pro seniory - čtyřkolové chodítko. Stav je prakticky nový, minimálně použité. Je vybaveno sedátkem a zádovou opěrou – větší pohodlí při sezení. Obě brzdy jsou s možností aretace v zabržděné poloze. Zabržděné chodítko lze použít k odpočinku. Chodítk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo