Masážní váleček na obličej White Jade Roller

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Face Roller na obličej, dekolt a krk, materiál je jadeit, bílá barva, hlavní výhodou je relaxační masáž, odstranění svalového napětí, cirkulace krve, vstřebávání účinných látek, rozproudění lymfy a vyhlazení vrásek Roller REVOLUTION SKINCARE se po prvním použití pro vás stane nepostradatelným pomocníkem nebo každodenním rituálem. Je vhodný pro stimulaci průtoku krve na obličeji a poradí si i s otoky okolo očí. Masážní face roller je navíc velmi příjemný, zlepšuje elasticitu pleti a zpevňuje ji, mírní bolest hlavy, vyhlazuje a pomáhá předcházet vzniku vrásek a uvolňuje napjaté obličejové svaly. Při pravidelném používání dokáže Roller REVOLUTION SKINCARE zmírnit vzhled tzv. druhé brady. Bílý jadeit, ze kterého je váleček vyroben, zůstává po kontaktu s pokožkou chladný a navíc má uklidňující účinky. Klíčové vlastnosti rolleru REVOLUTION SKINCARE White Jade Roller Roller REVOLUTION SKINCARE z bílého jade... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Masážní váleček na obličej White Jade Roller
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Face Roller na obličej, dekolt a krk, materiál je jadeit, bílá barva, hlavní výhodou je relaxační masáž, odstranění svalového napětí, cirkulace krve, vstřebávání účinných látek, rozproudění lymfy a vyhlazení vrásek Roller REVOLUTION SKINCARE se po prvním použití pro vás stane nepostradatelným pomocníkem nebo každodenním rituálem. Je vhodný pro stimulaci průtoku krve na obličeji a poradí si i s otoky ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čelenka Revolution
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Kosmetická čelenka - růžové provedení, čisté vlasy při aplikaci pleťových přípravků, elastická, materiál: polyester Praktická čelenka REVOLUTION SKINCARE Pretty Pink Bow Headband vám zajistí čisté vlasy při aplikaci pleťové masky, nanášení krému nebo při líčení. S růžovou čelenkou vás už nebudou rozčilovat zatoulané vlasy v obličeji, které si pleťovými přípravky můžete zašpinit nebo vám překáží ve výhledu. Váš obličej je tak čistý a lehce dostupný. Kosmetická čelenka REVOLUTION SKINCARE je el... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Masážní váleček
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám masážní váleček na obličej značky ETA. Je nepoužitý, nero... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Foreo UFO mini 2 - nepoužité, originál zabalené
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
FOREO UFO™ mini 2 – přístroj na ošetření obličeje pro všechny typy pleti Elegantní přístroj pro přirozeně zářivou pleť! Dosáhněte krásného vzhledu pleti za pouhé 2 minuty s UFO™ mini 2 – inovativním přístrojem na ošetření obličeje, který dodá vaší pleti okamžitý zářivý a zdravý vzhled již po prvním použití. UFO™ mini 2 nabízí 5× rychlejší zahřívání, zklidňující masáž T-Sonic™ a světelnou terapii LED, která zpevňuje pleť, poskytuje hloubkovou hydrataci a zlepšuje vstřebávání aktivních složek masky. Používejte UFO™ mini 2 se speciálními maskami s aktivací UFO™ nebo maskami FOREO s pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 100
 Kč
ACRA Válec masážní 33x14cm fitness roller na cvičení na reha
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
ACRA Válec masážní 33x14cm fitness roller na cvičení na rehabilitaci 3 barvy Masážní válec - roller je moderní pomůcka pro účinnou masáž těla a také pro nácvik koordinace pohybů. Vhodný pro zlepšování stability a koordinaci pohybů uvolňuje svalové napětí, podporuje krevní oběh, posiluje svaly po zranění. Válec je vyrobený z odolné, nárazuvzdorné polyetylenové hmoty se ztužujícím polypropylenovým válcem uprostřed. Na válci je pak navařena vrstva tuhého pěnového polyetylenu. Povrchová struktura s výstupky a prohlubněmi je účinný masážní prostředek a při cvičení masíruje tělo, zajišťuje hlubší a přesnější svalo... (více v detailu)
Zlínský kraj
350
 Kč
Fragonard pleťový krém/ krém na obličej – včetně dárku
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodávám krém na obličej francouzské značky Fragonard Royal Jelly Face Cream s mateří kašičkou o objemu 50 ml. Krém je samozřejmě nový, nepoužitý, dovezený z Francie. K 1 ks krému přidávám 3 vzorečky různých parfémů stejné značky. K 3 ks krému přidávám ručník na ruce s nápisem Fragonard. O krému: Tento pleťový krém je vhodný pro všechny typy pleti. Včelí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
950
 Kč
Masážní, jadeitový roller na obličej - nový
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím nový, nepoužitý masážní roller na pleť obličeje, kterou masáží stimul... (více v detailu)
Ústecký kraj
105
 Kč
Královéhradecký kraj
159
 Kč
Noční Liftingový pleťový krém KORRES White Pine 40 ml
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Luxusní, noční, liftingový, vyplňující pleťový krém KORRES White Pine (Restorative Overnight Facial Cream) 40 ml. Lásku k slunnému Středomoří a homeopatii spojuje řecká společnost Korres, která v pleťových a tělových produktech představuje bohatství léčebných bylin a vzácných olejů, jež z... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
Maska na obličej na spaní luxus pravé hedvábí - Notino
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Silk Collection Sleeping mask & Scrunchies Set Maska na spaní / meditaci / odpočinek / škraboška - dárková sada - set masky a gumiček do vlasů - 100% hedvábí - odstín: béžová/zlatá - pěkné balení - původní cena 950 Kč Vlastnosti masky: hedvábná maska pro zatemnění, přispívá k hlubokému spánku nevsakuje séra či krémy, které tak na pleti působí efektivněji udržuje oční okolí hydratované, pomáhá zmírnit linky a vrásky předchází známkám únavy, minimalizuje kruhy i otoky pod očima hedvábí má hypoalergenní vlastnosti Vlastnosti gumiček: při sundávání hladce sklouz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
99
 Kč
SILVERCREST Obličejová sauna SGS 100 B1
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Slouží pro péči o pleť a zároveň k inhalaci a aromaterapii Otevírá póry 1 velký nástavec s přívodem páry na obličej 1 parní nástavec na nos – ideální na inhalování a cílené ošetření nosu Oba nástavce s extra difuzérem pro blahodárné aroma – možnost použít s bylinkami 2 výkonnostní stupně, LED kontrolka a individuálně nastavitelný výstup páry... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Beauty Focus Collagen
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Benefity COLLAGEN+ pro zdravou a krásnou pleť problémy s páteří a pohybovým aparátem pro správnou funkci kostí, kloubů, šlach a svalů pro zdravé vlasy a nehty celulitida a vrásky (oční okolí) pro zdravý zrak zmírňuje tvorbu skvrn na obličeji a těle rekonvales... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 350
 Kč
Univerzální krém na obličej pro smíšenou a mastnou pleť
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Univerzální krém na obličej pro smíšenou a mastnou pleť * Pro smíšenou a mastnou pleť, také pro dehydratovanou a citlivou pleť, včetně problematické, citlivé a náchylné ke kuperóze. * Veganská receptura, která obsahuje 95 % přírodních složek, je mimořádně účinná a... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta skin sonic purifier
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kosmetická ultrazvuková špachtle Rowenta LV8030F0 Dopřejte své pleti špičkovou péči s kosmetickou ultrazvukovou špachtlí Rowenta LV8030F0 Skin-Sonic Purifier! Tato revoluční novinka poskytuje dávku omlazující péče 3v1 - hloubkové čištění, hydratace a vypnutí pleti pro viditelněji čistší a mladistvěji působící pleť. Ultrasonická technologie vlnité hlavice a vibrací poskytuje 3 nastavitelné režimy. Špachtle v prvním kroku pleť hloubkově čistí, redukuje póry a pigmentové skvrny a poskytuje jemný peeling pro odstranění nečistot a eliminaci černých teček. Hydratační režim s nahřívacím systémem podpoří vstřebání a účinky aktivních látek pleťových pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 800
 Kč
SILVERCREST Obličejová sauna SGS 100 B1
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Slouží pro péči o pleť a zároveň k inhalaci a aromaterapii Otevírá póry 1 velký nástavec s přívodem páry na obličej 1 parní nástavec na nos – ideální na inhalování a cílené ošetření nosu Oba nástavce s extra difuzérem pro blahodárné aroma – možnost použít s bylinkami 2 výkonnostní stupně, LED kontrolka a individuálně nastavitelný výstup páry... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Dřevěný masážní hříbek s paličkami
Před 19 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
- uvolní napjaté svaly dříve, než začnou bolet - dokonalá masáž hlavy, šíje a obličeje - praktická velikost i na cesty
Jihočeský kraj
50
 Kč
Masážní válec / Roller
Před 20 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám roller značky Aptonia. Nový, jednou vyzkoušený, bezvadný.
Olomoucký kraj
200
 Kč
DERMAPEN DR PEN A6 ULTIMA
Před 25 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
je inovativní zařízení určené pro provádění mikronů mezoterapie. Ošetření snižuje drobné vrásky, zabarvení, jizvy. Pomáhá zastavit proces stárnutí a ovlivňuje hlubokou regeneraci a opravu pokožky. Prostřednictvím mikro-dippingu dermapen stimuluje pokožku k produkci kolagenu a elastinu, čímž pomáhá přirozenému procesu regenerace. Léčba mikrojehličkovým perem může být použita v oblastech obličej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Masážní váleček na nohy
Před 27 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Masážní váleček na nohy
Zlínský kraj
50
 Kč
Masážní roller na obličej vyrobený z růženínu.
Před 39 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pro jemné masírování obličeje, krku a dekoltu, použitý, bezvadný. Zakoupeno v DM drogerii.
Hlavní město Praha
49
 Kč
Nový masážní Roller na váleček na obličej sada
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová sada, kterou nevyužiji. Běžná cena 399 Kč Oficiální popis distributora : Nefritový masážní váleček (roller) a Gua Sha masážní kámen 2 ks Masáž pleti pomocí těchto jadeitových válečků stimuluje krevní oběh, působí jako lymfatická drenáž, sni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Shiseido čisticí masážní kartáč na obličej nové
Před 283 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Masážní kartáč Shiseido Generic Skincare Cleansing Massage Brush 2v1 liftingova a zpevň... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Masážní váleček na obličej - nový!
Před 948 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nevhodný dárek, nerozbalený, nepoužitý oboustranný váleček na obličej a okolí očí, v balení s čelenk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
NOVÝ - Masážní váleček na obličej -- růženín
Před 711 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Masážní váleček na obličej a dekolt Jade Roller Růženín. Masáž pomocí přírodní síly léčivého kamene. Zregenerujte si svaly v obličeji, na krku a dekoltu. Tato jemná masáž obličeje dokonale pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo