Tlakoměr Dr. Max Blood Pressure Monitor

Tlakoměr Dr. Max Blood Pressure Monitor
Před 262 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím velmi málo používaný digitální tlakoměr od Dr. Max typ FDBP-A4 v kompletní krabičce s návodem.Jedná se o inteligentní automatický měřič krevního tlaku a nepravidelného srdečního rytmu. Přesné a pohodlné měření, paměť pro 60 ho... (více v detailu)
Před 262 dny
Ústecký kraj
699
 Kč

Podobné inzeráty

Zápěstní tlakoměr Hylogy AS-55G
Zápěstní tlakoměr Hylogy AS-55G
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hylogy AS-55G je automatický měřič krevního tlaku. Krevní tlak se měří ze zápěstí. Je určen pro vlastní mě... (více v detailu)
Před 8 dny
Hlavní město Praha
400
 Kč
Tlakoměr Dr. Max
Tlakoměr Dr. Max
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám tlakoměr Dr.max, 3 roky starý, funguje normálně, bez závad, přenosná taštičk... (více v detailu)
Před 12 dny
Pardubický kraj
500
 Kč
Digitální tlakoměr zápěstní Sanitas SBC22 nový , nepoužitý
Digitální tlakoměr zápěstní Sanitas SBC22 nový , nepoužitý
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nový nepoužitý a originálně zabalený digitální tlakoměr zápěstní Sanitas SBC22 nový a nepoužitý. Součástí je manuál v českém jazyce a záruka 2roky. V Ostravě předám osobně jinak po dohodě možno i na Zásilkovnu. Platí do smazání inzerátu. Popis a specifikace: Chcete vnést do svého každodenního života zdraví a pohodu? Vyzkoušejte přístroj značky Sanitas a získejte přehled o chodu vašeho organismu. Jedná se o moderní tlakoměr na zápěstí, který umožňuje plně automatické, rychlé a pohodlné měření. Hravě vám spočítá... (více v detailu)
Před 13 dny
Moravskoslezský kraj
279
 Kč
Tlakoměr na zápěstí OMRON RS7 Intelli IT
Tlakoměr na zápěstí OMRON RS7 Intelli IT
Před 21 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tlakoměr na zápěstí, dělená paměť pro dva uživatele, detekce arytmie, indikace správně nasazené manžety, indikace vybité baterie, lcd displej, měření bez vyhrnutí rukávu, paměť, pohybový senzor, průměr tlaku a technologie intellisense, délka manžety 21,5 cm, přesnost měření pulzu 5 %, přesnost měření tlaku 3 mmHg připojení Bluetooth, kompatibilní s Android a iOSTlakoměr Omron měří tlak na zápěstíPři měření tlaku má přesnost 3 mmHgManž... (více v detailu)
Před 21 dny
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
Prodám kvalitní tlakoměr Beurer BC 58
Prodám kvalitní tlakoměr Beurer BC 58
Před 22 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám kvalitní tlakoměr na zápěstí Beurer BC 58. Stav prakticky jako nový. Propracovaný digitální tlakoměr BEURER BC 58 disponuje rozměrným dotykovým displejem s extra velkými písmeny. Tlakoměr má paměť na 2x60 měření, takže je to vhodné pro dva uživatele přičemž každý má k dispozici 60 hodnot. Přístroj disponuje i jinými důležitými funkcemi jako datum a čas, automatické vypínání, které šetří baterie, zda výpočet průměru z naměřených hodnot. ... (více v detailu)
Před 22 dny
Kraj Vysočina
650
 Kč
Nový bluetooth měřič krevního tlaku iHealth BP5
Nový bluetooth měřič krevního tlaku iHealth BP5
Před 58 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový bluetooth měřič krevního tlaku iHealth BP5Záruka 24 měs.Vlajková loď měřičů krevního tlaku od iHealth - bezdrátový BP5 umožňuje pohodlně zjistit přesné hodnoty krevního tlaku a srdečního pulsu kdykoliv a kdekoliv. Ve spojení s aplikací iHealth MyVitals zobrazíte křivku průběhu pulsu a srovnáte aktuálně naměřené hodnoty s dlouhodobými záznamy. Na displeji mobilního zařízení si zobrazte hodnoty Vašeho stavu v rámci graficky přehledné klasifikac... (více v detailu)
Před 58 dny
Hlavní město Praha
1 199
 Kč
Tlakoměr a pulsoměr Sanitas SBC 25 [ 23562 ]
Tlakoměr a pulsoměr Sanitas SBC 25 [ 23562 ]
Před 61 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji tlakoměr a pulsoměr Sanitas SBC 25, stav viz foto.Objednávky zasíláme i na dobírku.Popis:- plně automatický měřič krevního tlaku- měření pulsu na zápěstí- WHO kla... (více v detailu)
Před 61 dny
Olomoucký kraj
300
 Kč
Tlakoměr na paži Veroval Compact Connect BPU26
Tlakoměr na paži Veroval Compact Connect BPU26
Před 64 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový tlakoměr na paži Veroval Compact Connect BPU26Záruka 24 měs.Popis produktutlakoměr na pažiměří krevní tlak, pulsupozor... (více v detailu)
Před 64 dny
Hlavní město Praha
899
 Kč
Tlakoměr  Livsane BPM 40
Tlakoměr Livsane BPM 40
Před 75 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám použitý, plně funkční, tlakoměr Livsane BPM 40Záruka 6 měs.Automatické měření krevního tlaku a pulsu na horní části ramene.Jednoduché nasazení manžety určené pro obvod ramene 22 32 cm.Detekce srdečních arytmi... (více v detailu)
Před 75 dny
Hlavní město Praha
399
 Kč
Tlakoměr
Tlakoměr
Před 156 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Ideální pro každodenní monitorování krevního tlaku a srdeční frekvence Tlakoměr pro snadné měření na horní části paže Podsvícení s funkcí semaforu ve 3 barvách(Zelená, Žlutá, Červená) v závislosti na naměřené hodnotě Velký LC displej s digitálním zobrazením výsledků měření Automatické nafukování manžety Paměť na 90 výsledků měření Pohodlné ovládání všech funkcí jednou rukou Obsahuj... (více v detailu)
Před 156 dny
Pardubický kraj
820
 Kč
Tlakoměr Omron na zápěstí
Tlakoměr Omron na zápěstí
Před 846 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tlakoměr OMRON RS1 - pro měření krevního tlaku na zápěstí, oobvod 13,5 21,5 cm. Přehledný a čitelný 3 řádkový displej, jednotlačítkové ovládání, technologie Inte... (více v detailu)
Před 846 dny
Hlavní město Praha
450
 Kč
Tlakoměr na paži OMRON M3 Comfort intelli.
Tlakoměr na paži OMRON M3 Comfort intelli.
Před 339 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Tlakoměr na paži, dělená paměť pro dva uživatele, detekce arytmie, grafické znázornění tlaku, indikace správně nasazené manžety, kontrola správ... (více v detailu)
Před 339 dny
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Nový inteligentní automatický měřič krevního tlaku
Nový inteligentní automatický měřič krevního tlaku
Před 176 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový inteligentní automatický měřič krevního tlaku Dr. Max Blood Pressure MonitorZáruka 2 měs.Nevhodný dárekHlavní vlastnostivelký přehledný LED displejauto... (více v detailu)
Před 176 dny
Hlavní město Praha
699
 Kč
Nový  tlakoměr s Bluetooth Silvercrest SBM 70
Nový tlakoměr s Bluetooth Silvercrest SBM 70
Před 131 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový tlakoměr s Bluetooth Silvercrest SBM 70Záruka 12 měs.Plně automatické oscilometrické měření krevního tlaku a tepu na pažiInflation Technology rychlé a komfortní měření již během pumpováníPřenos naměřených hodnot pro grafické vyhodnocení prostřednictvím BluetoothPerfektně čitelný, bíle podsvícený displej XLUniverzální manžeta vhodná i pro větší obvod paží cca 2242 cmKontrola přitažení manžetyPerfektně čitelný, bíle podsvícený velký disp... (více v detailu)
Před 131 dny
Hlavní město Praha
399
 Kč
Beurer BM 96 tlakoměr nový, nerozbalený
Beurer BM 96 tlakoměr nový, nerozbalený
Před 115 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodávám nový, nerozbalenýTlakoměr na paži s EKG Beurer BM96, bezdrátové připojení se smartphonem pomocí Bluetooth, USB kabel, indikátor polohy pro měření, detailní detekce srdeční arytmie, velký dotykový displej, 2× 60 pamětí, pro obvod paže 22-42 cm. Detekce arytmie. Aplikace Beurer CardioExpert.Tlakoměr na paži s EKGPokročilá detekce arytmie (detekce fibrilace síní k prevenci mozkové příhody)Patentovaný indikátor klidu pro přesné výsledky měřeníIndikátor rizika pro klasifikaci vý... (více v detailu)
Před 115 dny
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Tlakoměr Na Zápěstí Medisana BW A30
Tlakoměr Na Zápěstí Medisana BW A30
Před 167 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Medisana Použité, velmi dobré zevnitř i zvenku. (Hodnoceno 7 z 10) Původní cena: 500 CZK - - - Tlakoměr na zápěstí Medisana BW A30 Když nás kontaktujete, řekněte nám kód číslo SKU, ohledně věci které voláte (viz níž na konci popisu). Usnadní to komunikaci. Tlakoměr na zápěstí Medisana BW A30 změří přesné hodnoty systolického i diastolického krevního tlaku, funkční - - - Proč nakupovat u nás? - Sleva při nákupu více předmětů - Dodání do 24 hodin v bezpečném balení - Možnost vrácení zboží do 30 dnů (nové zboží). Platí některé podmínky. - Rychlá odpověď na e-mail - Možnost místního doručení - Důvěryhodné a vys... (více v detailu)
Před 167 dny
Hlavní město Praha
160
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo