2x kompresivní podprsenka 2XL nová,1x použitá

Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
2x nová černá kompresivní podprsenka,používá se po plastice prsou vel.2XL,barva bílá a černá,nevyužiji ji,pův.c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč

Podobné inzeráty

Keto diet
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám produkty Ketodiet. Na ceně je možné se domluvit! 18x smoothie pomeranč 19x smoothi... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Barvy na vlasy Palette, 10ks
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Barvy na vlasy Palette - kupované navíc, nevyužiju. Všechny jsou odstíny hnědé: 5x H6 (medově hnědý), 3x G3 (pralinka), ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
GS Merilin original 60 tablet 2x silnější - cena za obě bale
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dostala jsem 2 balení GS Merilin 2x silnější, ale už je nepotřebuji, nová balení - expirace 1/2027 , původní cena za jedno balení 485 Kč GS Mer... (více v detailu)
Středočeský kraj
649
 Kč
Gucci Guilty Pour Homme
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji originální parfémovanou vodu Gucci Guilty Pour Homme 150ml , voda je v originálním balení, pouze 2x použitá, plná :). vhodný dárek. účtenku ke koupi mám. Lz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
2x nová, v orig. balení homeopatika Capsicum AKH , 60 tablet
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
2x nová, v orig. balení homeopatika Capsicum AKH , 60 tablet. PC za jedny 199 Kč, nyní cena za jed... (více v detailu)
Jihočeský kraj
119
 Kč
Bruska na ztvrdlou kůži
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nástavec na přístroji je používaný, ale ještě použitelný, vyčistil jsem váleček starým kartáčkem. přidám 2 nepoužité nevybalené válečky. Na 2x AA tužkové baterie. Prodávám za cenu nových válečků. Ideálně Praha -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Bandáž Select Compression calf support with kinesio 6150
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bandáž Select Compression calf support with kinesio 6150 (2-pack) vel.M Nová, pouze rozbalená. Původní cena 1200,- 4 mm tlustý SBR neopren, který zajišťuje maximální ochranu a výdrž Vestavěná dlaha Provedení v černé barvě Ochranná bandáž na lýtko, která zajistí správné fungování vašeho lýtka... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Všiváček
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový a použitý všiváček: černý - plastový - použitý - cena 10 Kč zelený - kovový - nový - cena 20 Kč Možnost osobního předání v Praze. V případě zaslání poštou nebo přes Zásilkovnu odesílám až po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Odstraňovač ztvrdlé kůže AEG PHE 5642
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Odstraňovač ztvrdlé kůže AEG PHE 5642, 4 brusné válečky, napájení 2x AA baterie. Odstraňovač je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Udidla a beránky
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám dvě udidla 2x lomené stihlo Horze plastové 18mm s příchutí jablka 14,5cm. Bohužel neseděla, 3x na koni (původní cena 795,-, nyní za 500,- jedno) Dále udidlo 115mm, 5x na koni (původní cena 560,-, nyní za 400... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Kyslíkový koncentrátor - přístroj Philips Everflo
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nebo pronajmu repasovaný /6 mesiacov záruka/ nebo nový kyslíkový koncentrátor Philips RESPIRONICS Everflo (kyslíkový přístroj) po vyčištění filtrů a kompletně dezinfikovaný ozonem. Kyslikový koncentrátor v roce 2008 v nezávislé studii zvolený HME Home Medical Eqwipment nejlepším koncentrátorem kyslíku. Koncentrátor dodává pacientovi 98% kyslíku jen 30 minut po zapnutí. Je to jedno z nejtišších 43db a nejekonomičtějších zařízení, jaké jsou dnes na trhu k dispozici. EverFlo má také mimořádně odolný a ekonomický kompresor, který zaručuje životnost až 25 000 hodin. Nabízí nízkou spotřebu energie maximálně 300W. EverFlo snižuje náklady na údržbu, protože má pouze dva filtry – antimikrobiální a vnitřní filtr pevných částic (odpovědný za filtrování prachu a větších znečišťujících látek). Jeho údržba by se měla provádět každé dva roky, a to iv domácím prostředí. Má jen 15kg a transportní kolečka. Rozměry koncentrátoru jsou: výška 60cm Šířka 34cm Tloušťka 26cm. Regulace přítoku kyslíku... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 900
 Kč
Kojící podprsenky NOVÉ - obvod 75 - 80 cm
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kojící podprsenky: 1. Foto: nové (jen vyprané) podprsenky zn. Jarpol MK : 75 D, 75 E, 75 F - cena 150 Kč/ ks 2. Foto: podprsenky Esmara 80 D (reálně obvod spíš 75cm) - bílá a černá nová (pouze vypraná), růžová asi 3x oblečená (byla mi menš... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
2x Molicare supeclassic inkontinenční pleny vel L
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Molicare super inkontinenční pleny L. 1 celé balení, druhé otevřené s 22 ks (celé balení je 30 ks). Cena celkem Kč 300. Podívejte se i na ostatní inzeráty, mám více pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Nové hliníkové masážní lehátko v černé barvě
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ošetřovací stůl s hliníkovým rámem Pohodlné dvouvrstvé polstrování a nastavitelná opěrka hlavy a područek zaručují u tohoto masážního stolu vysoký komfort. Stabilitu zajišťuje robustní hliníkový rám. Lehátko je ideální pro nejrůznější aplikace – ať už pro soukromé použití, v tetovacích studiích nebo profesionálních masážích. Zabalte lehátko do praktické přepravní tašky a můžete vyrazit! Všestranný masážní stůl v černé barvě Polstrované okraje a pohodlné dvouvrstvé polstrování (50 mm) Olej a vodu odpuzující potah šetrný k tělu Stabilitu zajišťuje robustní hliníkový rám Výšku lehátka lze několikrát nastavit Hlavovou opěrku lze plynule nastavovat v sklonu a vzdálenosti Vzd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 200
 Kč
Nové 3 zónové masážní lehátko v bílé barvě
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ošetřovací stůl pro profesionální použití Tento jednoduchý a elegantní masážní stůl se perfektně hodí do každé místnosti a zve vás ke strávení chvil odpočinku. Měkké polstrování a velkorysá lehací plocha z prvotřídního materiálu zajišťují vysoký komfort. Stabilní konstrukce a odolný materiál charakterizují vysokou kvalitu lehátka a činí ho robustním a odolným. Objednejte si tento masážní stůl nyní pro soukromé použití, vaši masážní praxi nebo váš kosmetický salon! 3zónový masážní stůl v bílé barvě, všestranný Olej a vodu odpuzující potah šetrný k tělu Pohodlné dvouvrstvé polstrování (80 mm) a polstrované okraje Pevný dřevěný rám zajišťuje stabilitu Gumové nožičky šetrné k podlaze Výšku lehátka a opěradla lze několikrát nastavit Opěrka hlavy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 400
 Kč
Porsche Hotwheels
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám ze své sbírky zbylých 11x autíček Porsche od HW. 5x Porsche 935 bílé - 80.-/ks 5x Porsche Carrera 2x béžový 80.-/ks zbytek prodáno 1x Porsche 911 GT3 černý mat - prodáno 2x Porche 944 turbo šedo-modré - 80.-/ks 1x Porsche 944 zlaté na velké kartě - ... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Inkontinencni pleny, plenky, kalhotky Molicare L
Před 7 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Inkontinencni pleny pro dospele Molicare, vel. L. Zalepovaci, elasticky pas. K dispo... (více v detailu)
Zlínský kraj
249
 Kč
Sorbifer, Tardyferon a Maltofer
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím železo ve formě tablet. Pište pouze na e-mail 15monika@centrum.cz Dohoda možná. Zašlu přes... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Žehlička na vlasy Rowenta
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodává jednou použitou žehličku na vlasy. Přesný název je : Žehlička na vlasy Rowenta SF7460F0 Premium Care. Možné ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
2x Grafický adaptér pro další monitor přes USB
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
2x Grafický adaptér VGA nebo HDMI/DVI s redukcí do USB, pokud chcete zefektivnit práci připojením dalšího monitoru pro rozšíření pracovní plochy. Můžete mít tolik monitorů, kolik máte adaptérů a volných USB portů. Mám dva bílý a černý, černý jsem půl roku používal, než jsem koupil nový obří obloukový monitor, tak jsem to přestal potřebovat. Bílý jsem ve finále nepoužil nikdy, protože jsem chtěl tři monit... (více v detailu)
Ústecký kraj
140
 Kč
Nový parfém Dior
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji nový parfém, cena je uvedena bez dopravného. Lze zaslat přes zásilkovnu, k ceně + dopravné.
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
Paletka stínů Urban Decay (SLEVA)
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji uvedenou značkovou paletku stínů. Stav viz foto (některé stíny skoro vůbec nepoužité, jiné trochu ubráno). Štěteček na stíny originální bohužel nemůžu najít. Ten na foto není součástí prodeje. Zvenčí menší oděrka na plastu. Jinak hezký stav. :) Důvodem prodeje je nadbytečnost, mám hodně paletek a nestíhám spotřebovávát. Více na: palehttps://www.notino.cz/u... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Čistička vzduchu Drel nová
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám čističku vzduchu Drel. Přesný popis viz foto. Úplně nová. Výhra v to... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Kabely 5 x 2,5mm², jednožilové dráty 100m
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám různé zbytkové měděné kabely: 1. zemní černý kabel 5 x 2,5mm² CYKY, 60m, za 1800Kč (30Kč/m). 2. bílý 5 x 2,5mm² CYKY, dvojitá ochrana, vhodný do vlhka, po dřevě i do zdi, dovezen z Něměcka, 25m za 600Kč, (24Kč/m). 3. jednožilové instalační ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
250
 Kč
Rifle zn."M.SARA DENIM FASHION" vel."37/L-XL"
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rifle zn."M.SARA DENIM FASHION" Velikost : 37 - L/XL Pas 2x 46-51cm Celá délka 107cm Délka z rozkroku 79cm Materiál : 75% bavlna 21% polyester 2% viscose 2% elasten... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
229
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo