KOZÍ kolostrum 100% - základ imunity

Před 1278 dny - HYPERINZERCE
Kolostrum /colostrum je jedinečná tekutina-mlezivo, které vzniká u savců prvních několik dní po porodu a st... (více v detailu)
1 690
 Kč

Podobné inzeráty

Kombucha
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím Kombuchu v nálevu černého čaje a cukru v 0,5 l sklenici. Co je to Kombucha? Kombucha je symbiotický útvar shluku bakterií a kvasinek, tvarem připomíná houbu, toto označení však není úplně přesné. Odborné označení pro tento útvar je SCOBY (Symbiotic Culture Of Bacterias and Yeasts) česky symbiotická kultura bakterií a kvasinek. Čajová houba kombucha je však příznačně označována kvůli její konzistenci a tvaru. Beztvará hmota tvořená bakteriemi a kvasinkami vzniká při kvasném procesu a tv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Aloe Vera gel drink 100% organický gel - 2x 520ml
Před 1258 dny - HYPERINZERCE
2X 500 ML Aloe Vera gel drink 100% organický. Aloe Vera je zdrojem látek, které udržují tělo v kondici. Aloe podporuje trávení a pravidelné vyprazdňování, pozitivně ovlivňuje funkci střev. Pomáhá udr... (více v detailu)
1 040
 Kč
K posílení (nejen) dětské imunity
Před 1278 dny - HYPERINZERCE
Dlouhodobě nejpopulárnější a nejžádanější produkt pro všechny věkové kategorie, který přispívá k posílení imunitního systému. Přípravek obsahuje olej ze žraločích jater, který příznivým způsobem ovlivňuje obranyschopnost organismu. Kdy Fin Bi-iomare caps pomáhá: je celoroční ochranou před onemocněním, při poruchách imunitního systému (astma, alergie), u opakovaných onemocnění jako je rýma kašel, chřipka, angína apod., snižuje riziko vzniku infekcí a kožních chorob, po prodělaných těžkých dlouhodobých nemocech. Mezi nejdůležitější vlastnosti Bi-iom... (více v detailu)
KRAVÍ nebo KOZÍ kolostrum?
Před 1321 dny - HYPERINZERCE
Kolostrum je výjimečné.Colostrum obsahuje vitamíny, minerály, stopové prvky a významné bílkoviny, (přejděte na web ↓↓↓)... dále aminokyseliny, enzymy a přirozené růstové faktory a inhibitory proteáz, hrající velmi výraznou roli v imunitním systému. Skládá se z ... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo