Oční stíny Revers

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Zelené oční stíny a hnědé oční stíny. Každé za 69 Kč, dohromady oboje 119 Kč.
Hlavní město Praha
69
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÉ oční stíny - hnědé
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové oční stíny zn. trend IT UP, barva č. 082 - hnědé. Zdarma k jakémukoli nákupu mnou nabízených položek nebo samostatně za 20,- Kč. Možnost osobního předání v Praze. V případě zaslání poštou nebo přes Zásilkovn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Paletka 36 očních stínů 65g
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové nepoužité oční stíny značky Profusion, 36 barev po 1,8g/ celkem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Dior - štěteček na oční stíny
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dior - štěteček na oční stíny. Kvalitní štětiny. Posílám i zásilkovnou.
Hlavní město Praha
290
 Kč
Black rouge paletka očních stínů
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Paletka devíti očních stínů v matných a třpytivých barvách nabízí velké množství kombinací, jak docílit úchvatného líčení. Obsa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
modrý oční stín YVES SAINT LAURENT
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
modrý oční stín YVES SAINT LAURENT. Mohu zaslat.
Hlavní město Praha
300
 Kč
CHANEL - PALETA OČNÍCH STÍNŮ
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PRODÁM ORIGINÁLNÍ ÚPLNĚ NOVOU,NEPOUŽITOU A NEPOŠKOZENOU PALETKU OČNÍCH S... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
AKCE NuSkin Eye Love Bright Eyes ocni krem -40%
Ocni krem Nutricentials Eye Love Bright Eyes od NuSkin v akci -40%. Novy, zabalený
Oční maska na spaní, maska na oči blokující světlo
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Oční maska na spaní, maska na oči blokující světlo, pohodlná a nastavitelná spací maska pro že... (více v detailu)
Kraj Vysočina
40
 Kč
Masážní přístroj na oční okolí ETA Fenité
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám nový,pouze rozbalený,pro mě nevhodný dárek,já nevyužiji, proto nabízím k prodeji. Masážní strojek na oční okolí ETA Fenité 3353 90000 je vybaven technologií červeného světla. To účinně odbourává známky stárnutí a proniká hluboko do vrstev pokožky. Celkem ale strojek nabízí až 7 různých nastavení přesně podle vašich potřeb. O provoz přístroj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
700
 Kč
Kefírka - mléčné krystaly, Kombucha
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím , třeba chce někdo vyzkoušet.. Více nfo najdete na netu.. Zásilka je lžíce mléčných krystalků, brzy se v mléce rozrostou.. Osobně Opava 50 kč, s pošt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Feg advanced pro sérum na růst očních řas a obočí nové
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nové, zabalene, zapecetene ve folii (foto s rozbalenym balíčkem je pouze ilustrační ;) mám 2 nová neotevrena balení, na internetu velmi dobře hodnocené sérum na růst očních řas i obočí. Levně prodám. NOVÉ JEŠTĚ ÚČINNĚJŠÍ SLOŽENÍ! Tenký štěteček, pohodlné nanášení! Čerstvé, zalisovane ve folii, s dlouhou expiraci. Nutriční sérum na řasy – speciální kondicionér stimulující růst řas a jejich posílení.Je vhodná pro: * Délku * Sílu * Hustotu * Pevnost * Sytost pigmentu řas (řasy tmavnou) Sérum na řasy FEG může být použito rovněž jako kondicionér posilující prodlužování řas Ideální řešení pro lidi, jejichž řasy jsu: * Slabé a krátké * Oslabené věkem * Zničené prodlužováním a používáním kosmetiky * Po chemoterapii Sérum posílí a zahustí přirozené řasy. Unikátní formule proniká hluboko do kořínků. Aktivací živé buňky zpomaluje vypadávání řas a stimuluje růst řas nových a výrazně prodlužuje jejich růstovou fázi. Díku speciálnímu sl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
175
 Kč
Paletka stínů Urban Decay (SLEVA)
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji uvedenou značkovou paletku stínů. Stav viz foto (některé stíny skoro vůbec nepoužité, jiné trochu ubráno). Štěteček na stíny originální bohužel nemůžu najít. Ten na foto není součástí prodeje. Zvenčí menší oděrka na plastu. Jinak hezký stav. :) Důvodem prodeje je nadbytečnost, mám hodně paletek a nestíhám spotřebovávát. Více na: palehttps://www.notino.cz/u... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Těhotenský test
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nové nerozbalené těh. testy. In:time za 30 Kč, Comfort10 (1 balení za 25 Kč)... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
kola pro invalidní vozík, i na dobírku
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
na prodej 2 nová náhradní kola k invalidnímu vozíku. Prakticky nová, použitá minimálně. Cena za obě dohromady jen 1190 Kč. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190
 Kč
Kefírka krystaly, Kombucha
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím , třeba chce někdo vyzkoušet.. Více nfo najdete na netu.. Zásilka je lžíce mléčných krystalků, brzy se v mléce rozrostou.. Osobně Opava 50 kč, s pošto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
inkontinenční vložky pro muže
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám inkontinenční vložky pro muže Tena Men Level 3, v balení 16 ks. Cena za balení 100,- Kč, původní cena 170,- Kč. V nabídce 22 b... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
PROFI chodítko čtyřkolové pro seniory i POŠTOU
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
na prodej oblíbené a velmi kvalitní chodítko pro seniory - čtyřkolové chodítko. Je vybaveno brzdami s možností aretace v zabržděné poloze a sedákem. Zabržděné chodítko lze použít k odpočinku. Chodítk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
2ks PLNÁ značková kola pro invalidní vozík
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
na prodej 2 kusy značková náhradní kola k invalidnímu vozíku. VÝHODA – kola jsou plná, nemusí se nafukovat, nikdy nebude defekt. Prakticky nepoužívaná, super... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Čajová houba KOMBUCHA vč. matečného nálevu
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám čajovou houbu KOMBUCHU (Medusomyces Gisevi) vč. matečného nálevu, s pomocí níž si vyrobíte léčivý nápoj doma sami. 1 ks/80 Kč. Kombuchový nápoj je skutečným elixírem života, o tom nás přesvědčí její mnohé pozitívní účinky prospěšné pro lidský organizmus. Tyto úzce souvisí s bohatou paletou enzymů, vitamínů, minerálních látek, kvasinek a bakterií, obsažených v kombuchové kultuře, která při své aktivitě v čaji produkuje čistou přírodní sílu bez jakýchkoliv nežádoucích vedlejších účinků. Jaké jsou účinky kombuchy? • - posilňuje imunitní systém, • - má antibiotické účinky proti bakteriím a vírům, • - očišťuje organizmus od škodlivých látek • - podporuje trávení, • - povzbudzuje látkovou výměnu, • - posilňuje aktivitu mozku …, • - harmonizuje činnost ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
PROFI chodítko čtyřkolové pro seniory i POŠTOU
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
na prodej oblíbené a velmi kvalitní chodítko pro seniory - čtyřkolové chodítko. Je vybaveno brzdami s možností aretace v zabržděné poloze a sedákem. Zabržděné chodítko lze použít k odpočinku. Chodít... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
náramek znamení ryby
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
balíkovna 69 kč, Pružný náramek s umělými skleněnými perlami a přívěskem zlat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
85
 Kč
ŠIROKÝ značkový a lehký invalidní vozík SuperCENA
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
na prodej skvělý – značkový invalidní vozík. Značka B&B. Vozík je 100% funkční, připravený k použití. Lehký a široký. Žádné poškození, praskliny. Je velmi kvalitní, lehčený, pěkný stav, bez vad, plně funkční. Má brzdy na obou kolech, vzorek na pneumatikách je prakticky nový. Vozík je skládací. Všechn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 790
 Kč
PROFI lehčené ALU chodítko čtyřkolové
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Značkové chodítko Dietz Taima M. Nové lehčené chodítko z výstavky – sloužilo jako předváděcí. Čtyřkolové chodítko moderního designu, které je vybaveno látkovou sedačkou, anatomicky tvarovanými madly, držákem vycházkové hole a brzdami. Odpružená měkčená PU kola zajišťují pohodlnou manipulaci v interiéru i ve venkovním prostředí. Pro potřeby přepravy a usk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
ŠIROKÝ značkový a lehký invalidní vozík SuperCENA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
na prodej skvělý značkový invalidní vozík. Značka B&B. Vozík je 100% funkční, připravený k použití. Lehký a široký. Žádné poškození, praskliny. Je velmi kvalitní, lehčený, pěkný stav, bez vad, plně funkční. Má brzdy na obou kolech, vzorek na pneumatikách je prakticky nový. Vozík je skládací. Všechn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 790
 Kč
PROFI lehčené ALU chodítko čtyřkolové
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Značkové chodítko Dietz Taima M. Nové lehčené chodítko z výstavky sloužilo jako předváděcí. Čtyřkolové chodítko moderního designu, které je vybaveno látkovou sedačkou, anatomicky tvarovanými madly, držákem vycházkové hole a brzdami. Odpružená měkčená PU kola zajišťují pohodlnou manipulaci v interiéru i ve venkovním prostředí. Pro potřeby přepravy a usk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo