Sterilni Propichnuti - Piercing Ucha

Prodáno
Moravskoslezský kraj
Sterilni Propichnuti - Piercing Ucha - Nove Nepouzite - Vcetne Nausnice "Diamant" -
Moravskoslezský kraj
75
 Kč

Podobné inzeráty

piercing
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ocelový piercing do brady z chirurgické oceli 316L Rozměr: 1,2 x 8 x 3 mm (průměr tyčinky x délka x kulička)
Olomoucký kraj
250
 Kč
prodám jednorázové sterilní nitrolové modré rukavice vel.L
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
prodám jednorázové sterilní nitrolové modré rukavice vel.L, 1 box 100ks, v krabici 10 boxů. Prodej pouze po krabicích.
Středočeský kraj
49
 Kč
Yves Rocher -Parfém Comme un Evidence NOVÝ originál 100ml.
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, nepoužitou a nerozbalenou Parfémovanou vodu Comme une Evidence od Yves Rocher, objem 100 ml. Původní cena 1790,-, nyní 549,- Posílám Zásilkovnou - platba předem + dopravné. V případě zájmu mám více kusů. Zájemci pište prosím ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
549
 Kč
Unikátní a nejúčinnější anestetický krém Tatoo Soul 96,9%
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Novinka unikátní a perfektě fungující, dle recenzí mých oslovených kupujících předchozích produktů, novinka Tatoo Soul 96,9% Novinka ve světě, nejsilněji působící produkt v oblasti kosmetických úprav, anestetický krém využívaný při tetování atd., anestetickým krémem/mastí, Vám zajistí až 96,9 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Zaváděcí cena: 349,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých s... (více v detailu)
Liberecký kraj
349
 Kč
Znecitlivujici krém Goosica 10g 82,6% Nova cena
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Seznamte se s Goosica volume 82,6%. Silnější sestřička Goosicy 79.9%. Zn.Goosica přichází na trh se zcela novým, a dovolím si říci, nejsilněji působícím produktem v oblasti kosmetických úprav - tetování atd., anestetickým krémem/mastí, který zajistí 82,6 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Nová prodejní cena: 269,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak ... (více v detailu)
Liberecký kraj
269
 Kč
Znecitlivující krém zn. YOAO Tatto 96,2% - Novinka
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Seznamte se s novinkou Yoao anestetickým krémem se sílou 92.6%. Velmi dobře působící produkt v oblasti kosmetických úprav - tetování atd., anestetickým krémem/mastí, který zajistí 92.6 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu Vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Zaváděcí prodejní cena: 299,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak už budete cítit pouze lehké brnění a bolest skoro žádnou, jen menší 15 ... (více v detailu)
Liberecký kraj
299
 Kč
Nutrilon 4 (4x 500g), cena za 2 kg celkem
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme nepoužitý Nutrilon 4 celkem 2 kg (4x 500g) pro 24 až 35 měsíců. Nerozbalené - Datum spot... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
700
 Kč
Beurer IPL 8500 epilátor nový, nerozbalený
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám Beurer IPL 8500 nový, nerozbalený Dámský IPL epilátor pro oblast celého těla. Trvalé výsledky. Mobilní aplikace zdarma. Až 300 000 světelných impulsů. Režim Auto-Flash pro pohodlné použití. Bezdrátový design. Detekce tónu pleti. Plocha 4,5 cm2. 21 m... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Inhalační kyslík 14l - při odběru více kusů SLEVA
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kyslík v plechovce je bezpečný, přírodní a také zdravotně nezávadný. Je vysoce ceněn mezi sportovci, řidiči, lidmi trpícími nespavostí, lidmi vystavenými smogu a studenty. INHALAČNÍ KYSLÍK - 99,5% ČISTÝ KYSLÍK Jednoduché použití Přenosný zdroj kyslíku - váží pouze 200 gramů Pohodlný aplikátor - maska s hadičkou Koncentrace kyslíku 99,5 % Jedna plechovka obsahuje 14 litrů stlačeného kyslíku a vystačí na cca 70-100 aplikací Vyrobeno v EU Kyslík v plechovce je bezpečný, přírodní a také zdravotně nezávadný. Je vysoce ceněn mezi sportovci, řidiči, lidmi trpícími nespavostí,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Coverflex - elastický hadicový obvaz, velikost 2 - 5 cm x 10
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nepoužité balení Coverflex, nakonec nebylo potřeba, hodně užitečné při ekzému jako ochrana proti škrábání a infekci Osobní předání Praha nebo Prostějov, případně možno zaslat Elastický hadicový obvaz Slouží k bezproblémovému a efektivnímu krytí k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
390
 Kč
Piercingy do pupíku
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 4 piercingy do pupíku, chirurgická ocel, viz foto. Jeden z nich je swar... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Nová toaletní židle - gramofon
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou toaletní židli. Tato robustní židle snadno skládá pro skladování nebo přepravu Má pohodlné područky a měkké plastové opěradlo 5litrový kbelík s víkem a rukojetí je namontován na kovovém rámu pod šedým plastovým sedákem Zadní část rámu tvoří opěradlo při sezení a... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Beurer SI40 inhalátor pro horní cesty dýchací nový nepoužitý
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový a nepoužitý napařovací přístroj pro horní část dýchacího ústrojí Beurer SI 40. Originální balení , včetně krabice.Záruka . V Ostravě možno osobně,jinak možno i zaslat po dohodě Zásilkovnou. Popis: Parní inhalátor Beurer SI 40 je ultra tichý, obsahuje flexibilní univerzální masku pro ústa a nos. Snadné ovládání jedním tlačítkem. Kapaliny, jako jsou solné roztoky a éterické oleje, mohou být parním odpařovačem bezpečně odpařeny a nach... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Johnson and Johnson acuvue 1 day Moist kontaktní čočky
Nabízím nepoužité a nerozbalené kontaktní čočky použitelné buďto jako dioptrické nebo k Rkrycí terape... (více v detailu)
199
 Kč
Piercing do ucha
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Piecingy od značky Claire's. Původní cena 549 Kč. Nová, nepoužitá, nerozbalená sada piercingů do ucha z titanu. Koupeno jako nevhodný dárek. Mám účtenku, kterou vám v případě zá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
410
 Kč
Chytré měřící pásmo Hapaw
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nové, nepoužité Digitální pásmo pro obvod břicha, bicepsů, prsa, boky, stehna, krk, pas Rozměr pásku se spojuje s aplikací Ejeray Health přes Bluetooth Analyzuje údaje a vypracování k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Masážní přístroj NAIPO
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Inzeruji nový nerozbalený a tedy nepoužitý kus. Jedná se o masážní polštář Shiatsu s výkonem 30 W s vyhříváním a čtyřmi masážními uzly, které rotují a imitují skutečnou masáž. Přístroj má plyšový potah a je tak příjem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
MoliCare Premium Mobile M - 6 kapek
Před 57 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nové nepoužité Natahovací plenkové kalhotky pro těžký únik moči přes... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
750
 Kč
TrueLife Care Q9 bezkontaktní teploměr
Před 63 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
TrueLife Care Q9 bezkontaktní teploměr. Je zcela nový, po reklamaci nám jej vyměnili za nový kus, který je nepoužitý v originálním balení. Koupeno na Alze a v záruce do 4. 9. 2024. Bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q9 je certifikovaným zdravotnickým zařízením, jež nabízí pohodlný a hygienický způsob měření s maximálně přesnými výsledky, za které vděčí technologii infračerveného záření. Nabízí výběr ze tří režimů pro měření ... (více v detailu)
Středočeský kraj
690
 Kč
Beurer IPL 8500 epilátor nový, nerozbalený
Před 199 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodávám Beurer IPL 8500 nový, nerozbalený Dámský IPL epilátor pro oblast celého těla. Trvalé výsledky. Mobilní aplikace zdarma. Až 300 000 světelných impulsů. Režim Auto-Flash pro pohodlné použití. Bezdrátový design. Detekce tón... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Kyslík inhalační 14l
Před 253 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kyslík inhalační 14 l skladem více kusů: Kyslík v plechovce je bezpečný, přírodní a také zdravotně nezávadný. Je vysoce ceněn mezi sportovci, řidiči, lidmi trpícími nespavostí, lidmi vystavenými smogu a studenty. INHALAČNÍ KYSLÍK ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Prodám bezkontaktní teploměr iHealth
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
jedná se o zcela nový, nerozbalený a tedy nepoužitý teploměr.... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
obraz - akupunkturní body ucha
Před 330 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
ucho , akupunkturní body - 300kč - možno zaslat plosky nohou - reflexologie - 500kč - možno zaslat
Pardubický kraj
300
 Kč
Teleskopické škrabátko na záda
Před 146 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Malé teleskopické škrabátko na záda Modrá barva Nové nepoužité nerozbalené 20-57cm
Hlavní město Praha
49
 Kč
Masážní stroj rukou
Před 86 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nový nepoužitý , nerozbaleny . Mohu vřele doporučit po celém dnu je u televize úleva za mě top
Středočeský kraj
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo