Beurer LB 88 zvlhčovač vzduchu nový, nerozbalený

Beurer LB 88 zvlhčovač vzduchu nový, nerozbalený
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám Beurer LB 88 nový, nerozbalený Praktický zvlhčovač vzduchu BEURER LB 88 BLACK je určen pro lepší dýchání a nemoci dýchacího ústrojí. Beurer LB 88 je vhodný pro místnosti do 48m2, zvlhčovací výkon je až 550 ml / h. K dispozici má vodní filtr s objemem vodní nádrže 6 l. Jakmile je nádobka na vodu prázdná, přístroj se automaticky vypne. Hladinu v nádržce můžete sledovat díky indikátoru vodní hladiny. Intenzitu nastavení můžete plynule regulovat. Do přístroje lze přidávat i vůně, takže kromě toho, že vzduch bude vlhký, bude i plný nejrůznějších vůní. Součástí balení jsou čisticí kartáčky. Užitečný pomocník Praktický zvlhčovač vzduchu BEURER LB 88 BLACK je přístroj, který ocení nejen alergici, ale i rodiče malých dětí a samozřejmě i všichni ostatní, protože díky zvlhčovači se vám bude snadněji dýchat a sliznice dýchacích cest nebo oči nebudou natolik namáhané. Díky zvlhčovači vzduchu se zlepší ovzduší v přetopených místnostech. Správným zvlhčováním dosáhnete... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč

Podobné inzeráty

DeLonghi zvlhčovač vzduchu
DeLonghi zvlhčovač vzduchu
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám párkrát použitý zvlhčovač vzduchu. Jako nový, vhodný i jako dárek. Parní zvlhčovač vzduchu Delonghi VH 300 s nastavitelným proude... (více v detailu)
Olomoucký kraj
490
 Kč
Test čističek a zvlhčovačů vzduchu
Test čističek a zvlhčovačů vzduchu
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Test čističek a zvlhčovačů vzduchu: průvodce pro dobré vnitřní prostředí Nepříjemné pachy, domácí prach a příliš suchý vzduch mohou být nepříjemné a v nejhorším případě mohou vést ke zdravotním problémům. Právě proto společnost Klarstein nabízí velký výběr různých čističek a zvlhčovačů vzduchu, abyste se doma cítili naprosto pohodlně. V tomto průvodci vám vysvětlíme, jak tato zařízení fungují, jaké mají výhody a nevýhody a jak si vybrat to správné. Čistička vzduchu: s filtrem a ionizátorem pro nejčistší vzduch Čističky vzduchu Klarstein pracují mimo jiné s filtry s aktivním uhlím a ionizátory. Uhlíkový filtr spolehlivě filtruje vzduch a zajišťuje odstranění nepříjemných... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Zvlhčovač vzduchu Hyundai
Zvlhčovač vzduchu Hyundai
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Hyundai HUM 770 je ultrazvukový zvlhčovač, který vytváří takzvanou studenou páru. Ultrazvukové zvlhčovače jsou typické svou nízkou spotřebou energie a vysokou efektivitou. Model HUM 770 vyniká dlouhou provozní dobou až 52 hodin bez nutnosti doplňování vody do nádržky.Hlavní panel zvlhčovače má přehledný LCD displej a ovládací prvky. Praktická funkce je odložený start v rozsahu 124 hodin. Ten využijete například ve chvíli, kdy máte nastavený termostat na určitou denní hodinu. V tu samou dobu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Zvlhčovač vzduchu Bionaire CM-1
Zvlhčovač vzduchu Bionaire CM-1
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Funkční zvlhčovač vzduchu zn. Bionaire CM-1 v originál krabici s českým návodem. Parní zvlhčovač vzduchu - malý, úsporný, tichý, jednoduchý, přenosný. Možnost aromaterapie. Vhodný do dětských pokojů, pro místnosti do 35 m². Zvlhčování na principu sterilní teplé páry antibakteriální ochrana Microban® obsažená v plastových částech přístroje zabraňuje růstu bakterií a plísní. Součástí je nádob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Čistička vzduchu a zvlhčovač Hoover H-PURIFIER HHP75CAH01
Čistička vzduchu a zvlhčovač Hoover H-PURIFIER HHP75CAH01
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová čističká vzuduchu a zvlhčovač Hoover H-PURIFIER HHP75CAH011. Původní cena 15´990,-Kč. Záruka do 19. září 2026. Vysoce účinná 3násobná filtrace Unikátní 3stupňová filtrace H-TRIFILTER společnosti Hoover dokáže odstranit veškeré nežádoucí částice i o velikosti 0,1 mikronu. První vnější omyvatelný filtr zachytí větší nečistoty, jako je prach, vlasy a zvířecí chlupy. Druhá složka HEPA filtr H13 zbaví vzduch až 99,97 % neviditelných mikročástic, jako jsou PM 10 a PM 2,5, alergenů a bakterií. Poslední filtr s aktivním uhlím zase absorbuje plyny, výpary, pach vznikající například při vaření a cigaretový kouř. Intuitivní a moderní ovládání odkudkoli Čistička poskytuje ihned několik komfortních způsobů, jak ji ovládat. Mezi ty klasičtější patří dálkové ovládání a také nastavování parametrů přes dotykový Full Touch displej přímo na zařízení. Opravdový komfort představuje řízení prostřednictvím mobilního telefonu skrze aplikaci hOn, odkudkoli budete potřebovat. Produkt je kompatibilní i s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar Black
Zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar Black
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar Black - funkční, minimálně používaný šířk... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Zvlhčovač vzduchu AIRBI Prime
Zvlhčovač vzduchu AIRBI Prime
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zvlhčovač a čistička vzduchu Airbi Prime plně funkční, k vyzvednutí v Příbrami 1 filtr na výměnu cena 3050 ,- velmi výkonný zvlhčovač vzduchu pracující na principu studeného odparu odpařovací disky pomalým otáčením absorbují vodu a ventilátor fouká suchý vzduch přes tyto zvlhčené rotující disky. přirozený odpar - ten způsobuje to, že se na nábytku, televizích atp. neusazují minerální látky jako vodní kámen, jak tomu běžně bývá u ultrazvukových, či parních zvlhčovačů spotřebuje minimum energie (7 - 15 W) zabudovaný hydrostat - dokáže pravidelně kontrolovat a udržovat optimální vlhkos... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Zvlhčovač vzduchu CONCEPT ZV1200 Perfect Air
Zvlhčovač vzduchu CONCEPT ZV1200 Perfect Air
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový, nerozbalený. Zvlhčovač vzduchu s aroma difuzérem, vhodný do místnosti o velikosti 30 m2, ultrazvukový, příkon 30 W, zvlhčovací výkon 260 ml/hod, objem nádržky 4 l, hlučnost 35 dB, aromaterapie (vhodné pro aromatické olejíčky), ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Špičkový Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 + orig. krabice
Špičkový Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 + orig. krabice
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10, řada 3000. Chcete mít doma čistší a zdravější vzduch? Nabízím k prodeji zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 s technologií NanoCloud, která zvlhčuje vzduch efektivně, bez bílého prachu a mokrých skvrn. Zvlhčovač zajišťuje až o 99 % méně bakterií ve vzduchu, což vám poskytne zdravější prostředí pro vás i vaši rodinu. Inteligentní senzory a rovnoměrné rozložení vzduchu garantují ideální vlhkost v celém pokoji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Ochlazovač vzduchu 3v1 Rohnson Breezer
Ochlazovač vzduchu 3v1 Rohnson Breezer
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovaly, málo používaný, čistý a výkony ochlazovač vzduchu Rohnson. Ochlazovač ROHNSON R-870 Breezer je jedinečný přístroj 3 v 1 kombinující funkce ventilátoru, ochlazovače vzduchu s čističkou vzduchu. Ventilátor disponuje 3 provozními úrovněmi normal, natural - funkce "přírodního vánk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 1629 90000 černý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 1629 90000 černý
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu ETA Airco 162990000, efektivní zvhlčování, velmi tichý provoz. Určeno pro domácnost. Možnost použití s vonnými oleji. Jednoduché dotykové ovládání. Velmi málo používaný pouze po dobu pobytu v Praze. Technické parametry: Ultrazvukový systém: ano Doporučený pokojový prostor: 75 m3 Ionizace: ne Objem nádrže (na vodu): 5 l Doba provozu: 13 hod. Příkon: 25 W Regulace vlhkosti: ano Displej: LED displej Počet stupňů výkonu: 3 Aromaterapie: ano Timer/Časovač: ano Rozměry produktu: Šířka: 21 cm Výška: 32 cm Hloubka: 21 cm Hmotnost: 1.23 kg Rozměry balíku: Šířka: 22 cm Výška: 33.5 cm Hloubka: 22 cm Hmotnost: 1.64 kg Specifikace: * Ultrazvuková technologie rozprašování zabezpečuje efektivní zvlhčování a velmi tichý provoz * Určeno pro běžné místnosti v domácno... (více v detailu)
Středočeský kraj
349
 Kč
nerozbalená čistička vzduchu a zvhlčovač Daikin MCK55WVM
nerozbalená čistička vzduchu a zvhlčovač Daikin MCK55WVM
Prodám nerozbalenou novou čističku vzduchu Daikin MCK55WVM s technologií Streamer. Zvlhčuje a čistí vzduch. Čistý vzduch díky aktivní iontové plazmě a technologii Flash streamer Vysoce výkonný filtr HEPA zachycuje jemné částečky prachu. Výkonné sání a téměř neslyšný provoz Nový stylový a kompaktní design Má řadu filtrů pro důkladné čištění vzduchu od nečistot a pachů Zvlhčování: Voda z nádobky proudí do záso... (více v detailu)
9 000
 Kč
Zvlhčovač vzduchu Home nabídka 1282
Zvlhčovač vzduchu Home nabídka 1282
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 45 m, ultrazvukový, příkon 100 W, zvlhčovací výkon 400 ml/hod, objem nádržky 7 l, hlučnost 35 dB, časovač, udržování vlhkosti, automatické vypnutí, nastavit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 162990000
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 162990000
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám použitý plně funkční zvlhčovač. Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 30 m², ultrazvukový, př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Zvlhčovač vzduchu Bionaire
Zvlhčovač vzduchu Bionaire
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
používaný cca 3 roky nepravidelně Prodám kvalitní zvlhčovač vzduchu Bionaire BWM 5700. Hmotnost 2 kg, příkon max.400 W, objem nádrže 7,5 l. Vysoká teplota vodní páry spolehlivě likviduje choroboplodné zárod... (více v detailu)
Pardubický kraj
900
 Kč
Beurer BS 69 led zrcátko na líčení nové, nerozbalené
Beurer BS 69 led zrcátko na líčení nové, nerozbalené
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám led zrcátko na líčení nové, nerozbalené Beurer BS 69 Kosmetické zrcátko Beurer BS 69 vám pomůže vytvořit dokonalý make-up i v soukromí vašeho pokoje, bez použití velkého zrcadla. Pryč je již doba, kdy jste museli o zrcadlo v koupelně svádět boje! Zrcátko BS 69 má spoustu výhod, které vás zcela jistě přesvědčí o jeho praktičnosti. Disponuje dvěmi rotujícími zrcadly, jejichž rám a stojan je vyrobe... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
Špičkový Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 + orig. krabice
Špičkový Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 + orig. krabice
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10, řada 3000. Chcete mít doma čistší a zdravější vzduch? Nabízím k prodeji zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 s technologií NanoCloud, která zvlhčuje vzduch efektivně, bez bílého prachu a mokrých skvrn. Zvlhčovač zajišťuje až o 99 % méně bakterií ve vzduchu, což vám poskytne zdravější prostředí pro vás i vaši rodinu. Inteligentní senzory a rovnoměrné rozložení vzduchu garantují ideální vlhkost v celém pokoji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Zvlhčovač vzduchu ETA Azzuro 0626 90000
Zvlhčovač vzduchu ETA Azzuro 0626 90000
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 50 m², s aromadifuzérem, příkon 115 W, zvlhčovací výkon 400 ml/hod, objem nádržky 7,6 l, časovač, ionizace, udržování vlhkosti, měření ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Zvlhčovač vzduchu Bionaire
Zvlhčovač vzduchu Bionaire
Před 15 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
používaný cca 3 roky nepravidelně Prodám kvalitní zvlhčovač vzduchu Bionaire BWM 5700. Hmotnost 2 kg, příkon max.400 W, objem nádrže 7,5 l. Vysoká teplota vodní páry spolehlivě likviduje choroboplodné záro... (více v detailu)
Pardubický kraj
900
 Kč
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 1629 90000 černý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 1629 90000 černý
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu ETA Airco 162990000, efektivní zvhlčování, velmi tichý provoz. Určeno pro domácnost. Možnost použití s vonnými oleji. Jednoduché dotykové ovládání. Velmi málo používaný pouze po dobu pobytu v Praze. Technické parametry: Ultrazvukový systém: ano Doporučený pokojový prostor: 75 m3 Ionizace: ne Objem nádrže (na vodu): 5 l Doba provozu: 13 hod. Příkon: 25 W Regulace vlhkosti: ano Displej: LED displej Počet stupňů výkonu: 3 Aromaterapie: ano Timer/Časovač: ano Rozměry produktu: Šířka: 21 cm Výška: 32 cm Hloubka: 21 cm Hmotnost: 1.23 kg Rozměry balíku: Šířka: 22 cm Výška: 33.5 cm Hloubka: 22 cm Hmotnost: 1.64 kg Specifikace: * Ultrazvuková technologie rozprašování zabezpečuje efektivní zvlhčování a velmi tichý provoz * Určeno pro běžné místnosti v domácno... (více v detailu)
Středočeský kraj
349
 Kč
Inhalátor Beurer IH40
Inhalátor Beurer IH40
Před 19 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
1x použitý..... Beurer IH 40 představuje ultrazvukový inhalátor, navržený k léčbě jak horních, tak dolních cest dýchacích. Díky vysokofrekvenční oscilaci produkuje aerosol s kapkami převážně o velikosti 1–5 µm, což umožňuje efektivní transport rozptýlených účinných látek až do dolních cest dýchacích. Tento inhalátor je ideální volbou pro léčbu různých onemocnění dýchacího ústrojí, jako jsou nachlazení, astma a další respirační potíže. Využívá moderní ultrazvukovou technologii, což zajišťuje vysoký podíl respirabilních částic ve vytvořeném aerosolu. S jeho schopností inhalace o vysoké kapacitě (> 0,4 ml/min) nabízí rychlou a e... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500
 Kč
PARNI ZVLHČOVAČ VZDUCHU FRED
PARNI ZVLHČOVAČ VZDUCHU FRED
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pouzite len parkrat. Predani v Prahe mozne. Parní zvlhčovač vzduchu Fred dokáže odpařit do místnosti až 360 g vody za hodinu. Je ideální do obývacího pokoje či ložnice o rozloze do 50 m2. V automatickém režimu si zvolíte požadovanou úroveň vlhkosti vzduchu v rozsahu 20 až 90 % a díky zabudovanému vlhkoměru ji bude zvlhčovač Fred udržovat. Při ohřevu vody ve zv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 399
 Kč
Čistička vzduchu BEURER LR 500 NOVÁ
Čistička vzduchu BEURER LR 500 NOVÁ
Před 20 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám NOVOU NIKDY NEPOUŽITOU čističku vzduchu BEURER LR 500. Nevhodný dárek. - příkon 75 W - třívrstvý filtrační systém - ultrafialové světlo - pro pokoje do 106 m² - 4 úrovně ventilátoru + režim Turbo - barevný indikátor kvality ovzduší - funkce časovače - průtok vzduchu do 380 m³ / htřívrstvý filtrační systém Čistička vzduchu BEURER LR500 v moderním designu s příkonem 75 W představuje skvělé řešení pro vytvoření a udržení dokonale zdravého a čistého ovzduší ve vaší domácnosti, zejména pokud trpíte alergií nebo dýchacími problémy. Čistička velmi efektivně snižuje výskyt a množení malých částic alergenů jako jsou chlupy ze zvířat, prach nebo pyly ve vzduchu. Při práci je velmi tichá, takže ji můžete mít zapnutou i během spánku, aniž by vás jakkoliv rušila. Pomocí praktického časovače si snadno nastavíte čas a dobu, kdy má být čistička v provozu. Čistička vzduchu BEURER LR500 je jako stvořená pro bytové a kancelářské prostory o velikosti od 34 m² do 106 m². Pro zajištění čerstvého vzdu... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 999
 Kč
Čistička vzduchu a zvlhčovač Hoover H-PURIFIER HHP75CAH01
Čistička vzduchu a zvlhčovač Hoover H-PURIFIER HHP75CAH01
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová čističká vzuduchu a zvlhčovač Hoover H-PURIFIER HHP75CAH011. Původní cena 15´990,-Kč. Záruka do 2. září 2026. Vysoce účinná 3násobná filtrace Unikátní 3stupňová filtrace H-TRIFILTER společnosti Hoover dokáže odstranit veškeré nežádoucí částice i o velikosti 0,1 mikronu. První vnější omyvatelný filtr zachytí větší nečistoty, jako je prach, vlasy a zvířecí chlupy. Druhá složka HEPA filtr H13 zbaví vzduch až 99,97 % neviditelných mikročástic, jako jsou PM 10 a PM 2,5, alergenů a bakterií. Poslední filtr s aktivním uhlím zase absorbuje plyny, výpary, pach vznikající například při vaření a cigaretový kouř. Intuitivní a moderní ovládání odkudkoli Čistička poskytuje ihned několik komfortních způsobů, jak ji ovládat. Mezi ty klasičtější patří dálkové ovládání a také nastavování parametrů přes dotykový Full Touch displej přímo na zařízení. Opravdový komfort představuje řízení prostřednictvím mobilního telefonu skrze aplikaci hOn, odkudkoli budete potřebovat. Produkt je kompatibilní i s h... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Špičkový Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 + orig. krabice
Špičkový Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 + orig. krabice
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10, řada 3000. Chcete mít doma čistší a zdravější vzduch? Nabízím k prodeji zvlhčovač vzduchu Philips HU3918/10 s technologií NanoCloud, která zvlhčuje vzduch efektivně, bez bílého prachu a mokrých skvrn. Zvlhčovač zajišťuje až o 99 % méně bakterií ve vzduchu, což vám poskytne zdravější prostředí pro vás i vaši rodinu. Inteligentní senzory a rovnoměrné rozložení vzduchu garantují ideální vlhkost v celém pokoji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo