Nová pleťová voda Pure Anti-Acne zn. Ellie

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou pleťovou vodu Pure Anti-Acne zn. Ellie, 200 ml. Nová, v původním stavu, bez vad. Tato pleťová voda je vhodná pro problematickou pleť, smíšenou až mastnou pleť s nedokonalostmi, rozšířenými póry a zvýšenou tvorbou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
54
 Kč

Podobné inzeráty

Pletove kapsle s retinolem balea nove
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Pletove kaapsle 7 ks s retinolem nove Pro krasu vyziva krasn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
60
 Kč
Nová pleťová čistící maska Mascarilla zn. Mooyam
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou pleťovou čistící masku Mascarilla Facial zn. Mooyam. Nová, v původním stavu, bez vad. Tuto pečující masku lze použít jako doplňkový krok pro hloubkové čištění pleti pro ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
43
 Kč
Nová ústní voda pro děti Smart Rinse zn. Listerine
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou ústní vodu pro děti Smart Rinse zn. Listerine, příchuť Mint. Nová, v původním stavu, bez vad. Tato ústní voda pro děti vyčistí i místa, kam zubní kartáček nedostane. Díky obsahu fluoridu posílí zuby a sníží výskyt zubního kazu až o 40 % více než samotné... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
119
 Kč
Pleťová čisticí sada Siguro SK-R540W Pure Beauty
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
STAV : Nová + náhradní nástavce - každý je v balení 2x Původní cena : 999 Kč POPIS PRODUKTU : Pleťová čisticí sada - akumulátorová, bezdrátová, 3 nástavce: štětinkový pro každodenní čištění, se štětinkami z bambusového uhlí pro hloubkové čištění a silikonový pro jemné čištění (zklidnění pokožky), přenosné pouzdro, volba směru otáčení, 6 stupňů rychlosti... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Nový make-up Facefinity Compact zn. Max Factor
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový make-up Facefinity Compact zn. Max Factor, odstín 003 Natural. Nový, v původním stavu, bez vad. Tento kompaktní matující make-up zanechává pleť barevně sjednocenou, bez nežádoucího lesku a viditelných nedokonalostí. Kromě perfektního krytí a dlouhotrvajícího matného f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
219
 Kč
MARY KAY intenzivní hydratační krém suchá pleť
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
MARY KAY nové intenzivní hydratační krém pro suchou pleť, okamžitě zanechává pleť zářivější a neuvěřitelně jemnou a hladkou. Pomáhá obnovovat optimální vlhkost pleti a vytváří ochranný štít proti odpařování vlhkosti. SLOŽENÍ: glycerin hydratuje pleť a udržuje stálou míru hydratace ex... (více v detailu)
Zlínský kraj
625
 Kč
Kosmetika AVON od 120Kč
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
1) Sada určená pro péči o pleť obličeje, která obsahuje: Micelární čisticí pleťová voda 3v1 150ml Z060223 Pleťová voda pro všechny typy pleti, včetně citlivé s vitaminem E, která hloubkově čistí, odstraňuje make-up, hydratuje a zklidňuje. Noční pleťový krém 5v1 100ml Z170523 Pečujte o svou pleť, zatímco spíte díky pleťovému krému 5 v 1 s komplexem ceramidů pro jemnější, hydratovanější a odpočatý vzhled pleti. Rozjasňující pleťová maska s extraktem z grapefruitu 75ml Z230223 Pleťová maska Avon Care 3 in 1 bude vaši pleť hýčkat a pečovat o ni. Pleť hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje, rozjasňuje a osvěžuje, celkově zkrášluje vzhled pleti. Cena: 140 Kč - PRODÁNO 2) Sada určená k péči o problematickou pleť s akné, která obsahuje: Čisticí pleťová maska s výtažkem z černého uhlí Clearskin 75ml Z120423 Maska obsahuje aktivní černé uhlí a kyselinu salicylovou. Hloubkově čistí póry, odstraňuje odumřelé kožní buňky a nadbytečný maz a okamžitě obnovuje matný a jemný vzhled pokožky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
NOVÉ DUNHILL PURSUIT voda po holení 75ml
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
NOVÉ DUNHILL PURSUIT voda po holení 75ml, nové, originál balení vhodné i jako dar. Orientálně kořeněná vůně Dunhill Pursuit je inspir... (více v detailu)
Zlínský kraj
399
 Kč
Šampon Glis Liquid Silk, ústní voda Listerine nová
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Šampon Gliss Liquid Silk (2x použitý) 400 ml a ústní voda Listerine nová 500 ml. Cena za kus 70 Kč nebo oboje za 120 Kč
Jihomoravský kraj
70
 Kč
Payot pleťová maska - nová
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
PAYOT Uni Skin pleťová maska Masque Magnétique PAYOT Uni Skin pleťová maska Masque Magnétique Maska díky magnetické technologii ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220
 Kč
AVON Clearskin problematická pleť
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pleťový čistící krém na problematickou pleť, 50ml, rok výroby 2022, zapomenu... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
Nová Reclar pleťová peelingová voda 100ml
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová, nepoužitá. Peelingová pleťová voda 100ml. Exp. do 17.05.2026 Nekuřácké prostředí. Na ceně jsem ochotná se dohodnout, navrhuji 495Kč, ale kl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
495
 Kč
Prodám Micelární čistící vodu od zn. MARY KAY
Před 18 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Micelární voda nabízí pohodlné čištění pleti , odstranění make-upu a nečistot. Složení obsahuje čištěnou vodu a jemné povrchově aktivní čistící látky, které společně vytvářejí takzvané micely-droboučké útv... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
NOVÉ Dunhill Desire Blue voda po holení 75ml
Před 21 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
NOVÉ Dunhill Desire Blue voda po holení 75ml, Vůně klidu a míru. Tato vůně je určena pro moudré, elegantní a aktivní muže. Hlava: bergamot; liči; lotosový list; mandarinka. Srdce: květ pomera... (více v detailu)
Zlínský kraj
499
 Kč
Micelární voda Mary Kay
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nová micerální voda Mary Kay-originál balení! Exp. 01/25 Čištění pleti nebylo nikdy jednodušší. Touto jemnou ale vysoce účinnou micelární vodou, která přitahuje nečistoty, pleť vyčistíte několika rychlými tahy vatovým tampónkem, aniž byste na ni musela tlačit. Drobné micely působí jako magnety a přitahují nečistoty z pleti, tato péče zanechává ... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Nové pěn. tužidlo Care & Hold Soft Touch zn. Nivea
Před 27 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nové pěnové tužidlo Care & Hold Soft Touch zn. Nivea, 150 ml. Nové, v původním stavu, bez vad. Pěnové tužidlo se složením s panthenolem a vitamíne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99
 Kč
Body míst krémová třpytivá voda nove
Před 30 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Na léto body mist Krémová růżová voda na tělo ,zvláčnuje hydratuje ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
129
 Kč
Nová barva na vlasy Wellaton zn. Wella, 6/45
Před 31 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou barvu na vlasy Wellaton zn. Wella, 6/45 zářivě červená. Nová, v původním stavu, bez vad. Tato barva poskytuje 100% krytí šedin a dlouhotrvající intenzivní barvu až po dobu 8 týdnů. Je obohacena o miliony pigmentů, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
89
 Kč
Nová kolagenová maska na rty zn. Pilaten, 7 g
Před 38 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou kolagenovou masku na rty zn. Pilaten, 7 g. Nová, v původním stavu, bez vad. Tato maska na rty je bohat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49
 Kč
AVON Sada pro čistou pleť
Před 42 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám sadu kosmetiky AVON pro krásnou zdravou pleť bez pupínků, která obsahuje: Čistící pleťová voda s výtažky z aloe a heřmánku 100ml Z050824 Pleť čistí a tonizuje. Redukuje přebytečnou mastnotu a dodává pleti matný vzhled. Zanechává pleť na pohled vyživenou a čistou. Čistící peelingový pleťový gel s výtažkem z aloe a heřmánku 100ml Z150724 Hloubkově čistící ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150
 Kč
Nové dárkové balení parf. vody Sweet zn. Dermacol
Před 52 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nové dárkové balení parfémované vody Sweet Orange & Honeysuckle. Nové, v původním stavu, bez vad. Originální popis této parfémované vody je, že je jako průzračný vodopád v Libanonu. Poletující ptáci nasávají posvátnou vůni cedru, která se smyslně snoubí s živočišným aroma bílého pižma a bly... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
48
 Kč
AVON Čistící pleťový gel pro problematickou pleť
Před 60 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám NOVINKU AVON Čistící pleťový gel pro problematickou pleť 150ml Z250724 Okamžitě odstraňuje líčení a nečistoty a čistí pleť do hloubky. Již po 1. použití zlepšuje vzhled pleti a redukuje viditelnost projevů problematické pleti na pohled i na dotek. Po 3 dnech používání je tón pleti jednotnější a téměř bez známek ucpaných pórů. Mimořádně čistící gel vytváří bohatou krémo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
70
 Kč
Nové micelární ubrousky 3 v 1 zn. Ellie
Před 61 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nové micelární pleťové ubrousky 3 v 1 zn. Ellie, 25 ks. Nové, v původním stavu, bez vad. Tyto ubrousky odstraňují make-up a rozjasňují pleť. Jsou speciálně určené pro čištění a odličování obličeje a očí bez použití vody. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
38
 Kč
Nová čisticí pleťová maska Joey zn. Revolution
Před 65 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou čisticí masku Joey X Friends zn. Revolution. Nová, v původním stavu, bez vad. Maska X Friends Joey Salicylic Sheet Mask díky obsahu kyseliny salicylové cíleně působí proti akné a nedok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
59
 Kč
Nová detoxikační maska Black Magic zn. Dermacol
Před 65 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou detoxikační masku Black Magic zn. Dermacol. Nová, v původním stavu, pouze s prošlou expirací od 01/2024. Tato textilní hloubkově detoxikační maska je určena pro po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kosmetika