Nanotime Beauty F65U

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Masážní přístroj Nanotime Beauty F65U funguje na bázi technologie EMS, která pracuje na zlepšení průtoku krve a lymfatického odtoku v oblastech, kde je aplikován. Stimuluje dermální aktivitu,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49
 Kč

Podobné inzeráty

DIOR beauty - dárková kazeta
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
DIOR beauty - dárková kazeta. Obsahuje : značkovou kosmetickou taštičku, kapesníček, tetovací razítko, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
880
 Kč
Sérum
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nové a nepoužité sérum. Vlastnosti: postupně vyhlazuje jemné i hluboké vrásky viditelně redukuje projevy fotostárnutí... (více v detailu)
Pardubický kraj
120
 Kč
EMS slim
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám EMS slim Budování svalů a současné spalování tuku Časová nenáročnost: 30 minut je jako 5 hodin cvičení Zvýšení svalové hmoty až o 25 % Snížení podkožního i... (více v detailu)
Plzeňský kraj
80 000
 Kč
Derma Roller masážní váleček proti vráskám profi nový
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nová sada, kterou nevyužiji. Běžná cena 399 Kč Oficiální popis distributora : Nefritový masážní váleček (roller) a Gua Sha masážní kámen 2 ks Masáž pleti pomocí těchto jadeitových válečků stimuluje kre... (více v detailu)
Karlovarský kraj
180
 Kč
Zdravotní klín na sezení
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Fit Sit je pružný sedací klín s měkkými masážními výběžky, který lze nafouknout na potřebnou pružnost. Pravidelným používáním sedacího klínu doma, v kanceláři či při stu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Infratherapie
Dobrý den. Nabízím infra podložku, která má rehabilitační účinky. Vhodná na svalové uvolnění a křeče nejen pro maséry . Snižuje bolestivost, ranní ztuhlost, pohybový aparát, tlak, hubnutí,. Vylučuje toxiny a přebytek vody v ... (více v detailu)
5 500
 Kč
Infratherm
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Dobrý den. Nabízím infra podložku, která má rehabilitační účinky. Vhodná na svalové uvolnění a křeče nejen pro maséry . Snižuje bolestivost, ranní ztuhlost, pohybový aparát, tlak, hubnutí,. Vylučuje toxiny a přebytek vody v... (více v detailu)
5 500
 Kč
Ultrazvuková špachtle na obličej Rowenta skin sonic purifier
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Kosmetická ultrazvuková špachtle Rowenta LV8030F0 Dopřejte své pleti špičkovou péči s kosmetickou ultrazvukovou špachtlí Rowenta LV8030F0 Skin-Sonic Purifier! Tato revoluční novinka poskytuje dávku omlazující péče 3v1 - hloubkové čištění, hydratace a vypnutí pleti pro viditelněji čistší a mladistvěji působící pleť. Ultrasonická technologie vlnité hlavice a vibrací poskytuje 3 nastavitelné režimy. Špachtle v prvním kroku pleť hloubkově čistí, redukuje póry a pigmentové skvrny a poskytuje jemný peeling pro odstranění nečistot a eliminaci černých teček. Hydratační režim s nahřívacím systémem podpoří vstřebání a účinky aktivních látek pleťových pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 800
 Kč
Zeštíhlující kavitační přístroj na celulitidu, ultrazvukový
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný zeštíhlující kavitační přístroj na celulitidu, ultrazvukový. PC 5 300 Kč, nyní jen 2 000 Kč. Vysokofrekvenční ultrazvukový přístroj účinně štěpí tuky a zmírňuje celulitidu. Přístroj funguje na principu vysokofrekvenčních ultrazvukových vln, které pronikají hluboko do podkožní tkáně a urychlují metabolismus a zrychlují oběh krve v ošetřovaných místech. Kavitace je příjemný způsob formování postavy, připomíná spíše masáž. Přístroj GB-818 působí na tukové buňky hluboko pod kůží. Díky tomu dochází k redukci tuku a zmírnění celulitidy a kožních nerovností. Partie, které ošetříte, budou štíhlejší a pevnější. Na rozdíl od přístrojů, které používají v salónech, GB-818 vysílá slabší vlny, proto je třeba masáž pravidelně opakovat. Díky tomu, připomíná spíše masáž. Přístroj GB-818 působí na tukové buňky hluboko pod kůží. Ultrazvuková vlna narušuje jejich strukturu a obsah buněk se postupně dostává do mezibuněčného prostoru a do lymfatického systému, odkud je odveden při... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Královéhradecký kraj
7 834
 Kč
Gua Sha masážní kámen 2 ks váleček proti vráskám na obličej
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Sada je nová, nepoužitá. Jedna se o přírodní kámen. Vhodný i jako dárek! Guasha destička je kámen, který je určený pro masáž obličeje, ale i celého těla. Tato masážní technika vychází z principů tradiční čínské medicíny a je opravdu vysoce účinná. Guasha kámen podporuje cirkulaci, uvolňuje svalové napětí a podporuje činnost lymfatického systému a odbourávání toxinů z těla. Zmírňuje kr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
189
 Kč
Masážní míček - akupresurní - kvalitní a nový
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Masážní míček je měkký, dobře uchopitelný a na omak velmi příjemný míč. Akupresurní míček má po celém povrchu krátké výstupky vhodné k reflexní masáži rukou, plosky nohou a celého těla. Masážní ježci se používaji při rehabilitačním cvičení po úrazech, při boji s celulitidou, pro zmírnění pocitu stresu, pro zlepšení činnosti srdečního rytmu nebo uvolnění svalového napětí po sportovním výkonu. Cvičení rozv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
L’Oréal Paris Revitalift Clinical - vitamín C - sérum a pěna
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
ČISTICÍ PĚNA: rozjasňuje, poskytuje zářivý vzhled, čistí, odstraňuje odumřelé kožní buňky, redukuje viditelnost pórů, vyhlazuje strukturu pleti SÉRUM s 12% čistého vit C., kyselinu salicylovou a vitamin E: Rozzářená, mladistvě vypadající, bez nedokonalostí, viditelně koriguje první známky stárnutí, bojuje proti vráskám i rozšířeným pórům, vyrovnává nejednotný tón pleti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
210
 Kč
Feg advanced pro sérum na růst očních řas a obočí nové
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nové, zabalene, zapecetene ve folii (foto s rozbalenym balíčkem je pouze ilustrační ;) mám 2 nová neotevrena balení, na internetu velmi dobře hodnocené sérum na růst očních řas i obočí. Levně prodám. NOVÉ JEŠTĚ ÚČINNĚJŠÍ SLOŽENÍ! Tenký štěteček, pohodlné nanášení! Čerstvé, zalisovane ve folii, s dlouhou expiraci. Nutriční sérum na řasy – speciální kondicionér stimulující růst řas a jejich posílení.Je vhodná pro: * Délku * Sílu * Hustotu * Pevnost * Sytost pigmentu řas (řasy tmavnou) Sérum na řasy FEG může být použito rovněž jako kondicionér posilující prodlužování řas Ideální řešení pro lidi, jejichž řasy jsu: * Slabé a krátké * Oslabené věkem * Zničené prodlužováním a používáním kosmetiky * Po chemoterapii Sérum posílí a zahustí přirozené řasy. Unikátní formule proniká hluboko do kořínků. Aktivací živé buňky zpomaluje vypadávání řas a stimuluje růst řas nových a výrazně prodlužuje jejich růstovou fázi. Díku speciálnímu sl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
175
 Kč
Prodán NEPOUŽITÝ noční krém DOCTOR BABOR – REFINE
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodán NEPOUŽITÝ noční krém DOCTOR BABOR – REFINE CELLULAR Triple Pro-Retinol Renewal Cream MINI (15 ml) PC: 50 € Aktivní komplex Triple Pro-Retinol pro hladší a jemnější texturu pleti. Nejnovější produkt řady biomedicínské péče o pleť DOCTOR BABOR od Babor nově definuje tržní standard trendové složky retinolu. 'Kůže jako nová'. Potřeby kůže Anti-aging, Radiance & Sparkle Typ pleti: Zralá a náročná pleť Obsah: 15 ml Určeno pro: Matná unavená pleť Tento krém obsahuje nejnovější produkt z řady biomedicínské péče o pleť DOCTOR BABOR. Babor's Triple Pro-Retinol nově definuje tržní standard pro trendovou složku retinol. 'Kůže jako nová'. Triple Pro-Retinol Renewal Cream je intenzivní kúra pro obnovu pleti, která kombinuje transformační sílu 4,2% trojitého pro-retinolového komplexu s cennými regeneračními výhodami pleti 8% trojitým vyhlazujícím komplexem. Pro milovníky ingrediencí přehled: Retinyl palmitát je velmi známá a stabilní forma vitaminu A a svou sílu proti keratóze, hyperpi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
799
 Kč
DERMAPEN DR PEN A6 ULTIMA
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
je inovativní zařízení určené pro provádění mikronů mezoterapie. Ošetření snižuje drobné vrásky, zabarvení, jizvy. Pomáhá zastavit proces stárnutí a ovlivňuje hlubokou regeneraci a opravu pokožky. Prostřednictvím mikro-dippingu dermapen stimuluje pokožku k produkci kolagenu a elastinu, čímž pomáhá přirozenému procesu regenerace. Léčba mikrojehličkovým perem může být použita v oblastech obličej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Krémy na ruce Arad
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ochranný krém na ruce a nehty Natural Beauty Arad 250 ml s aktivní s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
73
 Kč
Masážní přístroj - Medisana MC 825 - Shiatsu - NOVÁ
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NOVÝ masážní přístroj - nevhodný dárek Podložka stimuluje specifické akupresurní body, což přináší žádoucí uvolnění ztuhlých svalů a pomáhá rozproudit energii v celém těle. 3 volitelné masážní zóny a dodatečná funkce vyhřívání poskytuje další relaxaci. Poskytuje intenzivní masáž zad ve třech volitelných zónách (horní, spodní a celková masáž) Masáž je založena na japonské technice Shiatsu, známé po staletí, v kombinaci se vzduchovou masá... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Chanel hydra beauty
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krémy denní noční oční
Hlavní město Praha
900
 Kč
Perricone chia body oil
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tělový olej. Nejlépe na vyhlazení vrásek na kolenou, loktech, rukách, ale vhodný i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 350
 Kč
AKCE NuSkin Beauty Focus MULTIBEAUTY -40%
Přípravek MultiBeauty je plný živin, které vyživují vlasy, nehty a pokožku, aby se za vámi všichni o... (více v detailu)
1 050
 Kč
Sada na lepení umělých řas
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám kompletní sadu na lepení umělých řas. Vše použito 3x, kromě zabalených nových věcí:) Původní cena kompletu: 15.000,- kč Nechám za 10.000 kč Celá sada obsahuje: 1. MOON lampa z obchodu LB ELLIE - PC: 3990,- kč, cena nyní: 3400,- kč, použitá 3x, v záruce. 2. VETUS pinzety - PC: 1000,- kč, cena za pinzety - řasa na řasu - 3x použité: 300 kč, cena za nové, nevybalené pinzety na objemové řasy: 400 kč 3. SMART LASHES primer - PC: 460 kč, cena nyní - za nový, zabalený - 420 kč, za použitý - 3x, 250 kč 4. SMART LASHES lepidlo SENSITIVE - nové, nerozbalené, PC: 490,- cena nyní: 380 kč 5. ŽIDLE - PC: 2585,- kč, použita 3x, cena nyní: 2200,- kč 6. SMART LASHES cvičná hlava s řasami, použita 1x, PC: 620 kč, cena nyní: 480,- kč 7. SMART LASHES: remover řas, PC: 230,- kč, 1x použitý, c... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Spalovač tuků
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Spalovač tuků * Stimuluje procesy spalování tuků * Snižuje chuť k jídlu * Doplněk stravy! Není léčivým přípravkem! * Přípravek na bázi rostlinných výtažků a vitamínů. * Pomáhá kontrolovat a snižovat chuť k jídlu. * Zlepšuje metabolické procesy v těle a pomáhá vylučovat přebytečné tekutiny. * Zabraňuje tvorbě tukových zásob a aktivuje proces spalování tuků. * Tonizuje a dodává energii pro fyzickou aktivitu a pomáhá budovat "suchou" svalovou hmotu. Obsahuje * Malinový extrakt je velmi účinný v boji proti nadváze. Optimalizuje metabolismus, stimuluje ničení tukových buněk, po... (více v detailu)
Středočeský kraj
320
 Kč
Prodám Vichy , Sérum na vrásky
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám Sérum na vrásky Vichy. Nevhodný dárek.zcelan nový, nerozbalený. Povo... (více v detailu)
Ústecký kraj
800
 Kč
Krém Lancôme Génifique Repair,
Ponukam nove kremy Lancôme 3kusova sada Lancome Genifique Repair , Pre všetky typy pleti . Vlastnosti: pleť je viditelně mladší již po 7 dnech bojuje proti známkám stárnutí pleti pomáhá vyhlazovat vrásky a linky oživuje geny, čímž stimuluje tvorbu proteinů zanec... (více v detailu)
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo