UV/LED Vrchní Flex Shine Top Gel na nehty PLATINUM 15 ml

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
PLATINUM UV-LED Flex Shine Top Gel, 15ml. Vrchní UV-LED gel na nehty (pro nehtovou modeláž) s extra vysokým leskem a pružností. TOP Gel vhodný na různé materiály: UV-LED gely stavební UV-LED gely barevné Akryl, Zalešťované pigmenty Střední visk... (více v detailu)
Středočeský kraj
290
 Kč

Podobné inzeráty

UV/LED Vrchní GLAZE Top Gel na nehty EBD, Vysoký lesk, 9 ml
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
EBD GLAZE TOP UV-LED Vrchní Gel na nehty (pro nehtovou modeláž) bezvýpotkový, lesklý 9 ml. Vrchní UV-LED gel s extra vysokým leskem a pružností. TOP Gel vhodný na různé materiály: UV-LED gely stavební UV-LED gely barevné Akryl, Zalešťované pigmenty... (více v detailu)
Středočeský kraj
179
 Kč
UV/LED PLATINUM Modelážní gel Třpytivý čirý, 50 g
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební, modelážní, středně hustý gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Clear - Třpytivý, čirý gel pro nehtovou modeláž, 50 g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavostí, barevnou stálostí a především jednoduchou a rychlou aplikací. Patří mezi modelovací gely, které při modeláži nepálí. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
390
 Kč
Modelážní LED/UV gel samovyrovnávací RUBBER IQ Soft Pink
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební samovyrovnávací gel na nehty extra pružný, jemně růžový Platinum LED-tech RUBBER IQ Soft Pink, 40 g (30sec LED/120sec UV). Famózní stavební gel na nehty (pro nehtovou modeláž) s excelentními vlastnostmi. Pružný Samovyrovnávací Nezatéká Středně ... (více v detailu)
Středočeský kraj
655
 Kč
Stavební Modelážní gel UV/LED PLATINUM INTENSE čirý, 50 g
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební, modelážní, středně hustý gel UV/LED PLATINUM INTENSE Clear na nehty (pro nehtovou modeláž), 50 g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavost... (více v detailu)
Středočeský kraj
430
 Kč
Stavební gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Cover Pink, 50 g
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební, modelážní gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Cover Pink - Třpytivý, narůžovělý, kamuflážní gel pro nehtovou modeláž, 50 g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavostí, barevnou stálostí a především jednoduchou a rychlou aplikací. Patří mezi modelovací gely, které při modeláži nepá... (více v detailu)
Středočeský kraj
530
 Kč
UV/LED PLATINUM Modelážní gel SPARKLE Třpytivý čirý, 50 g
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební, modelážní gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Clear Třpytivý gel pro nehtovou modeláž, 50 g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavost... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
UV/LED PLATINUM Modelážní Gel Stř.Hustý SPARKLE White, 50 g
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební, modelážní, středně hustý gel UV/LED PLATINUM SPARKLE White Třpytivý mléčně bílý gel pro nehtovou modeláž, 50 g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výborn... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
UV/LED PLATINUM SPARKLE Transparent Pink Modelážní gel, 50 g
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební, modelážní gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Transparent Pink Třpytivý narůžověle čirý (kamuflážní) gel pro nehtovou modeláž, 50 g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem,... (více v detailu)
Středočeský kraj
470
 Kč
GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Edp 15 ml + sprchový gel 75 ml
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Edp 15 ml + sprchový gel 75 ml. Zakoupeno na Alze a rozbaleno ze setů viz foto. Skladem 2 ks. Nebojte s... (více v detailu)
Pardubický kraj
489
 Kč
Laky na nehty Sally Hansen Miracle gel Step 1+2
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám laky na nehty Sally Hansen Miracle gel - gelová manikúra bez LED/UV lampy. STEP1 - barvy 402 (Red between zhe lines), 187 (Sheer happiness), 460 (Onyx-pected) STEP2 - ba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
UV/LED SUN Nail Lamp, gely Elite99, čističe nehtů
Před 41 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám UV / LED lampu, SUN 120W k vytvrzování gelů, hybridních laků. Lampa má vestavěný senzor pohybu, časovač 10, 30, 60 a 99 sekund. Dále 5 ks Elite 99 nových gel laků a 15 otevřených (zb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
Lak na nehty Sally Hansen Miracle Gel 1.4.7 ml
Před 924 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odstín ,,510 Game Of Chromes". Nový, nepoužitý, foto ilustrační! Původní cena: 199,- Kč. Sally Hansen Miracle Gel představuje jedinečnou gelovou manikúru, kterou aplikujete ve dvou krocích a bez použití LED/UV lampy. Laky obsahují unikátní patentovanou technologii, která zajišťuje propojení barevného a vrchního laku. Vaše nehty tak budou krásné a pěstěné ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Sada na modeláž Poly gelových nehtů
Před 248 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
* Prodám novou sadu na modeláž Poly gelových nehtů. * Už žádné krátké, polámané a roztřepené nehty. * Jedinečný hybrid silného akrylu a stability gelu. * Gumová textura zajistí snadné tvarování a stupňování délky nehtu. * Pro krátké nebo dlouhé a celé nebo zlomené nehty. * Zajištěna flexibilita a snadné broušení nehtu. * 2 minuty sušení pod LED lampou. * Balení obsahuje: - 1 x 30 ml Poly Gel na nehty (růžový) - 100 x Umělý nehet (různé velikosti) - 1 x P... (více v detailu)
Ústecký kraj
390
 Kč
Stavební gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Pink 50g
Před 811 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stavební, modelážní gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Transparent Pink - Třpytivý narůžověle čirý (možno i jako lehký kamuflážní) gel pro nehtovou modeláž, 50g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavostí, barevnou stálostí a především jednoduchou a rychlou aplikací. Patří mezi modelovací gely, které př... (více v detailu)
Středočeský kraj
470
 Kč
Stavební gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Clear 50g
Před 811 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stavební, modelážní gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Clear - Třpytivý, čirý gel pro nehtovou modeláž, 50g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavostí, barevnou stálostí a především jednoduchou a rychlou aplikací. Patří mezi modelovací gely, které při modeláži nepálí. Zaručuj... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
Stavební samovyrovnávací gel LED RUBBER IQ Pink
Před 245 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stavební samovyrovnávací gel na nehty extra pružný, jemně růžový Platinum LED-tech RUBBER IQ Soft Pink, 40 g (30sec LED/120sec UV). Famózní stavební gel na nehty (pro nehtovou modeláž) s excelentními vlastnostmi. Pružný Samovyr... (více v detailu)
Středočeský kraj
655
 Kč
Stavební gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Cover Pink
Před 245 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stavební, modelážní gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Cover Pink - Třpytivý, narůžovělý, kamuflážní gel pro nehtovou modeláž, 50 g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavostí, barevnou stálostí a především jednoduchou a rychlou aplikací. Patří mezi modelovací gely, které při modeláži nep... (více v detailu)
Středočeský kraj
530
 Kč
Stavební samovyrovnávací gel LED RUBBER IQ Clear
Před 228 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stavební samovyrovnávací gel na nehty extra pružný čirý Platinum LED-tech RUBBER IQ Flexible Clear, 40 g (30sec LED/120sec UV). Famózní stavební gel na nehty (pro nehtovou modeláž) s excelentními vlastnostmi. Velmi pružný Samovyrovnávací Nezatéká Snadné... (více v detailu)
Středočeský kraj
695
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo