DVD pilátes Sabongui a ruzne formovani tela cviceni

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 4 DVD, možno i jednotlivě,cena za kus 199,-Kc: Renata Sabongui ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199
 Kč

Podobné inzeráty

cvicna ruka na modelaz nehtu
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Mam na prodej dva nove kusy. Ke kazde ruce je 100 typu. Kupovan kus za 899 viz foto. Osobni odber Hlucin nebo zasilkovna 85. Popis produktu - Jedna se o novy, vylepseny typ ruky. Nahradni nehty maji vylepsene uchycovaci zdirky, proto nepadaji, jako to bylo u stareho typu ruky. Prodam dve nove cvicne ruce pro nacvik modelaze, lakovani, pilovani, aplikaci gelu, akrylu atd. Koupila jsem jich 10 do salonu, ale nakonec vyuziji jen 8 stolu. K ruce je 100kusu nahradnich nehtu. Pripevneni na jak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Cvicna ruka na modelaz nehtu
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
2 kusy - Nove - NOVY TYP - Jedna se o novy, vylepseny typ ruky. Nahradni nehty maji vylepsene uchycovaci zdirky, proto nepadaji, jako to bylo u stareho typu ruky. Prodam dve nove cvicne ruce pro nacvik modelaze, lakovani, pilovani, aplikaci gelu, akrylu atd. Koupila jsem jich 10 do salonu, ale nakonec vyuziji jen 8 stolu. K ruce je 100kusu nahradnich nehtu. Pripevneni na jakykoliv druh stolu. Ruce jsou krasne, kvalitni, daji se ot... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Tescoma- lis na zdravé tyčinky DELLA CASA
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nové, mám 2 balení. Vynikající pro lisování a pečení domácích tyčinek z ovoce, semínek, oříšků, obilovin a medu. Vyrobeno z odolného plastu, návod k použi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
480
 Kč
Cvicna ruka na modelaz nehtu - 2x
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
2 kusy - Nove - NOVY TYP - Jedna se o novy, vylepseny typ ruky. Nahradni nehty maji vylepsene uchycovaci zdirky, proto nepadaji, jako to bylo u stareho typu ruky. Prodam dve nove cvicne ruce pro nacvik modelaze, lakovani, pilovani, aplikaci gelu, akrylu atd. Koupila jsem jich 10 do salonu, ale nakonec vyuziji jen 8 stolu. K ruce je 100kusu nahradnich nehtu. Pripevneni na jakykoliv druh stolu. Ruce jsou krasne, kvalitni, daji se oto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Nová naklonná lavice na cvičení celého těla
Před 116 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Všestranná nakloněná lavice pro efektivní domácí cvičení celého těla Individuálně nastavitelné úrovně pro záda (10 možných poloh) a pro nohy (5 možných poloh) Nastavitelná fixace nohou pro efektivní cvičení Vhodné i pro trénink s činkami a činkami Pohodlné sezení díky měkkému plastovému polstrování Zařízení je robustní a snadno se udržuje Plasto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Podložka na cvičení Vojtovy metody
Před 168 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Podložka na cvičení Vojtovy metody pro dítě. Rozměry 82x80 cm, výška podložky 4cm, váha 8,2kg. Domácí výroba. Dřevo-borová překližka 18mm, pojená PUR pěna- delší životnost, vyšší tvrdost (v čalounictví k výrobě křesel, sedáků, lehátek), PUR pěna se střední tvrdostí, vatelín a umělá kůže (barva tmavě hnědá). Vyrobená na cvičení Vojtovy metody doma, takže se co nejvíce podobá lehátkům na rehabilitacích... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo