Milk Shake Silver Shine Conditioner 250 ml

Milk Shake Silver Shine Conditioner 250 ml
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový kondicionér Milk Shake, který neutralizuje žluté odstíny vlasů. Vlasy nevysušuje jako šampon, naopak je vyživuje a restrukturalizuje poškozená vlasová vlákna. Účinné složky: Integrity 41® ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220
 Kč

Podobné inzeráty

Nový šampón pro objem 3 v 1 zn. Pantene, 360 ml
Nový šampón pro objem 3 v 1 zn. Pantene, 360 ml
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový šampón pro objem 3 v 1 Pro-V Extra Volume zn. Pantene, 360 ml. Nový, v původním stavu, bez vad. Tento šampón v jednom jednoduchém kroku jemně čistí, vyživuje a ošetřuje křehká a poškozená vlasová vlákna. Působí jako šampon, kondicionér a péče v jednom. Jemně čistí vlasy, zbavuje v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
93
 Kč
Nový šampón 3 v 1 Pro-V Repair&Protect zn. Pantene
Nový šampón 3 v 1 Pro-V Repair&Protect zn. Pantene
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový šampón 3 v 1 Pro-V Repair & Protect zn. Pantene, 360 ml. Nový, v původním stavu, bez vad. Tento šampón v jednom jednoduchém kroku jemně čistí, vyživuje a ošetřuje křehká a poškozená vlasová vlákna. Působí jako šampon, kondicionér a péče v jednom. Jemn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
93
 Kč
AVON Dámské/pánské sprchové gely 65Kč/ks
AVON Dámské/pánské sprchové gely 65Kč/ks
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dámské a pánské sprchové gely AVON, i jednolivě, cena 65Kč/kus. 1) dámský s vůní jablka a konvalinky 500ml Z010224 2) dámský s vůní frézie a granátového jablka 500ml Z050324 3) dámský s vůní fialky a maliny 500ml Z240524 4) pánský 2v1 na tělo a vlasy s vůní moře a má... (více v detailu)
Plzeňský kraj
65
 Kč
Nová Zubní pasta a Gel - Just | (60 ml pasta, 90 ml gel)
Nová Zubní pasta a Gel - Just | (60 ml pasta, 90 ml gel)
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou Just Zubní pastu a Gel (60 ml pasta, 90 ml gel). Původní cena na webu Just je 840kč. Psát prosím SMS, nebo na email. Můžu odeslat přes ZÁSILKOVNU, nebo Balíkovnu po platbě předem, na výdejní místo, nebo na Vaši domovní adresu. ............................................ Zubní pasta s kořenem fialky představuje přírodní tonikum pro zdravé dásně, omezuje tvorbu zubního plaku (profylaxe). Je ideální pro každodenní použití, a to zejména večer, kdy podporuje regeneraci během noci. Neobsahuje žádné agresivní brusné látky ani bělidlo Zubní gel s citronovou mátou příznivě ovlivňuje přirozené prostředí ústní dutiny a omezuje tvorbu zubního plaku. Pro zdravé zuby a intenzivně svěží dech. Zubní g... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
K18 Molecular repair peptidy maska sérum vlasy
K18 Molecular repair peptidy maska sérum vlasy
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Úplně nové zalisovane balení! Vhodné i jako dárek Běžná cena přes 800 Kč na NotinoCz Oficiální popis distributora : Koncentrované peptidy pro obnovu poškozených vlasů během 4 minut. Už za pouhé 4 minuty zvrátí bezoplachová vlasová péče K18 Molecular Repair veškeré známky poškození. Díky patentované peptidové technologii posílí jednotlivá vlákna po celé jejich délce a navrátí jim hebkost, hladkost a lesk. Ať už byla poničená odbarvováním, chemickou úpravou, či působením tepla.  Vlastnosti: během 4 minut zvrátí poškození vlasů, obnoví rozbité keratinové vazby posílí vlasy po celé jejich délce, navrátí jim hebkost, hladkost a lesk nevymyje se z vlasů šamponem zanechá trvalé výsledky předejde dalšímu poškození vla... (více v detailu)
Zlínský kraj
450
 Kč
Kondicionér 355 ml pro barvené vlasy
Kondicionér 355 ml pro barvené vlasy
Před 142 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Úplně nový Petal Fresh Pure Kondicionér a AKAI Kondicionér 355ml Přírodní veganský kondicionér pro barvené vlasy, který účinně chrání a umožňuje vám déle si užívat intenzivní barvu vlasů. Složení bez silných detergentů jemně pečuje, aniž by došlo k vyblednutí barvy. Unikátní kombinace certifikovaných organických extraktů z... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Prodám krásnou paruku viz foto
Prodám krásnou paruku viz foto
Před 159 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Moje velká přítelkyně:-) ve který jsem se cítila fakt skvěle. Koupeno v září 2023, nošeno do února 2024. Je k tomu i skoro úplně plný šampon, kondicioner a regenerační sprej, síťka a hřeben. Vlasy jso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo