Registrační balík

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
Vstupte do světa výhod a staňte se součástí české firmy, která vám otevírá dveře k novým příležitostem! Stačí se zaregistrovat a užít si výhody plné členství a registrační balíček, který obsahuje: Co v balíčku najdete? Ochutnávky našich produktů vyzkoušejte to nejlepší z naší nabídky Doplňky stravy pro vaše zdraví a energii Katalogy plné exkluzivních informací a produktů Za pouhých 300 Kč ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

vitapack
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
vitapack… balicek, ktery nevyuziji, jelikoz jsem zjistila, ze mi nevyhovuje jedna se o automatickou objednavku kvuli zapomenutemu z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Ritual of Samurai basil & tigergras
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
00ml. Chladivý gel/balzám po holení, který se rychle vstřebává do pokožky, redukuje zarudnutí a zanechává pleť svěží. Bazalka a tiger grass působí protizánětlivě a mají revitalizační účinek ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
240
 Kč
Láhev s obsidiánem
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
~ Elegantní hydratace ~ Ekologické ~ Stylový doplněk Velikosti: - Délka láhve 25.5 cm - 500 ml Materiál: - Borosilikátové sklo - Bambusové dřevo a naturální krystal ✨Významy: - Obsidián je známý jako mocný ochranný kámen, který blokuje negativní energii. - Uzemně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Kyslíkové přístroje - půjčovna - prodej - servis NON STOP
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Philips kyslíkový koncentrátor - oxygenerátor RESPIRONICS EVERFLO - TOP -STAV Cca 250 hodin provozu. Záruka 6 měsíců Kompletní balení - nový filtr, zvlhčovač kyslíku nový, 2 x nosní kanyla, 2 x obličejová maska. Koncentrátor již dodává 98% kyslíku po 30 minutách po zapnutí. Je to jedno z ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Micelární voda Mary Kay
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová micerální voda Mary Kay-originál balení! Exp. 01/25 Čištění pleti nebylo nikdy jednodušší. Touto jemnou ale vysoce účinnou micelární vodou, která přitahuje nečistoty, pleť vyčistíte několika rychlými tahy vatovým tampónkem, aniž byste na ni musela tlačit. Drobné mice... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Čajová houba KOMBUCHA vč. matečného nálevu
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám čajovou houbu KOMBUCHU (Medusomyces Gisevi) vč. matečného nálevu, s pomocí níž si vyrobíte léčivý nápoj doma sami. 1 ks/80 Kč. Kombuchový nápoj je skutečným elixírem života, o tom nás přesvědčí její mnohé pozitívní účinky prospěšné pro lidský organizmus. Tyto úzce souvisí s bohatou paletou enzymů, vitamínů, minerálních látek, kvasinek a bakterií, obsažených v kombuchové kultuře, která při své aktivitě v čaji produkuje čistou přírodní sílu bez jakýchkoliv nežádoucích vedlejších účinků. Jaké jsou účinky kombuchy? • - posilňuje imunitní systém, • - má antibiotické účinky proti bakteriím a vírům, • - očišťuje organizmus od škodlivých látek • - podporuje trávení, • - povzbudzuje látkovou výměnu, • - posilňuje aktivitu mozku …, • - harmonizuje činnost ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
Prodán NEPOUŽITÝ noční krém DOCTOR BABOR – REFINE
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodán NEPOUŽITÝ noční krém DOCTOR BABOR – REFINE CELLULAR Triple Pro-Retinol Renewal Cream MINI (15 ml) PC: 50 € Aktivní komplex Triple Pro-Retinol pro hladší a jemnější texturu pleti. Nejnovější produkt řady biomedicínské péče o pleť DOCTOR BABOR od Babor nově definuje tržní standard trendové složky retinolu. 'Kůže jako nová'. Potřeby kůže Anti-aging, Radiance & Sparkle Typ pleti: Zralá a náročná pleť Obsah: 15 ml Určeno pro: Matná unavená pleť Tento krém obsahuje nejnovější produkt z řady biomedicínské péče o pleť DOCTOR BABOR. Babor's Triple Pro-Retinol nově definuje tržní standard pro trendovou složku retinol. 'Kůže jako nová'. Triple Pro-Retinol Renewal Cream je intenzivní kúra pro obnovu pleti, která kombinuje transformační sílu 4,2% trojitého pro-retinolového komplexu s cennými regeneračními výhodami pleti 8% trojitým vyhlazujícím komplexem. Pro milovníky ingrediencí přehled: Retinyl palmitát je velmi známá a stabilní forma vitaminu A a svou sílu proti keratóze, hyperpi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
799
 Kč
PŘÍRODNÍ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK ORIFLAMEM
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové. Cena: 75,-/kus Náš legendární Zázračný kelímek si oblíbily miliony zákazníků, protože dokáže skvěle zjemnit a chránit rty a pokožku. Nyní jsme jeho recepturu posunuli na novou úroveň! Díky obsahu 99.9 % přírodní... (více v detailu)
Středočeský kraj
75
 Kč
Feg advanced pro sérum na růst očních řas a obočí nové
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nové, zabalene, zapecetene ve folii (foto s rozbalenym balíčkem je pouze ilustrační ;) mám 2 nová neotevrena balení, na internetu velmi dobře hodnocené sérum na růst očních řas i obočí. Levně prodám. NOVÉ JEŠTĚ ÚČINNĚJŠÍ SLOŽENÍ! Tenký štěteček, pohodlné nanášení! Čerstvé, zalisovane ve folii, s dlouhou expiraci. Nutriční sérum na řasy – speciální kondicionér stimulující růst řas a jejich posílení.Je vhodná pro: * Délku * Sílu * Hustotu * Pevnost * Sytost pigmentu řas (řasy tmavnou) Sérum na řasy FEG může být použito rovněž jako kondicionér posilující prodlužování řas Ideální řešení pro lidi, jejichž řasy jsu: * Slabé a krátké * Oslabené věkem * Zničené prodlužováním a používáním kosmetiky * Po chemoterapii Sérum posílí a zahustí přirozené řasy. Unikátní formule proniká hluboko do kořínků. Aktivací živé buňky zpomaluje vypadávání řas a stimuluje růst řas nových a výrazně prodlužuje jejich růstovou fázi. Díku speciálnímu sl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
175
 Kč
ESSENS Monolaurin Premium - doplněk stravy
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nevhodný dárek. Možnost zaslání poštou při platbě předem minimálně za poštovné. ESSENS Monolaurin Premium - doplněk stravy Hmotnost obsahu: 29 g (60 kapslí) Převratný doplněk stravy ESSENS Monolaurin Premium obsahuje účinné látky ve vhodném poměru glyceryl laurát a lauryl sacharát a díky obsahu vitaminu A přispívá k normální funkci imunitního systému a sliznic. Za vývojem i výrobou stojí ESSENS Vědecká rada, tým odborníků a farmaceutů, jež se ve svém oboru pohybují již mnoho let. Doplněk stravy byl vyvinut a je vyráběn pod farmaceutickým dohledem v České republice, a to za plnění pravidel a norem EU. Na samotnou výrobu jsou využívány jen suroviny prověřených dodavatelů. Nejsou použity suroviny připravené chemickou cestou ani konzervační látky, stabilizátory či barviva. Výrobek neobsahuje cukr, lepek ani laktózu a je vhodný i pro vegany. ESSENS Monolaurin Premium i díky vitaminu A: přispívá k normální funkci imunitního systému a sliznic pomáhá posilovat obranyschopnost organis... (více v detailu)
Středočeský kraj
775
 Kč
DÁMSKÁ PARFÉMOVANÁ VODA INFINITA MY SUNSHINE (50 ml)ORIFLAME
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová. Zářivě ženská parfémovaná voda s módními slunečnými aspekty, sluncem zalitými květinami a jasnými ovocnými tóny. Hřejivý a zároveň osvěžující – ambrový základ umocňuje dojem, že pokožka voní jako sluncem namáhaná. Inspirativní kompozice, která zdůrazňuje jasné a zářivé aspekty ženské povahy. Parfémovaná voda Infinita My Sunshine v sobě ukrývá energii slunečních paprsků a zahalí vás do tónů bergamotu, mandarinky a akordu pupenů černého rybízu. Jemné srdce vůně ukrývá absolutní jasmín, vanilku a ylang-ylang a vytváří výjimečně že... (více v detailu)
Středočeský kraj
399
 Kč
Skládací chodítko pro seniory + balení podložek
Před 4 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
+ zdarma balení plen v hodnotě cca 500-800,- Nikdy nepoužité venku, ještě s přepravními ochranami. Mohou být drobné vzhledové vady způsobené skladováním. excelmobility cz/choditko-krokovaci-skladaci/ pc 2290,- Detailní popis produktu Toto lehké kloubové chodítko je vyrobené z kvalitního hliníku, což mu zajišťuje nízkou hmotnost jen 2.7 kg a vysokou odolnost s nosností až 120 kg. Speciálně navržené pro uživatele, kteří potřebují podporu při chůzi s možností vol... (více v detailu)
Kraj Vysočina
799
 Kč
Polštáře s dřevem z limby
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Polštář s dřevem z limby 40 x 60 cm - 22.9. - 10:08 Trápí Vás nespavost, špatné spaní, lehký spánek nebo jiné poruchy spánku, užíváte pravidelně prášky na spaní, podrobujete se neúspěšně léčení nespavosti, potom naše polštáře jsou určeny právě pro Vás. Tyto produkty s dřevem z limby Vám mohou téměř okamžitě přinést přirozený, zdravý, hluboký spánek, a tím i rychlou regeneraci fyzických i duševních sil. Náplní polštářů jsou čerstvé hobliny a vločky z dřeva limby z v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 170
 Kč
Bahenní zábaly
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám bahenní zábal na celulitidu (těžkou) - původně 1Kg, a bahenní zábal na břicho a pas -500g. Kilové balení je smíchané s aktivátorem. Bohužel mi produkt nevyhovuje.. Tudíž doporučuji pouze pro ty, kteří s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 300
 Kč
Konopná mast 100% rostlinné BIO tuky
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Není mast jako mast. Tu kterou nabízím, je PRVOTŘÍDNÍ KVALITA s poctivou výrobou. SLOŽENÍ: 80% natural bambucké máslo - lisované za studena, 7% extra panenský olivový olej, 7% kokosový olej panenský - lisovaný za studena, 6% včelí vosk, konopí - samičí palice a listy s obsahem všech potřebných látek. Použité ingredience kupuji pouze v BIO kvalitě!!! Výroba trvala dva měsíce. Datum spotřeby do 06/2025. K POZITIVNÍM účinkům této konopné masti je třeba zohlednit další prospěšné účinky použitých ingrediencí namísto vazelíny. Mast se dobře roztírá. Má silnou a charakteristickou vůni. Je ve skleničkách. Ke každé přikládám příbalový leták se všemi potřebnými informacemi. Nabízím velikost 60 ml. Zasílám poštou jako doporučené psaní, nebo Zásilkovnou do výdejního místa v ceně 90 Kč. Kontakt přes email: produktydomaci@seznam.cz. Děkuji. Mastička je vyráběná POCTIVĚ a se spoustou RITUÁLŮ. Upozorňuji však, že není zázračná a nemusí pomoci všem - to nemůže zaručit žádný výrobce, ani žádný med... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
160
 Kč
Chodítko skládací
+ zdarma balení plen v hodnotě cca 500-800,- Nikdy nepoužité venku, ještě s přepravními ochranami. Mohou být drobné vzhledové vady způsobené skladováním. https://www.excelmobility.cz/choditko-krokovaci-skladaci/ pc 2290,- Detailní popis produktu Toto lehké kloubové chodítko je vyrobené z kvalitního hliníku, což mu zajišťuje nízkou hmotnost jen 2.7 kg a vysokou odolnost s nosností až 120 kg. Speciálně navržené pro uživatele, kteří potřebují podporu při chůzi s možností volby mezi krátkým nebo dlouhým krokem, chodítko nabízí vynikající flexib... (více v detailu)
799
 Kč
Ritual of Samurai basil & tigergras
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
100ml. Chladivý gel/balzám po holení, který se rychle vstřebává do pokožky, redukuje zarudnutí a zanechává pleť svěží. Bazalka a tiger grass působí protizánětlivě a mají revitalizační účinek... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
240
 Kč
Prodej rakytníkového sirupu – Přírodní vitamínová bomba
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte přírodní způsob, jak podpořit svou imunitu? Náš rakytníkový sirup je tím pravým řešením! Nabízíme ručně zpracovaný, za studena lisovaný sirup ze 100% rakytníkové šťávy bez přidání vody. Tento sirup je doslova nabitý vitamíny, zejména vitamínem C. Co náš sirup nabízí? Vysoký obsah vitamínu C: Posiluje imunitní systém a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Čisté složení: 100% rakytníková šťáva, cukr a kyselina citró... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
330
 Kč
Kolínská Truefitt & Hill Sandalwood
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám novou nepoužitou kolínskou Truefitt & Hill Sandalwood (100ml) Osvěžující energie citrónu, limetky a vrchní tóny bergamotu se snoubí s dlouhotrvající opojností santalového dřeva, cedru, tonkových bobů a pižma do mod... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Parfémovaná voda s vůní bergamotu a kardamomem
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dermacol - Parfémovaná voda s vůní bergamotu a kardamomem VŮNĚ PRO MUŽE vybalená, včetně krabičky, vyzkoušená, 50 ml Sofistikovaná parfémovaná voda pro muže, který zná své touhy a záleží mu na originalitě. Osvěžující bergamot v kombinaci s rázným kardamomem je klasickou kombinací tvořící šarm gentlemana. Vonná kompozice naplno vyjadřuje opravdového gentlemana a individualistického muže, který miluje obje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Prodej nové NuSkin LumiSpa+ AgeLoc galvanická žehlička+gely
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji úplně nové přístroje jen odzkoušené! 1) Čistící kartáček NuSkin LumiSpa: silikonová hlavice, nabíjecí kabel i nabíjecí základna v balení včetně gelu. PC: 6500,- Běžná hlavice se dodává jako standard a je vhodná pro všechny typy pleti. Mladistvý vzhled pleti začíná důkladným čištěním. Zařízení ageLOC LumiSpa je k tomu jako stvořené, ale dokáže toho ještě víc. Během pouhých dvou minut při používání dvakrát denně s jedním z našich čisticích přípravků Activating Cleanser v rámci vaší pravidelné péče o pleť objevíte 7 úžasných benefitů, které přesahují obyčejné čištění: 1. - o 37 % hladší pleť po jednom použití 2. - o 37 % jemnější pleť po jednom použití 3. - 2krát čistější pleť po 12 týdnech 4. - o 62 % jasnější pleť po 12 týdnech 5. - Zmenšené póry. 6. - Svěží a prozářená pleť. 7. - Viditelně posílená pleť. 2)Galvanická žehlička na tělo: NuSkin ageLOC® Galvanic BODY TRIO galvanická žehlička + 2x body shaping gel jen odzkoušené. PC: 10 500,- Na rozdíl od ageLOC® Gal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Spalovač tuků
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Spalovač tuků * Stimuluje procesy spalování tuků * Snižuje chuť k jídlu * Doplněk stravy! Není léčivým přípravkem! * Přípravek na bázi rostlinných výtažků a vitamínů. * Pomáhá kontrolovat a snižovat chuť k jídlu. * Zlepšuje metabolické procesy v těle a pomáhá vylučovat přebytečné tekutiny. * Zabraňuje tvorbě tukových zásob a aktivuje proces spalování tuků. * Tonizuje a dodává energii pro fyzickou aktivitu a pomáhá budovat "suchou" svalovou hmotu. Obsahuje * Malinový extrakt je velmi účinný v boji proti nadváze. Optimalizuje metabolismus, stimuluje ničení tukových buněk, po... (více v detailu)
Středočeský kraj
320
 Kč
Set na přípravu zdravých nápojů zn.DELIMANO
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nový set na kreativní přípravu zdravých nápojů značky DELIMANO Shake it Brava 5v1. Univerzální vychytávka, která se vám bude hodit pro přípravu lahodných nápojů. Můžete jej použít jako ždímač, šejkr, škrabku na julienne a struhadlo. Veškeré příslušenství lze vložit do nádoby a snadno uložit. Snadno se čistí a lze ji mýt v myčce. V nápojovém setu Shake It Delimano Brava najdete: Odšťavň... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
ZÁZRAČNÉ KELÍMKY ORIFLAME
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové. Cena: 75,-/KUS • MELOUN • JABLKO • KLASIK • MALINA • MUČENKA • ČERNÝ RYBÍZ Náš legendární Zázračný kelímek si oblíbily miliony zákazníků, protože dokáže skvěle zjemnit a chránit rty a pokožku. Nyní jsme jeho recepturu posunuli na novou úrov... (více v detailu)
Středočeský kraj
75
 Kč
Čajová houba KOMBUCHA vč. matečného nálevu
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám čajovou houbu KOMBUCHU (Medusomyces Gisevi) vč. matečného nálevu, s pomocí níž si vyrobíte léčivý nápoj doma sami. 1 ks/80 Kč. Kombuchový nápoj je skutečným elixírem života, o tom nás přesvědčí její mnohé pozitívní účinky prospěšné pro lidský organizmus. Tyto úzce souvisí s bohatou paletou enzymů, vitamínů, minerálních látek, kvasinek a bakterií, obsažených v kombuchové kultuře, která při své aktivitě v čaji produkuje čistou přírodní sílu bez jakýchkoliv nežádoucích vedlejších účinků. Jaké jsou účinky kombuchy? • - posilňuje imunitní systém, • - má antibiotické účinky proti bakteriím a vírům, • - očišťuje organizmus od škodlivých látek • - podporuje trávení, • - povzbudzuje látkovou výměnu, • - posilňuje aktivitu mozku …, • - harmonizuje činnost ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo