Bloom Robbins

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nové nerozbalené VITAMÍNY NA VLASY S BIOTINEM - GUMÍDCI 3 měsíční balení Jednorožci s obrovskou silou. Tvým vlasům dodají lesk, objem, zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 650
 Kč

Podobné inzeráty

Česnekový šampon proti padání vlasů
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Regenerační česnekový šampon: ✅ Revitalizuje vlasy a zamezuje jejich vypadávání ✅ Podporuje růst vlasů a posiluje jejich strukturu ✅ Složení obohacené o vitamíny, proteiny, výtažky z česne... (více v detailu)
Kraj Vysočina
315
 Kč
Mléčný nápoj se syrovátkovým izolátem-Active sport
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Doplněk stravy v prášku. Mléčný nápoj se syrovátkovým izolátem, který poskytuje vyvážený komplex živin s obsahem prebiotik. Syrovátkový izolát: syrovátkové zdroje nejvyšší biologickou hodnotu ze všech dostupných proteinů. Biologická hodnota u syrovátkové bílkoviny je 104 (v porovnání - sójová bílkovina 74 a pšeničná 54). Syrovátkové proteiny obsahují více aminokyselin s rozvětveným řetězcem než ostatní druhy proteinů. To je výhodné nejen pro stavbu svalové tkáně, ale mohou sloužit také jako energetický zdroj během cvičení. Syrovátkový izolát se vyznačuje nízkým podílem tuku a laktózy, má rychlou absorpci v těle a nezpůsobuje nadýmání a plynatost. Colostrum: obsahuje důležité minerální látky, aminokyseliny, imunoglobuliny, růstové faktory a proteiny. Jód: přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy. Obsažené vi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 100
 Kč
Tmavo-světle hnědý příčesek z kanekalonu na gumičce
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte rychlý a jednoduchý způsob, jak změnit svůj účes? Tento dlouhý ombreový příčesek na gumičce je ideálním řešením. Barva ombre je od tmavěhnědých kořenů ke světlým blond koncům. Ať už chcete dodat svým vlasům objem, délku nebo jen vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Pantogar
Před 323 dny - ANNONCE
Prodám Pantogar, vysoce účinnou vlas.terapii od něm. firmy Merz. Speciální kombinace aminokyselin, bílkovin a vitamínů, které dodávají vlasům živiny pro budování a léčbu vypadávání vlasů a problémů s nehty. Opravdu skvěle učinný přípravek ... (více v detailu)
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo