Zlatý medailon Panna Maria

Prodáno
Moravskoslezský kraj
Dobrý den Číslo 605.299.834 zavolat mi Děkuji pište WhatsApp Popis produktu Domů Zlaté přívěsky Madonka Slevy až do -60%Pospěšte si! Množství šperků ve slevě vám garantujeme už jen: Nebo dokud vše nevykoupíte. Zlatý medailon Panna Maria Mo: IZ7617 3.000 Kč Ušetřete 200Kč s iZlato CLUB Získejte trvalou slevu -15% na nezlevněné a -5% na již zlevněné šperky. Zjistit více Nebo si objednejte telefonicky 2 1001 2050 (Po-Pá: 8:00-10:00 12:30-13:30) Doručíme ZDARMA Odesláno do 24h Luxusní balení ZDARMA Popis produktu Materiá
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Hlava Panny Marie
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hlava Panny Marie z Mariánského sloupu, odlitek z originálu, au... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
NÁBOŽENSKÝ SUVENÝR SVATÉ BERNADETTY A PANNY MARIE Z LURD
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nástěnný závěsný suvenýr se soškami svaté Bernadetty a Panny Marie v Lurdách a s basilikou v Lurdách v podhůří Pyrenejí ve Francii, kde došlo k opakovanému zjevení Panny Marie divce Bernadettě Soubirous. Panna Maria dívce ukázala léčivý pramen a žádala ji, aby na místě nechala postavit kostel (na suvenýru basilika nad pramenem a pod ní jeskyně, kde se zjevila Panna Maria a pěšinka vedoucí k jeskyni). Lurdy jsou... (více v detailu)
Pardubický kraj
790
 Kč
Reprodukce obrazu Panny Marie
Prodám reprodukci obrazu Panny Marie vel. min. 45x55 cm. Cena dohodou
Neuvedeno
Dřevěná socha Panna Marie s Ježíškem polychromie
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Cena: 2 900 Kč Nabízím pěknou dřevěnou starou sochu Panny Marie s Ježíškem,polychromie ručně malováno. Rozměr Výška 34cm Šířka 9cm Možnost osobního převzetí Třemoš... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900
 Kč
Socha - MADONA - PANNA MARIE 40,5 x 12 x 9
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásná soška Madony ( Panny Marie ) z polyresinu. Rozměry: výška 40,5 cm, šíř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 290
 Kč
Plastika panny Marie s Jezulátkem
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám plastiku panny Marie s Jezulátkem,průměr 48cm.Občasná... (více v detailu)
Plzeňský kraj
400
 Kč
Prodám sperky ( 2 )
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zlaté zatočené kosočtvercový náušnice jednoduché slitiny,uši... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
220
 Kč
Prodám sperky ( 6 )
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zlaté duté spirály Visací Náušnice Jednoduchý Styl pro volný čas Š... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
240
 Kč
AKCE NuSkin Rejuvenating Cream -45%
Potřebuje vaše pleť hydrataci? Utište žízeň své pleti bohatým a jemným produktem Rejuvenating Cream. Klasické složení obsahuje ně... (více v detailu)
870
 Kč
Štětec/Štětka na holení 26mm syntetická NOVÁ
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Perfektní štětec pro zahájení mokrého holení! Vyrobeno ze syntetických vlasů, ve vysněném domě, kde jsou štětiny pro vytvoření bohaté pěny, je tento kartáč neuvěřitelným poměrem kvality a ceny! Materiál: vlasy syntetické štětiny + rukojeť z pryskyřice Štětec na průměr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
AKCE NuSkin ageLOC Future Serum -45%
Odhalte mladší vzhled ráno i večer. ageLOC Future Serum je nejpokrokovější produkt, který společnost Nu Skin kdy vytvořila, a pleti dodává maximální koncentraci směsi ageLOC. Toto účinné, klinicky testované s... (více v detailu)
3 699
 Kč
Zlatý Dukát Marie Terezie 1743 KB vzácný a hledaný
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hmotnost: 3,48 g Materiál: Zlato 986/1000 Mincovna: Kremnica Mince neměla ouško ani sponu! Krásný sbírkový stav, pěkná patina ze staré sbírk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Zlatý prsten
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zcela nový nenošený prsten ze žlutého zlata (585/1000 - 14 karátů) s červeným kubickým zirkónem a zirkónama. Velikost: 53 Byl vyroben na zákazku ověřenou českou firmou Bohemia g... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Velká masivní socha dřevěná Panna Marie
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Cena: 4 500 Kč Nabízím Vám tuto velkou dřevěnou sochu Panny Marie s Jezulátkem. Je stále ve velmi pěkném stavu a je dělená z masivního dřeva ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Panna Marie Lurdská - Rakousko-Uhersko
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Stará soška Panny Marie Lurdské z počátku 20. století, glazovaný malovaný porcelán se ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Bederní pás Mueller Adjust-to-fit back support
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bederní pás Mueller Adjust-to-fit back support. Nový, pouze rozbalený. Původní cena 1350,- Bederní pás Mueller Adjust-to-Fit® Back Support je vybaven vnitřními nastavovacími popruhy, jejichž cílem je zpevnění segmentu na míru. Speciální mřížkový materiál odvádí teplo i vlhkost a umožňuje tak celodenní komfortní nošení. Jednoduše vytáhnete celkem čtyři popruhy a získáte tak úplnou kontrolu nad zpevněním zad, které chcete dosáhnout. Produktová řada Mueller Adjust-To-Fit® pomáhá zabránit dalšímu zranění tím, že omezuje rozsah pohybu a urychluje tak zotavení. Patentované, nastavitelné vnitřní popruhy poskytují komfortní zpevnění bederní oblasti a snadno se uchycují... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
890
 Kč
Zlatá mince CHEB 2021
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Zlatou minci s nominální hodnotou 5000 Kč z cyklu Městské památkové rezervace vydala Česká národní banka v květnu 2021. Jejím tématem je město Cheb a je vyrobena ze zlata o ryzosti 999/1000. Průměr mince je 28 mm, hmotnost 15,55 g a síla 1,9 mm a je k dostání ve dvojím provedení. Běžné s vroubkovanou hranou mince, anebo proof s hladkou hranou, vysoce leštěným polem mince a matovaným reliéfem. Na lícní straně mince je vyobrazen komplex chebských dřevěných krovů, mezi které jsou zakomponovaná heraldická zvířata z velkého státního znaku. Uprostřed český lev, vpravo moravská orlice... (více v detailu)
Liberecký kraj
40 000
 Kč
prodám zlatou minci Tanečnice od Jana Saudka
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám Zlatá 2 Oz medaile Jan Saudek – Tanečnice, Nedílnou součástí zlaté medaile, která vychází v nákladu čítajícím pouhých 100 číslovaných kusů, je originální umělecké dílo z at... (více v detailu)
Zlínský kraj
170 000
 Kč
Registrační balík
Před 8 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Vstupte do světa výhod a staňte se součástí české firmy, která vám otevírá dveře k novým příležitostem! Stačí se zaregistrovat a užít si výhody plné členství a registrační balíček, který obsahuje: Co v balíčku najdete? Ochutnávky našich produktů vyzkoušejte to nejlepší z naší nabídky Doplňky stravy pro vaše zdraví a energii Katalogy plné exkluzivních informací a produktů Za pouhých 300 Kč ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
Maria Nila barvicí maska na vlasy
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nepřistupujte na kompromisy, pokud jde o vaše černé vlasy. Vyživující maska bez permanentních pigmentů Maria Nila Colour Refresh Black dodá vašim vlasům přesně to, co potřebují. Krásnou barvu, intenzivní výživu a takovou intenzitu, pro kterou se sama rozhodnete. Vlastnosti: intenzitu si volíte sami – můžete oživit odstín nebo úplně změnit barvu dodává vlasům výživu nemusíte se bát trvalého efektu – lehce se vymývá Složení: arganový olej – zjemňuje vlasy 100 % vegan Jak aplikovat: Vl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Krásná masivní socha dřevěná Panna Marie 60cm
Před 8 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím Vám tuto velkou dřevěnou sochu Panny Marie s Jezulátkem. Je stále ve velmi pěkném stavu a je dělená z masivního dřeva socha m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Porcelánová soška Panny Marie
Před 9 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Stará (Rakousko-Uhersko) soška Panny Marie s nápisem Austria... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
Náušnice srdíčka bílé 18K zlato / diamant
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Náušnice z bílého zlata ve tvaru dvojitého srdce , zapínání puzeta 1,92gr 18k zlato Dia... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Luxusní zdobené 2-PL. zlaté 18K dámské kapesní hodiny
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Luxusní zdobené 2-PL. zlaté 18K dámské kapesní hodiny z období začátku 20. století z Francie. Pouzdro je bohatě gravírované a zdobené květinami a ornamenty. Průměr pouzdra je 29mm a je vyrobené z 18K zlata. Ciferník je porcelánový, bílé barvy s velkmými černými římskými i malými červenými 24H arabskými čislicemi, má původní zdobené ručičky a je nádherně zdobený zlacením, luxusní zlatnická práce. Prachový plášť je vyrobeny z metalu a signovaný popisem stroje. Stroj hodinek je vyrobený ve vysoké kvalitě a funkční. Hodinky jsou v h... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 850
 Kč
Zlatý přívěsek s perlami a zirkonem (19027)
Přívěsek ze žlutého zlata o ryzosti 750/1000 s puncem kohout. Organicky stočený tvar větvičky připomínající jmelí zdobí 4 perly o průměr... (více v detailu)
4 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo