DIOR Capture Totale Le Serum

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
DIOR Capture Totale Le Serum - Sérum 50ml nový tester Cena 3100kč Viditelně zlepšete vzhled své pleti s Capt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 100
 Kč

Podobné inzeráty

Saloos Hydratační bioaktivní sérum
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
BIO sérum s ověřenými hydratačními látkami z australských bobulí a fermentovaného jasanu poskytuje pleti osvěžení již po první aplikaci. Zabraňuje šupinatění pokožky a díky antioxidačním vlastnostem pomáhá předcházet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230
 Kč
Dior prestige la micro-huile de rose
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové sérum 15ml. Možnost osobního předání v Praze. Malé 15ml za 2200 Kč nebo 8... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 270
 Kč
LANCÔME Rénergie Multi Glow
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
LANCÔME Rénergie Multi Glow - Rozjasňující denní krém pro zralou pleť 50ml 1500 Kč Rénergie Multi-Glow je první péče proti stárnutí značky Lancôme , která reaktivuje přirozený jas zra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Feg advanced pro sérum na růst očních řas a obočí nové
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nové, zabalene, zapecetene ve folii (foto s rozbalenym balíčkem je pouze ilustrační ;) mám 2 nová neotevrena balení, na internetu velmi dobře hodnocené sérum na růst očních řas i obočí. Levně prodám. NOVÉ JEŠTĚ ÚČINNĚJŠÍ SLOŽENÍ! Tenký štěteček, pohodlné nanášení! Čerstvé, zalisovane ve folii, s dlouhou expiraci. Nutriční sérum na řasy – speciální kondicionér stimulující růst řas a jejich posílení.Je vhodná pro: * Délku * Sílu * Hustotu * Pevnost * Sytost pigmentu řas (řasy tmavnou) Sérum na řasy FEG může být použito rovněž jako kondicionér posilující prodlužování řas Ideální řešení pro lidi, jejichž řasy jsu: * Slabé a krátké * Oslabené věkem * Zničené prodlužováním a používáním kosmetiky * Po chemoterapii Sérum posílí a zahustí přirozené řasy. Unikátní formule proniká hluboko do kořínků. Aktivací živé buňky zpomaluje vypadávání řas a stimuluje růst řas nových a výrazně prodlužuje jejich růstovou fázi. Díku speciálnímu sl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
175
 Kč
Sérum na řasy Aphro Celina -
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám toto sérum na řasy Aphro Celina, 3ml. Velmi kvalitní a dobře hodnocené sérum, opravdu pomáhá při poctivém užívání, cca po měsíci už jsou vidět výsledky,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
E.L. IDEALIST Pore Minimizing sérum POUŽITÉ
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher sérum pro zmenšení pórů Estee Lauder Idealist sérum okamžitě zdokonaluje vaši pleť během několika vteřin. Obsahuje v sobě trojnásobek glukosaminu a jemně působící enzymatickou technologii. Zmenšuje rozšířené póry, odstraňuje šupinatost a hrubý povrch pleti. Vaše pleť bude projasněná, sjednocená, zmatněná a póry méně viditelné. Během čtyř týdnů používání Estee Lauder Idealist séra budou vaše póry viditelně zredukovány až o 69 %. Dodejte vaší pleti jednotný tón, hladší a hedvábný pocit na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Prodej nové NuSkin LumiSpa+ AgeLoc galvanická žehlička+gely
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji úplně nové přístroje jen odzkoušené! 1) Čistící kartáček NuSkin LumiSpa: silikonová hlavice, nabíjecí kabel i nabíjecí základna v balení včetně gelu. PC: 6500,- Běžná hlavice se dodává jako standard a je vhodná pro všechny typy pleti. Mladistvý vzhled pleti začíná důkladným čištěním. Zařízení ageLOC LumiSpa je k tomu jako stvořené, ale dokáže toho ještě víc. Během pouhých dvou minut při používání dvakrát denně s jedním z našich čisticích přípravků Activating Cleanser v rámci vaší pravidelné péče o pleť objevíte 7 úžasných benefitů, které přesahují obyčejné čištění: 1. - o 37 % hladší pleť po jednom použití 2. - o 37 % jemnější pleť po jednom použití 3. - 2krát čistější pleť po 12 týdnech 4. - o 62 % jasnější pleť po 12 týdnech 5. - Zmenšené póry. 6. - Svěží a prozářená pleť. 7. - Viditelně posílená pleť. 2)Galvanická žehlička na tělo: NuSkin ageLOC® Galvanic BODY TRIO galvanická žehlička + 2x body shaping gel jen odzkoušené. PC: 10 500,- Na rozdíl od ageLOC® Gal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Nuskin ageLOC Boost Activating Serum AKCE
Sérum ageLOC Boost Activating Serum, které bylo navrženo pro používání s vaším zařízením ageLOC Boost, vám pomůže dosáhnout zářivé mladistvé pleti. Obsahuje složky, které pleť rozjasňují, hydratační vyplňující směs, výtažek z plodů kaviárového citrusu pro jemnou exfoliaci... (více v detailu)
970
 Kč
Saloos Hydratační bioaktivní sérum
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
BIO sérum s ověřenými hydratačními látkami z australských bobulí a fermentovaného jasanu poskytuje pleti osvěžení již po první aplikaci. Zabraňuje šupinatění pokožky a díky antioxidačním vlastnostem pomáhá předcházet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230
 Kč
Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zboží budu zasílat do 10.6 a potom až od 7.7. Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy denn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Dior prestige la micro-huile de rose
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové regenerační sérum proti vráskám s růží z Granville. 50ml!!! Budu mít i 30ml. Možnost osobního předání v Praze. Dále z této řady budu mít: Sé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 100
 Kč
Pleťové sérum s vitamínem C
Před 124 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vitamín C stabilizuje pH pokožky, je velice silný antioxidant, chrání pokožku před volnými radikály a prvotními příznaky stárnutí pleti, zajišťuje pevnost a pružnost, regeneruje ji, zabraňuje tmavým kruhům pod očima.. Pleťové sérum * Vysoká koncentrace účinných látek: vitamíny C a E + inulin + rostl... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo