Filtry



Kosmetika

5 263 výsledků

STEZA - Rakytníková mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Rakytníková mast - FORTE Obsah: 30 ml. Pro každodenní péči o pokožku, zklidňuje, výborná pro omezení tvorby vrásek. Aplikujte 1x až 2x denně podle potřeby na pokožku. Pro zvýšení účinku je vhodné nechat mast působit přes noc. Jde o kvalitní a poctivou rakytníkovu mast ! Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem. Určeno pro aplikaci n... (více v detailu)
Ústecký kraj
220
 Kč
STEZA - Propolisová mast - FORTE EXKLUSIV 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Propolisová mast - FORTE EXKLUSIV Obsah: 30 ml. Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Frekvence používání: 1x až 2x denně, slabší vrstvou. Jedná se o nejkvalitně... (více v detailu)
Ústecký kraj
270
 Kč
STEZA - Propolisová mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Propolisová mast - FORTE Obsah: 30 ml. Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v pří... (více v detailu)
Ústecký kraj
220
 Kč
STEZA - Pakmínová mast - FORTE EXKLUSIV 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Pakmínová mast - FORTE EXKLUSIV Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivu pakmínovu mast ! Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdl... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
STEZA - Lichořeřišnice mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Lichořeřišnice mast - FORTE Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivu mast z lichořeřišnice ! Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Vý... (více v detailu)
Ústecký kraj
270
 Kč
STEZA - Levandulová mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Levandulová mast - FORTE Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní levandulovu mast ! Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Trvání a frekvence používání: 1 3 x denně slabší vrstvou. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Lavandula Angustifolia Extract Výrobce: Jozef Steiner, Chudeřínská 429... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
STEZA - Lanolinová mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Lanolinová mast - FORTE Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní lanolinovu mast z ovčí vlny ! Neskladovat na přímém slunci. Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Trvání a frekvence používání: 1 2 x denně Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Ingredients: Lanolin Výrobce: Jozef Steiner, Chudeřínská 429, 436 01 Litvínov Číslo šarže: 2011 - Spotřebujte nejlépe do: 24 měsíců - Štítek na dně ke... (více v detailu)
Ústecký kraj
280
 Kč
STEZA - Měsíčková mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Měsíčková mast - FORTE Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivu mast z květu měsíčku ! Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Calendula Officinalis Flower Extract Výrobce: Jozef Steiner, Chudeřínská 429, 436 01 Litvínov Číslo šarže: 2215 -... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
STEZA - Mateřídoušková mast - EXKLUSIV 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Mateřídoušková mast - EXKLUSIV Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivu mast z natě mateřídoušky ! Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem. Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Thymus Serpyllum Extract Výrobce: Jozef Steiner, Ch... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
STEZA - Kurkumová mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kurkumová mast - FORTE Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivu mast z kurkumy ! Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Curcuma Longa Root Extract Výrobce: Jozef Steiner, Chudeřínská 429, 436 01 Litvínov Číslo šarže: 2145 - Spotřebujte nejlépe do: 24 měsíců - Štítek na dně kelímku ( CPNP Ref. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
STEZA - Krušinová mast - FORTE 30ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Krušinová mast - FORTE Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivu mast z krušiny ! Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Frangula Alnus Bark Extract Výrobce: Jozef Steiner, Chudeřínská 429, 436 01 Litvínov Číslo šarže: 2345 - Spotřebujte nejlépe do: 24 měsíců - Štítek na dně kelímku ( CPNP Ref. 427102... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
STEZA - Kopřivová mast - FORTE EXKLUSIV 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kopřivová mast - FORTE EXKLUSIV Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivu mast z kopřiv ! Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem. Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Urtica Dioica Leaf Extract Výrobce: Jo... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
URIAGE
Před 233 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nový
Liberecký kraj
200
 Kč
URIAGE
Před 233 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nový
Liberecký kraj
200
 Kč
STEZA - Kaštanová mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kaštanová mast - FORTE Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivou kaštanovu mast ! Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Aesculus Hippocastanum Flower Extract Výrobce: Jozef Steiner, Chudeřínská 429, 436 01 Litvínov Číslo šarže: 2932 - Spotřebujte nejlépe do: 24 měsíců - Štítek na dně kelímku ( CPNP Ref. 4281529 ) Kaštan jako by... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
STEZA - Jalovcová mast - FORTE EXKLUSIV 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Jalovcová mast - FORTE EXKLUSIV Obsah: 30 ml. Aplikujte 1x až 2x denně podle potřeby na pokožku. Pro zvýšení účinku je vhodné nechat mast působit přes noc. Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Juniperus Communis Fruit Extract Výrobce... (více v detailu)
Ústecký kraj
220
 Kč
STEZA - Heřmánková mast - FORTE 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Heřmánková mast - FORTE Obsah: 30 ml. Aplikujte 1x až 2x denně podle potřeby na pokožku. Jde o kvalitní a poctivou heřmánkovou mast ! Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Chamomilla Recutita Flower Extract Výrobce: Jozef Steiner, Chudeří... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
STEZA - Česneková mast - EXKLUSIV 30 ml.
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Česneková mast - EXKLUSIV Obsah: 30 ml. Jde o kvalitní a poctivu česnekovu mast ! Určeno pro aplikaci na pokožku těla. Mazat 2x až 3x denně slabší vrstvou. Regenerační mast se používá na zjemnění a obnovení pružnosti kůže. Zamezuje vysoušení pokožky. Pomáhá při péči o pokožku. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky. Ingredients: Petrolatum, Allium Sativum Bulb Extract Výrobce: Jozef Steiner, Chudeřínská 429, 436 01 Horní Litvínov, Číslo šarže: 4219 - Spotřebujte nejlépe do:... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Nová Rozjasňující báze od Avonu
Před 233 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nová Rozjasňující báze od Avonu, 30 ml. Poskytuje pleti zářivý a hydratovaný vzhled. Lze nanést na čistou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
89
 Kč
Kiehl's Ultra Light daily UV defen,CC cream SPF 50
Před 233 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
nabízím 9× 3ml cc krému Kiehl's Ultra Light daily UV defense CC... (více v detailu)
Ústecký kraj
149
 Kč
LED obličejová Lampa / 7 barev / červené světlo
Před 234 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
LED obličejová maska se 7 barvami, lampa terapie červeným světlem, PDT stroj, Profesionální maska pro péči o pleť pro tělové SPA proti stárnutí, omlazení, zpevnění, hladké vrásky, rozjasnění pleti Bezbolestný, bezpečný, snadno použitelný, ideální proti stárnutí, stimuluje produkci kolagenu, zlepšuje prokrvení obličeje, zlepšuje pleť , zpevnění, rozjasnění, vyhlazování jemných linek a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 499
 Kč
Ultra correction lift set 3cps
Před 234 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím nový set Ultra correction lift set obsahuje 1 x denní krém 50ml 1 x ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 690
 Kč
Advanced Night Repair - Sérum pro okolí očí
Před 234 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Redukuje projevy viditelných známek stárnutí: jemné linky, vrásky, tmavé kruhy a suchost. S exkluzivní ChronoluxCB Technologií... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
790
 Kč