Filtry



Kosmetika

5 263 výsledků

Pro rekonstrukci manikúry nehtů
Před 779 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Profesionální řezačky nehtů s maximální rychlostí 20 000 otáček za minutu, jsou také vhodné pro kůžičku a nehty pro slabé, díky své citlivosti a protože neexistují žádné vibrace, že objekt má délku cca. 13.5 cm Tato položka není dodávána s žádnými pokyny (nemusí být v angličtině), estetika a barva se bude lišit podle dostupnosti zásob - Pracuje s příkonem 220 ~ 240 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
320
 Kč
Nový lak na nehty Full Color FC 19 zn. Flomar,8 ml
Před 779 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový lak na nehty Full Color FC 19 zn. Flomar, 8 ml. Nový, nepoužitý, pouze prošlá trvanlivost od 7.4.2021. Pastelový odstín FC... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13
 Kč
Nový lak na nehty Full Color FC 45 zn. Flomar,8 ml
Před 779 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový lak na nehty Full Color FC 45 zn. Flomar, 8 ml. Nový, nepoužitý, pouze prošlá trvanlivost od 12.4.2021. Pastelový odstín F... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13
 Kč
Voskovy depilátor.
Před 779 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Profesionální výsledky doma Pro všechny typy pleti, včetně citlivé Vosková topná jedno... (více v detailu)
Ústecký kraj
320
 Kč
Epilátor Silk´n Glide (150.000 impulsů) nepoužité
Před 780 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám Epilátor Silk´n Glide (150.000 impulsů). Epilátor je nový, nepoužívaný, 100% stav. Záruka k němu není, jedná se o dovoz ze zahraničí. Depilace nežádoucích chloupků pomocí průlomové technologie HPL, se kterou pracuje Silk´n Glide nabízí až 50 000 pulsů na ploše o velikosti 3 cm2. Tato technologie je právě tím perfektním nástrojem pro ošetření citlivých částí těla! Kromě toho je možnost nastavit rychlost v rozmezí od 1 impulsu za sekun... (více v detailu)
Ústecký kraj
999
 Kč
Epilátor pro ženy
Před 781 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Braun Silk-épil 9-890, epilátor pro dlouhotrvající odstraňování chloupků, akumulátorový mokrý a suchý epilátor pro že... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 200
 Kč
Re-Plasty Age Recovery skin sothing repairing 50ml
Před 784 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Denní i noční krém proti vráskám Re-Plasty Age Recovery je určen pro všechny typy pleti, které trápí vrásky. Tento krém je určen na denní i večerní použi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 490
 Kč
CONFIDENCE IN YOUR BEAUTY SLEEP Night Cream 60ml
Před 784 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Noční krém Confidence in Your Beauty Sleep vám pomůže získat po probuzení krásnější pokožku s mladším vzhledem! Tento hydratační krém působí přes noc kdy probíhá největší výměna kožních buněk a usnadňuje tak jejich obnovu cestou olupování. Krém na základě technologie Rest & Restore Technology zaji... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
699
 Kč
Estee Lauder Night Intensive Restorative Creme
Před 784 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nový noční regenerační krém Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme byl speciálně vytvořený pro omlazení pleti během spánku. Tento ultra zvláčňující krém pomáhá zpevnit pleť a redukovat vzhled jemných linek. Obsahuje 2x koncentrovaný extra... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 190
 Kč
Objemový kartáč
Před 789 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Revlon Salon Jednokrokový teplý vzduch a objemový kartáč.Kombinace výkonného vysoušeče vlasů a objemového kartáče. Vytváří objemné, foukané vlasy dvakrát rychleji bez zamotání. Oválný kartáč... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
Kartáč rotující
Před 789 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Remington horkovzdušný kartáč rotující (automatický) Keratin Protect (vč. 3 nástavců: 2 kulaté kartáče +... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
stara holeni v kazete
Před 792 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
drevena200kc,kozena150kc za ksdohoda
Zlínský kraj
150
 Kč
Adidas voda po holení 50 ml
Prodám vodu po holení 50 ml, střídmě použitou, obsah cca na 90 %. Adidas Team Five Special Edition.
Dárkový balíček zn. Bohemia Herbs
Před 802 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nový dárkový balíček Kofein. Vlasový šampon a sprchový gel.
Liberecký kraj
75
 Kč
Lancome make-up Teint Idole Ultra Wear 24h
Před 805 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odstín: 024 Beige Vanille. SPF 15, 5ml. Nový, nepoužitý.
Hlavní město Praha
99
 Kč
Řasenka Yves Rocher METAMORPHOSE černá
Před 808 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím krásnou řasenku METAMORPHOSE černou - od Yves Rocher, no... (více v detailu)
Středočeský kraj
129
 Kč
LANCOME omlazující protivráskové sérum Advanced Génifique
Před 821 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nové, neotevřené / obsah 7ml. Vysoce účinné protivráskové sérum, Advanced Génifique. Pomáhá zvýšit aktivitu genů a podporovat produkci proteinů. Dodává intenzivní hydrataci. Viditelně snižuje výskyt vrásek a jemných linek. Odhaluje jemnější, hladší, jasnější, plnější,... (více v detailu)
Zlínský kraj
129
 Kč
12ks odličovací tampony+ pytlík
Před 825 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nové bavlněné odličovací tampony včetně pytliku Mám v bazaru více věcí
Ústecký kraj
150
 Kč
Stavební gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Pink 50g
Před 831 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stavební, modelážní gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Transparent Pink - Třpytivý narůžověle čirý (možno i jako lehký kamuflážní) gel pro nehtovou modeláž, 50g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavostí, barevnou stálostí a především jednoduchou a rychlou aplikací. Patří mezi modelovací gely, které př... (více v detailu)
Středočeský kraj
470
 Kč
Stavební gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Clear 50g
Před 831 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stavební, modelážní gel UV/LED PLATINUM SPARKLE Clear - Třpytivý, čirý gel pro nehtovou modeláž, 50g. Gely Platinum jsou excelentní přirozeným vzhledem, výbornou přilnavostí, barevnou stálostí a především jednoduchou a rychlou aplikací. Patří mezi modelovací gely, které při modeláži nepálí. Zaručuj... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
České panenské vlasy
Před 832 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodám nové české vlasy Tenké pramínky vhodné pro jemné vlasy na zahuštění Vlasy jsou přírodní(nebarvené) jemně vlnité, vyžehlené pouze na stříhání... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Dětské pěnové mýdlo
Před 834 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
nové, nepoužité, nevhodný dárek
Jihomoravský kraj
65
 Kč
Zpevňující denní krém ROYAL VELVET
Před 841 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Royal Velvet je denní krém s novým ještě vyspělejším složením, je pro všechny typy pleti, má bohatou texturu, která zpevňuje, posiluje a int... (více v detailu)
Olomoucký kraj
240
 Kč
TOP PARFÉMY za bezkonkurenční ceny
Před 841 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Velmi kvalitní parfémy inspirované věhlasnými světovými značkami Totožná vůně - dlouhá výdrž - skvělá cena Rozdíl: Vždy jen náš flakón, na míru navržený italskými mistry, vyrobený ve vyhlášené sklářské dílně, na němž naleznete pouze kód parfému, né značku a název z důvodů ochranné známky! Moje nabídka je cca 55 druhů parfémů a některé už jen u mě Vše skladem, ihned k osobnímu odběru, nebo k odeslání (zásilkovna +100kč, balíkovna +80kč / nebo nad 5ks doprava zdarma) Parfémy u kterých najdete vykřičník !!! = 13ks (značka + druh vůně) už pouze u mě (jinde v prodeji již velmi zřídka) Samozřejmě tím mám na mysli pouze parfémy společnosti Essens! Obsah: 50ml s 20-ti % vonných esencí (éterických olejů) = PARFÉM, žádná toaletka!!! 100% kvalita - jistota svěžesti - dlouhá výdrž Nové, zabalené zboží Parfémy obsahují alkohol což je dlouhodobě konzervuje a i po otevření dokáží vydržet ve 100% stavu, beze změny až 3 roky Zabalené i 20 let Určitě jim nesvědčí: Vzduch, teplo (ale naopak i nízké teplo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
390
 Kč