Kolagen,vápník a hořčík 30tbl

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Posílám poštou nebo zásilkovnou
Jihomoravský kraj
250
 Kč

Podobné inzeráty

Kombucha
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám houbu Kombuchu, vč. startovacího nálevu. V případě zájmu pošlu i svůj Návod na pěstování. Sdělte mi adresu, následně ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70
 Kč
Kombucha
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kombuchu, vč. startovacího nálevu. (v případě zájmu pošlu i svůj Návod na pěstování). Sdělte mi adresu, následně zaš... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70
 Kč
6x sprchový gel Woods of Windsor
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam pack 6 kusu sprchovych gelu britske znacky Woods Of Windsor -6 x 350 ml - 2x Bergamot Neroli - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Parfem Louis Vuitton
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Posílám přes zasilkovnu.
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Nový růžový froté set - 2x osuška, 2x ručník
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nový čtyřdílný růžový set froté ručníků a osušek. Vše je nové, pouze vyprané. Materiál 100 % bavlna. Rozměry osušky cca 140 x 70 cm, cena 100 Kč/ks. Rozměry... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Galvanicka zehlicka na oblicej Nuskin
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Záruka do ledna 2026! Dovoluji si Vám nabídnout tuto galvanickou žehličku na oblicej od značky Nuskin. Perfektní domácí kosmetický přístroj v boji p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 990
 Kč
Montale Paris Fantastic Oud
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám EDP, obsah 100 ml.Original Posílám přes balikovnu za 39 Kč (akce)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Nový alkoholtester
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nový, v originální krabičce nepoužívaný, nevyužiji. Stavebnice Mosaic Maxi 110 dílků v 5 základních barvách (žlutá, červená, zelená, modrá a bílá). Inzerát je platný do smazání (poku... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
89
 Kč
Crystal epilátor peelingový kámen depilace exfoliace
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový epilátor, nevhodný dárek, nestihli jsme vrátit. Osobní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Roušky FFP2 vícebarevné maska - vel. S - 72 kusů
Před 1 dny - SBAZAR
Nové roušky FFP2. Velikost S - 74 kusů BEZ ZÁRUKY od 1 Kč ____________________________________________________ Osobní odběr Moravský Písek. Pošta za... (více v detailu)
Neuvedeno
Nový skládací kartáček na zuby
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) 1 kus za 25,- Kč Nové, nikdy nepoužité, ještě v původním balení Stavebnice Mosaic Maxi 110 dílků v 5 základních barvách (žlutá, červená, zelená, modrá a bílá). Inzerát je platný do smazání... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25
 Kč
Všiváček
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový a použitý všiváček: černý - plastový - použitý - cena 10 Kč zelený - kovový - nový - cena 20 Kč Možnost osobního předání v Praze. V případě zaslání poštou nebo přes Zásilkovnu odesílám až po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Femibion 3
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam 5x nove plato + 1x plato, z nehoz byly odebrany tobolky na 1 den. Trvanliv... (více v detailu)
Ústecký kraj
600
 Kč
Saloos hydrofilní olej na odličování (skoro celé balení)
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Otevřený před měsícem. Nevhodný na mou pleť, proto posílám dále.
Hlavní město Praha
30
 Kč
fotochromaticke brýle Julbo Shield 2-4
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nove nepoužívané fotochromaticke bryle Julbo Shield rozsah 2-4. Brýle jsou vhodně i na vysokohorskou turistiku. Více viz foto. Původní cena 3990 Kč Osobní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Vlašské ořechy neloupané 2024
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám letošní neloupané vlašské ořechy. Pěkné, světlé ořechy, které se snadno lo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90
 Kč
Coco chanel mademoiselle intense 100ml
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jedna se o tester nebo 1:1 Vydrží 8h Silná ženská vůně Doprava- zasilkovna
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Skládací kartáček na zuby
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) 1 kus za 25,- Kč Nové, nikdy nepoužité, ještě v původním balení Stavebnice Mosaic Maxi 110 dílků v 5 základních barvách (žlutá, červená, zelená, modrá a bílá). Inzerát je platný do smazání ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25
 Kč
Unikátní a nejúčinnější anestetický krém Tatoo Soul 96,9%
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Novinka unikátní a perfektě fungující, dle recenzí mých oslovených kupujících předchozích produktů, novinka Tatoo Soul 96,9% Novinka ve světě, nejsilněji působící produkt v oblasti kosmetických úprav, anestetický krém využívaný při tetování atd., anestetickým krémem/mastí, Vám zajistí až 96,9 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Zaváděcí cena: 349,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých s... (více v detailu)
Liberecký kraj
349
 Kč
Znecitlivujici krém Goosica 10g 82,6% Nova cena
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Seznamte se s Goosica volume 82,6%. Silnější sestřička Goosicy 79.9%. Zn.Goosica přichází na trh se zcela novým, a dovolím si říci, nejsilněji působícím produktem v oblasti kosmetických úprav - tetování atd., anestetickým krémem/mastí, který zajistí 82,6 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Nová prodejní cena: 269,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak ... (více v detailu)
Liberecký kraj
269
 Kč
Výhřevná poduška SANITAS pro záda a šíji (nová)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nepoužitou podušku včetně návodu dle obou vyobrazení. Pět nastavení teplot plus plné vyhř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
SIMEOX
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám SIMEOX přístroj na odhění plic nejen pro Cysrikou Frbozu ale i iné nemoce. Skotrov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Gucci Guilty Pour Homme
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji originální parfémovanou vodu Gucci Guilty Pour Homme 150ml , voda je v originálním balení, pouze 2x použitá, plná :). vhodný dárek. účtenku ke koupi mám. Lz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Znecitlivující krém zn. YOAO Tatto 96,2% - Novinka
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Seznamte se s novinkou Yoao anestetickým krémem se sílou 92.6%. Velmi dobře působící produkt v oblasti kosmetických úprav - tetování atd., anestetickým krémem/mastí, který zajistí 92.6 procentuelní zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlovacího procesu Vašeho těla např. piercing, microblading, permanentní makeup,ale i laserové odstr. tetování apod. Zaváděcí prodejní cena: 299,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, o které skoro vůbec nevíte...dle výšky vašeho prahu bolesti. POZOR! jako každé anestetikum, když přijde kůže k sobě, může začít již v uzdravovacím procesu bolet upravované místo, tak jako je tomu např. u zubaře. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak už budete cítit pouze lehké brnění a bolest skoro žádnou, jen menší 15 ... (více v detailu)
Liberecký kraj
299
 Kč
Tlakoměr na zápěstí HARTMANN
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Použité, odzkoušeno, vše funguje viz foto, cena pouze 100 Kč, v případě zájmu prosím o sms, hned jak to půjde odpovím, automatické odpověďi nějak nefungují Nejlépe osobní předání v Praze 7 Letná Na dobírku vzhledem velmi šp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo