Saloos Hydratační bioaktivní sérum

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
BIO sérum s ověřenými hydratačními látkami z australských bobulí a fermentovaného jasanu poskytuje pleti osvěžení již po první aplikaci. Zabraňuje šupinatění pokožky a díky antioxidačním vlastnostem pomáhá předcházet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230
 Kč

Podobné inzeráty

Saloos Hydratační bioaktivní sérum
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
BIO sérum s ověřenými hydratačními látkami z australských bobulí a fermentovaného jasanu poskytuje pleti osvěžení již po první aplikaci. Zabraňuje šupinatění pokožky a díky antioxidačním vlastnostem pomáhá předcházet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230
 Kč
Celodenní hydratační krém AHAVA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nepoužitý celodenní hydratační krém AHAVA 24/7 s kyselinou hyaluron... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420
 Kč
Pillow Glow hydratační maska
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Liftingová hydratační maska, která se již nesmývá. Pleť je krásně hebká a rozzá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Make-upy AVON 60-90Kč/ks
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
1) AVON lehký matující make-up SPF 20 ColorTrend Real Natural Finish 30 ml, odstín NUDE, Z111223 60Kč Konzistence : fluid Typ pleti: pro všechny typy pleti Typ krytí: lehké, střední Make-up Avon ColorTrend Real Natural Finish sjednotí odstín vaší pleti a zakryje její drobné nedokonalosti. - jednoduchá aplikace - chrání před slunečním zářením - lze ho vrstvit 2) AVON Make-up Flawless Match SPF 20, odstín 120N - Porcelain, Z301123 90Kč Dokonale sjednocená pleť je základem každého líčení. Make-up Flawless Match SPF 20 je sázkou na jistotu, pokud očekáváte bezchybnou pleť po celý den. Díky kombinaci 3D pigmentů okamžitě splyne s vaší pletí a přizpů... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Vichy Liftactiv Retinol serum
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Retinolové sérum od Vichy, ideální pro použití podzim - zima, nejsilnější substance na vyhlazení pleti a i i na ty nejhlubší vrásky. Buněčná obnova pleti, prevence před vznikem nových... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
640
 Kč
Sada tělové péče Sence Release – Time to De-Stress
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Sada tělové péče Sence Release – Time to De-Stress Prodávám kompletní sadu péče o tělo od značky Sence Release, ideální pro relaxaci a zklidnění po náročném dni. Sada obsahuje vše, co potřebujete pro domácí lázně a odpočinek: • Sea Salt Body Scrub (500 g): Peeling s mořskou solí pro jemnou exfoliaci pokožky, zanechává pleť hladkou a svěží. • Bath & Foot Crystals (600 g): Relaxační krystaly do koupele či pro nohy, které uleví od stresu a napětí. • Body Cream (200 ml): Bohatý tělový k... (více v detailu)
Pardubický kraj
690
 Kč
Avon Anew Platinum Lift Tighten zpevňující pleťové sérum 30m
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
NOVINKA Avon Anew Platinum Lift Tighten zpevňující pleťové sérum 30ml Nové , originál baleni
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
SKINFOOD Black sugar mask Korea kosmetik
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jedná se o pleťovou masku, která redukuje černé tečky a zjemňuje pleť. Organické granule černého cukru a jejich přírodní kyselina glykolová pomáhají odstraňovat odu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Sada mix kosmetiky zrcátko a doplňky
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sada nové a nevyužité kosmetiky a doplňků. Cena za vše na fotu. Balea pleťový olej, Delia hyaluronové sérum, Isan... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Estée Lauder Rozjasňující hydratační Báze Primer 40 ml
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Estée Lauder Futurist Aqua Brilliance Primer - Rozjasňující podkladová báze s hydratačním účinkem. Dodá pleti okamžitou hydrataci, vyrovná její povrch a perfektně ji připraví na aplikaci make-upu. Má osvěžujíc... (více v detailu)
Středočeský kraj
590
 Kč
Noční Liftingový pleťový krém KORRES White Pine 40 ml
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Luxusní, noční, liftingový, vyplňující pleťový krém KORRES White Pine (Restorative Overnight Facial Cream) 40 ml. Lásku k slunnému Středomoří a homeopatii spojuje řecká společnost Korres, která v pleťových a tělových produktech představuje bohatství léčebných bylin a vzácných olejů, jež z... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
AgeLOC Boost + sérum ZDARMA ‼️ AKCE
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
ageLOC Boost + aktivační sérum Vše nové originál zabalené. Převratná technologie v oblasti dermatologie ageLOC BOOST Dopřejte i vy své pleti tento dostupný luxus pouhé 2 minuty každý den! Nakopněte svoji pleť každý den - ošetření trvá jen 2 minuty a vaše pleť se vám bude měnit př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 250
 Kč
Saloos Hydratační bioaktivní sérum
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
BIO sérum s ověřenými hydratačními látkami z australských bobulí a fermentovaného jasanu poskytuje pleti osvěžení již po první aplikaci. Zabraňuje šupinatění pokožky a díky antioxidačním vlastnostem pomáhá předcházet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230
 Kč
AKCE NuSkin Rejuvenating Cream -45%
Potřebuje vaše pleť hydrataci? Utište žízeň své pleti bohatým a jemným produktem Rejuvenating Cream. Klasické složení obsahuje ně... (více v detailu)
870
 Kč
PUMPS séra všechny druhy
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bioadaptivní PUMPS séra pro každý typ pleti. Fialové s přírodním retinolem na vrásky Modré pro hydrataci s kyselinou hyaluronovou Zelené s ceramidy a vitamín... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
AKCE NuSkin ageLOC Future Serum -45%
Odhalte mladší vzhled ráno i večer. ageLOC Future Serum je nejpokrokovější produkt, který společnost Nu Skin kdy vytvořila, a pleti dodává maximální koncentraci směsi ageLOC. Toto účinné, klinicky testované s... (více v detailu)
3 699
 Kč
DIOR Capture Totale Le Serum
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
DIOR Capture Totale Le Serum - Sérum 50ml nový tester Cena 3100kč Viditelně zlepšete vzhled své pleti s Capt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 100
 Kč
Dior Hydra Life Creme Sorbet Fraicheur Hydratační Krém 50ml
Před 12 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dior Hydra Life Fresh Sorbet Creme Hydratační Krém 50ml Tester Hydratační krém Dior Hydra Life Fresh Sorbet Creme pleť hydratuje do hloubky, osvěžuje ji a poskytuje jí maximální komfort. Složení tvoří 95 %* ingrediencí přírodního původu. * Množství bylo vypočteno na základě norem ISO 16128-1 a ISO 16128-2, včetně proce... (více v detailu)
Karlovarský kraj
850
 Kč
Sérum
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nové a nepoužité sérum. Vlastnosti: postupně vyhlazuje jemné i hluboké vrásky viditelně redukuje projevy fotostárnutí navrací p... (více v detailu)
Pardubický kraj
80
 Kč
Prodán NEPOUŽITÝ noční krém DOCTOR BABOR – REFINE
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodán NEPOUŽITÝ noční krém DOCTOR BABOR – REFINE CELLULAR Triple Pro-Retinol Renewal Cream MINI (15 ml) PC: 50 € Aktivní komplex Triple Pro-Retinol pro hladší a jemnější texturu pleti. Nejnovější produkt řady biomedicínské péče o pleť DOCTOR BABOR od Babor nově definuje tržní standard trendové složky retinolu. 'Kůže jako nová'. Potřeby kůže Anti-aging, Radiance & Sparkle Typ pleti: Zralá a náročná pleť Obsah: 15 ml Určeno pro: Matná unavená pleť Tento krém obsahuje nejnovější produkt z řady biomedicínské péče o pleť DOCTOR BABOR. Babor's Triple Pro-Retinol nově definuje tržní standard pro trendovou složku retinol. 'Kůže jako nová'. Triple Pro-Retinol Renewal Cream je intenzivní kúra pro obnovu pleti, která kombinuje transformační sílu 4,2% trojitého pro-retinolového komplexu s cennými regeneračními výhodami pleti 8% trojitým vyhlazujícím komplexem. Pro milovníky ingrediencí přehled: Retinyl palmitát je velmi známá a stabilní forma vitaminu A a svou sílu proti keratóze, hyperpi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
799
 Kč
L’Oréal Paris Revitalift Clinical - vitamín C - sérum a pěna
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
ČISTICÍ PĚNA: rozjasňuje, poskytuje zářivý vzhled, čistí, odstraňuje odumřelé kožní buňky, redukuje viditelnost pórů, vyhlazuje strukturu pleti SÉRUM s 12% čistého vit C., kyselinu salicylovou a vitamin E: Rozzářená, mladistvě vypadající, bez nedokonalostí, viditelně koriguje první známky stárnutí, bojuje proti vráskám i rozšířeným pórům, vyrovnává nejednotný tón pleti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
210
 Kč
Plabeau kosmetický přístroj s plazmovým tokem
Před 57 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
PLABEAU funguje na bázi plazmového toku. Navraťte Vaší pleti rovnováhu. Stačí 10 minut každý den! S čím PLABEAU pomůže? Vyhlazuje vrásky Omlazuje pleť, zabraňuje stárnutí Navrací pleti pružnost Vyrovnává tón pleti - pigmentové skvrny Zmenšuje viditelnost pórů, hloubkově čistí Pomáhá při léčení akné Jizvy po akné jsou méně viditelné Pleť je jemnější a hebčí Krémy a séra se lépe vstřebávají a jsou efektivnější Pomáhá proti tvorbě černých a bílých teček Podporuje tvorbu kolagenu. PLABEAU využívá ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Nová zklidňující maska Centella z.Beauty of Joseon
Před 57 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nová zklidňující maska Centella Asiatica zn. Beauty of Joseon, 25 ml. Nová, v původním stavu, bez vad. Tato korejská hydratační plátýnková maska je pro zklidnění a posílení citlivé pleti. Během pouhých 20 minut redukuje podráždění a zarudnutí, dodává pleti hydrataci a zanechává ji jem... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
56
 Kč
Biotherm Aqua Glow Super Concentrate sérum 50 ml
Před 58 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Krémový fluid Biotherm Aqua Glow Super Concentrate intenzivně hydratuje a okamžitě rozjasňuje unavenou vysušenou pleť, a navíc vyrovnává její barevný tón. Výjimečné složení kombinuje aktivní látku Life Plankton z francouzských Pyrenejí, vitamin C či extrakt z fermentovaného čaje. Díky tomu bude vaše pleť den po dni zářivější a hydratovaná celých 24 hodin. Vlastn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
NOVÁ hydratační pleťová maska a vyživující šampón
Před 367 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Více info do zpráv, cena levně dohodou! :-) - hydratační plátýnková pleťová maska s kyselinou hyaluronovou a vodním melounem - vyživující šampón s hyaluronovým komplexem a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo