Galvanická zehlicka na tělo Nuskin

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovoluji si Vam nabidnout tuto galvanickou zehlicku na telo od znacky Nuskin. Funguje na principu mikro proudu a společně s gelem ageloc, vyhlazuje, zpevňuje a hydratuje pokožku. Výborně funguje na strie, celulitidu, po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 990
 Kč

Podobné inzeráty

Galvanicka zehlicka na oblicej Nuskin
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Záruka do ledna 2026! Dovoluji si Vám nabídnout tuto galvanickou žehličku na oblicej od značky Nuskin. Perfektní domácí kosmetický přístroj v boji p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 990
 Kč
Galvanická žehlička na pleť
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Multifunkční galvanická masážní žehlička čistí pleť do hloubky, osvěžuje ji a vyhlazuje. Její součástí je 5 režimů: čištění, zchlazení, lifting, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
galvanicka zehlicka na telo Nu Skin
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
galvanicka zehlicka na telo Nu Skin s prislusenstvim
Jihomoravský kraj
3 800
 Kč
Galvanická žehlička ageLOC
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zánovní, málo používanou galvanickou žehličku, pořízenou před dvěma roky. Žehlička pl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 900
 Kč
Nuskin galvanic Zehlicka
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím za zlomek ceny galvanic body. Jedna opravdu o starou verzi . Kupovana od oani zde asi před rokem použila jsem ji dvakrát . Ma osoupane logo , je troc... (více v detailu)
Zlínský kraj
799
 Kč
Pánský sprchový gel
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pánský sprchový gel Avon na tělo a vlasy, 720ml, vůně grapefruitu a cedrového dřeva
Středočeský kraj
90
 Kč
GALVANICKÁ ŽEHLIČKA NUSKIN,ZÁNOVNÍ,ZÁRUKA DVA ROKY
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám zánovní, nevyužitou z časových důvodů galvanickou žehličku AGELOC NUSKIN SPA s prodlouženou zárukou na 36 měsíců nyní zbývá cca 24 měsíců.Prodávám s komplet příslušenstvím včetně tužkových baterii a dalšími nepoužitými kosmetickými produkty, které se mohou hodit pro využití.Jedná se o dva gely Nuskin ,dvě nepoužité zlaté pleťové masky od Tiande a zdarma kosmetické zrcadlo.Vhodné jako dárek pro ženy. POPIS : Nejúčinn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč
Žehlička na vlasy Rowenta
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodává jednou použitou žehličku na vlasy. Přesný název je : Žehlička na vlasy Rowenta SF7460F0 Premium Care. Možné ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Sada Wild Country
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím zcela novou Avon pánskou sadu Wild Country: Wild Coun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
DVD pilátes Sabongui a ruzne formovani tela cviceni
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 4 DVD, možno i jednotlivě,cena za kus 199,-Kc: Renata Sabongui ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199
 Kč
GALVANICKÁ ŽEHLIČKA NUSKIN,ZÁNOVNÍ, ZÁRUKA DVA ROKY
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zánovní, nevyužitou z časových důvodů galvanickou žehličku AGELOC NUSKIN SPA s prodlouženou zárukou na 36 měsíců nyní zbývá cca 24 měsíců.Prodávám s komplet příslušenstvím včetně tužkových baterii a dalšími nepoužitými kosmetickými produkty, které se mohou hodit pro využití.Jedná se o dva gely Nuskin ,dvě nepoužité zlaté pleťové masky od Tiande a zdarma kosmetické zrcadlo.Vhodné jako dárek pro ženy. POPIS : Nejúčinn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč
Žehlička Twistline 2v 1
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Žehlička 2v1, nevhodny darek, použitá 1x
Jihomoravský kraj
99
 Kč
Modeláž nehtů
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
-Semilac Kvalitní 12vrstvé bezprašné vatové tampony, 2x500 ks je toho půlka původní cena 117,- -LED GEL CLEAR 100G - PRŮHLEDNÝ NA NEHTY téměř nový jen odzkoušený původní cena 449,- -Tasha UV gel Star of Problematic 100 g na problematické nehty téměř nové jen odzkoušené původní cena 1105,- - BASE ONE UV GÉL COVER - KAMUFLÁŽ,MAKE UP 30G už bych řekla sotva půlka..nekolikrat vytekl kvůli poškozenému víčku původní cena 357,- - RUSCONA PROFI BOND GEL LED/UV gel 15ml téměř nové jen odzkoušené původní cena 289,- - RUSCONA Skvělý UV/LED gel 3v1, se kterým modelujete gelové nehty ve všech třech krocích. Velmi oblíbený hlavně u začátečnic 15 ml téměř nové jen odzkoušené původní cena 269,- - Adhesion prep – k dehydrataci a desinfekci 13ml jen odzkoušené .. plné viz. foto původní cena 97,- - SEMILAC TOP NO WIPE REAL COLOR 7ML – bez disperzní vrstvy, který dokonale fixuje hybridní a gelovou manikúru původní cena 300,- - TASHA PRIMER 10 ML jen odzkoušené plné viz. foto původní cena 96,- - ČISTIČ N... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Galvanická žehlička na pleť NuSkin Galvanic SPA System II
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Galvanická žehlička na pleť NuSkin Galvanic SPA System I, pc 10.000,-Kč. AgeLOC nástavec na obličej – velká a rýhovaná povrchová plocha udržuje produkt v neustálém kontaktu s pokožkou a poskytuje pleti až pětkrát více složek ageLOC. Nástavec na těžce dostupná místa – tento plochý a hladký nástavec oválného tvaru je ideální pro použití na těžce dostupná místa, jako například kolem očí nebo úst. Poskytuje tak intenzivn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 800
 Kč
Zeštíhlující kavitační přístroj na celulitidu, ultrazvukový
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný zeštíhlující kavitační přístroj na celulitidu, ultrazvukový. PC 5 300 Kč, nyní jen 2 000 Kč. Vysokofrekvenční ultrazvukový přístroj účinně štěpí tuky a zmírňuje celulitidu. Přístroj funguje na principu vysokofrekvenčních ultrazvukových vln, které pronikají hluboko do podkožní tkáně a urychlují metabolismus a zrychlují oběh krve v ošetřovaných místech. Kavitace je příjemný způsob formování postavy, připomíná spíše masáž. Přístroj GB-818 působí na tukové buňky hluboko pod kůží. Díky tomu dochází k redukci tuku a zmírnění celulitidy a kožních nerovností. Partie, které ošetříte, budou štíhlejší a pevnější. Na rozdíl od přístrojů, které používají v salónech, GB-818 vysílá slabší vlny, proto je třeba masáž pravidelně opakovat. Díky tomu, připomíná spíše masáž. Přístroj GB-818 působí na tukové buňky hluboko pod kůží. Ultrazvuková vlna narušuje jejich strukturu a obsah buněk se postupně dostává do mezibuněčného prostoru a do lymfatického systému, odkud je odveden při... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Cestovní žehlička na vlasy
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cestovní žehlička na vlasy, nová, plná velikost žehlicí plochy, al... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
230
 Kč
Zdravotní masážní přístroj GL I
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji nepoužívaný zdravotní masážní přístroj GL I vyrobený v Německu. Zmírňuje bolesti zad, pasu a celého těla. Uvolňuje napjaté svaly a nervy, zejména po cvičení. Zmírňuje bolesti rukou, krku a ramen. Čtyři ergonomické masážní hlavy přístroje GL I. ma... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 900
 Kč
Galvanická žehlička NuSkin
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám párkrát použitou galvanickou žehličku v top stavu. Super na vrásky, hloubková výživa pleti ???? Neúčinnější systém pro domácí kosmetické ošetření. Viditelně omladí Vaši tvář, vlasy a tělo, Tři nástavce (obličejovy nas... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 900
 Kč
Prodej nové NuSkin LumiSpa+ AgeLoc galvanická žehlička+gely
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji úplně nové přístroje jen odzkoušené! 1) Čistící kartáček NuSkin LumiSpa: silikonová hlavice, nabíjecí kabel i nabíjecí základna v balení včetně gelu. PC: 6500,- Běžná hlavice se dodává jako standard a je vhodná pro všechny typy pleti. Mladistvý vzhled pleti začíná důkladným čištěním. Zařízení ageLOC LumiSpa je k tomu jako stvořené, ale dokáže toho ještě víc. Během pouhých dvou minut při používání dvakrát denně s jedním z našich čisticích přípravků Activating Cleanser v rámci vaší pravidelné péče o pleť objevíte 7 úžasných benefitů, které přesahují obyčejné čištění: 1. - o 37 % hladší pleť po jednom použití 2. - o 37 % jemnější pleť po jednom použití 3. - 2krát čistější pleť po 12 týdnech 4. - o 62 % jasnější pleť po 12 týdnech 5. - Zmenšené póry. 6. - Svěží a prozářená pleť. 7. - Viditelně posílená pleť. 2)Galvanická žehlička na tělo: NuSkin ageLOC® Galvanic BODY TRIO galvanická žehlička + 2x body shaping gel jen odzkoušené. PC: 10 500,- Na rozdíl od ageLOC® Gal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Sada Full Speed Pulse
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sada EDT Full Speed Pulse 75 ml a sprchový gel na tělo a vlasy 250 ml.
Jihomoravský kraj
390
 Kč
SADA Black Suede
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pánská sada Black Suede EDT 75 ml a sprchový gel na vlasy a tělo 250 ml
Jihomoravský kraj
390
 Kč
AKCE NuSkin Spa Day Creamy Hydrating Masque-40%
Hydratacni maska od NuSkin Spa Day Creamy Hydrating Masque, Vyrobena z výtažků z bioadaptivních ... (více v detailu)
550
 Kč
AKCE NuSkin Celltrex Always Right Recovery Fluid -50%
Hydratacni a rozjasnujici serum od NuSkin Celltrex Always Right Recovery Fluid. Osvěžuje a hydratuje pleť bez zanechání těžkého povlaku na povrchu. Omez... (více v detailu)
820
 Kč
Korekce držení těla
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Korekce držení těla Back Bodyguard Velikost M a S
Středočeský kraj
120
 Kč
AKCE NuSkin Lumispa iO Rose Gold+gel sleva -45%
Uzasna sada-nejnovější model Lumispa iO Rose Gold+gel ve sleve -45% Gel na vyber podle typu pleti- normální az smíšená, mastná, pro... (více v detailu)
4 099
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zdraví a péče o tělo