Filtry



Zdraví a péče o tělo

8 835 výsledků

AHCC® - extrakt z hub Shiitake
Před 1271 dny - HYPERINZERCE
AHCC®(patentovaná aktivní sloučenina )- doplněk stravy, působí pozitivně na imunitu- více info na webu..., podporuje aktivitu bílých krvinek a cytokinů a pomáhá jim ... (více v detailu)
2 290
 Kč
K posílení (nejen) dětské imunity
Před 1271 dny - HYPERINZERCE
Dlouhodobě nejpopulárnější a nejžádanější produkt pro všechny věkové kategorie, který přispívá k posílení imunitního systému. Přípravek obsahuje olej ze žraločích jater, který příznivým způsobem ovlivňuje obranyschopnost organismu. Kdy Fin Bi-iomare caps pomáhá: je celoroční ochranou před onemocněním, při poruchách imunitního systému (astma, alergie), u opakovaných onemocnění jako je rýma kašel, chřipka, angína apod., snižuje riziko vzniku infekcí a kožních chorob, po prodělaných těžkých dlouhodobých nemocech. Mezi nejdůležitější vlastnosti Bi-iom... (více v detailu)
Doplňte tělu vitamín D, který podporuje imunitu!
Před 1271 dny - HYPERINZERCE
Věděli jste, že Vitamin D nás chrání před viry včetně koronavirů, únavou a celou řadou onemocnění? ... Vitamín D je důležitý pro naše kosti i ... (více v detailu)
Prodám rybky Garra Rufa a twinbox na miru.Okamžitě k použití
Před 1277 dny - HYPERINZERCE
Prodame rybky Garra rufa za nejnižší cenu na trhu. Možnost pronájmu celého profesionálního sezení vč velmi kvalitních komponent JBL filtru, UV lamp, vzduchovani a všeho co je pro ... (více v detailu)
Tbl. Vápník GLO.
Před 1277 dny - HYPERINZERCE
Je to přípravek, který doplňuje hladinu vápníku v organismu. Používá se k prevenci i léčbě nedostatku vápníku (hypokalcémie) při jeho nedostatečném příjmu ve stravě nebo při zvýšené potřebě vápníku, a dále při těchto stavech a poruchách: těhotenství a kojení, hojení zlomenin a u starších osob prevence zlomenin (podávat současně s vitaminem D), zmírnění traumatických stavů (po úrazu) při nedostatečném přívodu vápníku,... (více v detailu)
Máte křeče?
Před 1277 dny - HYPERINZERCE
Křeč v nohou po cvičení? Bolestivá menstruace, migrény, bolavé svaly? Tyto a jiné příznaky mohou znamenat, že máte nízkou... (více v detailu)
Realy Tech SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test
Před 1280 dny - HYPERINZERCE
Antigenní rychlotesty na koronavirus SARS-CoV-2. Vzorky se odebírají výtěrem z nosu. Také nabízíme testovací sadu ze slin .Výsledky testu jsou k dispozici do 15 minut. Díky jednoduchosti provedení se můžete nechat otestovat v pohodlí domov... (více v detailu)
Kvalitní respirátor FFP2 Mezorrison NR (20 ks)
Před 1282 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Výhody produktu: ► Verze bez výdechového ventilu. ► Každý respirátor je zabalen samostatně v hygienické průhledné fólii. ► Vysoká filtrační schopnost proti virům i bakteriím (respirátor zachycuje bakterie, aerosoly, prachové a smogové částice a pyl). ► Dobrá prodyšnost, voděodolný, hypoalergenní. ► Pohodlný a ergonomický tvar pro lepší přilnavost k obličeji. ► Tvarovatelná výztuha v oblasti nosu pro zajištění požadované těsnosti. ► Elastické gumičky k upínání respirátoru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
139
 Kč
ANTIGENNÍ TESTY NA KRAJ NOSU
Před 1284 dny - HYPERINZERCE
Rychlý antigenní test na covid-19 na kraj nosu (NEINVAZIVNÍ, vhodný i pro děti). Schválený ministerstvem zdravotnictví. P... (více v detailu)
FFP 2 certifikované respirátory
Před 1290 dny - HYPERINZERCE
Pohodlný respirátor bílé barvy je vhodný pro každodenní nošení a je určen jako ochrana před pevnými částicemi a aerosoly a ke sní... (více v detailu)
chirurgická rouška jednorázová
Před 1291 dny - HYPERINZERCE
Prodej jednorázových roušek, vysoce propustné hypoalergenní, ochrana 95% komfortní na nošení. Velkoobchodní cen... (více v detailu)
Certifikované respirátory FFP2
Před 1291 dny - HYPERINZERCE
Prodej respirátorů třídy FFP2, certifikované respirátory. Faktur... (více v detailu)
Antigenni testy Skladem ze slin ihned k odberu
Před 1292 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
JOINSTAR rychlotesty ze slin- Plivaci 1 krabicka = 1 testovaci sada COVID-19 Antigen Rapid Test (Latex) Vyrobce: Joinstar Biomedical Technology Co., Ltd Schvaleno MZCR! Testy schváleny MZČR pro použití neodbornou veřejností, tudiz proplacene zamestnavateli. Certifikovana samotestovaci sada Antigennich rychlotestu COVID-19 Antigen Rapid Test (Latex) 1kus Souprava antigenních rychlotestů určená k samotestování pro firmy i širokou ve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Denní dávka HOŘČÍKU na 140 dní! (1 tbl. denně)
Před 1294 dny - HYPERINZERCE
Trápí Vás vyčerpanost, křeče a únava? Je možné, že Vám chybí právě HOŘČÍK. Ženy užívající antikoncepci by také měly příjem hořčíku zvý... (více v detailu)
Dětský respirátor FFP2
Před 1300 dny - HYPERINZERCE
Kvalitní nové certifikované dětské respirátory FFP2 v několika motivech. Baleno po 1 ks. - modrá barva - růžová barva - modrá s pandou Určeno pro: děti od 4 let Bezpečný pětivrstvý respirátor FFP2 s certifikací EN 149:2001 + A1:2009. Díky nosnímu klipu je nošení pohodlné a respirátor těsně přilne k tváři a účinnou filtraci částic, které se neso... (více v detailu)
Masážní souprava v kufříku
Před 1313 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Masážní souprava plná různých nástavců i pro masáž páteře. Málo používaný r... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
KRAVÍ nebo KOZÍ kolostrum?
Před 1314 dny - HYPERINZERCE
Kolostrum je výjimečné.Colostrum obsahuje vitamíny, minerály, stopové prvky a významné bílkoviny, (přejděte na web ↓↓↓)... dále aminokyseliny, enzymy a přirozené růstové faktory a inhibitory proteáz, hrající velmi výraznou roli v imunitním systému. Skládá se z ... (více v detailu)
Černý fermentovaný česnek
Před 1314 dny - HYPERINZERCE
Černý česnek je elixírem zdraví a nedráždí žaludek jako běžný česnek- česnekový extrakt nové generace - „černý“ česnek. Produkt je stabilní, bez zápachu a chuti. Posiluje imunitní systém, chrání proti bakteriím a virům, pomáhá snižovat hladinu krevního cu... (více v detailu)
Garra Rufa - Pronájem/prodej profi luxusních SPA Systemů
Před 1322 dny - HYPERINZERCE
JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE zameření na prodej nebo pronájem - vyrábíme nábytek pro použití GARRA RUFA pedikúra manikúra. Mezi naše nejvýznamější zákazníky patří wellness studia v Praze, Brně, Zlíně, Luhačovicích, Poděbradech, Teplicích, Hradci Králové, Rakovníku a dalších. Mezi naše reference patří i drobná pedikérská studia po celé ČR. Nabízíme zhotovení kompletu na klíč přesně podle Vašich požadavků. Kombinace barev akrka neomezená. Nádrže jsou VŽDY skleněná akvária z v... (více v detailu)
nabídka respirátorů FFP2 1 kus = 0,19 € / 4,95 KČ
Před 1323 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
nabízíme respirátory FFP2 na skladě 148.000 KS cena za 1 kus je : 4,95 KČ info tel : +420 728 470 371
Jihomoravský kraj
5
 Kč
Hot stones - lávové kameny 45ks
Před 1323 dny - HYPERINZERCE
Počty a rozměry kamenů, sada 45 ks: Extra velký kámen 1 ks: 11,0 x 7,0 x 3,0 cm Velké kameny 8 ks: 7,0 x 5,5 x 3,0 cm Střední kameny 12 ks: 6,5 x 4,5 x 1,8 cm Masážní tyčinky 2 ks: 8,0 x 3,0 x 2,0 cm Malé kameny 12 ks: 4,0 x 3,0 x 1,8 cm Malé kameny 10 ks: 4,0 x 3,0 x 0,8 cm Celková hmotnost kamenů: 4,2 kg Hmotnost sady s krabičkou: 5,5 kg POPIS A POUŽITÍ SADY LÁVOVÝCH KAMEN... (více v detailu)
1 850
 Kč
KLÍČÍCÍ BIOMISKA - TROJPATROVÁ NÁDOBA NA KLÍČENÍ SEMEN
Před 1326 dny - HYPERINZERCE
*Nabízíme Vám za bezkonkurenční cenu trojpatrovou nádobu na klíčení semen na klíčky. Tato několika úrovňová klíčící miska Vám umožní snadné a rychle vypěstování vlastních klíčků za velmi nízkou cenu, než jak je koupíte balené, ne vždy čerstvé, v potravinových řetězcích za přemrštěnou cenu. Takto si sami vypěstujete vlastní klíčky plné vitaminů, minerálů a enzymů, prostě to nejlepší, co rostlina potřebuje na svůj životní start. Výhodou této nádoby je, že nepotřebujete žádný podklad, který je třeba pak pracně oddělovat, jako je vata nebo filtrační papír. Další výhodou je, že nezabere mnoho místa, má 3 klíčící misky, odkapávací nádobu a pokličku na přikrytí. Nespornou výhodou také je, že každá klíčící nádoba má regulační odkapávací průchodku, který zajistí patřičnou hladinu vody a reguluje vlhkost a umožní proudění vzduchu mezi miskami a odvětrání prostřednictvím otvoru umístěného ve víku. Takto semínka mají potřebné vlhko, nezaschnou a zároveň semínka nebudou plesnivět. Tvar dna zajis... (více v detailu)
Jak udržet klouby v pohybu?...
Před 1333 dny - HYPERINZERCE
Flexigel je dobře vstřebatelný roztok, jehož hlavní složkou je hydrolyzovaný kolagen. Je ochuc... (více v detailu)
HLÍVA ÚSTŘIČNÁ v kapslích
Před 1333 dny - HYPERINZERCE
Sušená hlíva ústřičná - Pomáhá zvýšit obranyschopnost organismu, přispívá k posílení imunitního systému.Přírodní houbový přípravek- doplněk stravy v kapslích(72 cps) bez příměsí. Díky mnohostrannému a vyrovnané... (více v detailu)