Filtry



Zdraví a péče o tělo

8 835 výsledků

Tlakoměr Omron na zápěstí
Před 931 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tlakoměr OMRON RS1 - pro měření krevního tlaku na zápěstí, oobvod 13,5 21,5 cm. Přehledný a čitelný 3 řádkový displej, jednotlačítkové ovládání, technologie ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Zdravotnické potřeby - Moli Care, MoliNea a Tena
Před 931 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím různé zdravotnické potřeby zn. Moli Care Premium, MoliNea a Tena - i jednotlivá balení. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Zdeňka
Před 1064 dny - HYPERINZERCE
Z nasi rozsahle nabidky si vam dovoluji predstavit produkty(balicek)pbsahujici presne to co by ste meli do sveho tela dostat aby ste jej regenerovali a tim ,,ozivili,, jeho funkce. Balíček DuoLife REGENERACE obsahuje přesně zkomponované přípravky, které podporují funkce organizmu a ladí s denním biorytmem. • s informacemi o všeobecném působení • doporučeným způsobem užívání • s doporučeným časem dávkování • s dietetickým doporučením a rozpiskou pro sedmidenní užívání Regenerace neznamená pouze dostatečné množství odpočinku. V lidském organismu dochází ... (více v detailu)
Vstříc lepší postavě i kondici!
Před 1246 dny - HYPERINZERCE
Neváhejte a udělejte jednoduchý krok ke zdravému životnímu stylu bez nesmyslnýc... (více v detailu)
Dezinfekční stojan automatické dávkovaní
Před 1247 dny - HYPERINZERCE
DOPRAVA ZDARMA. CENA ZA 1KS AKCE 3 + 1 ZDARMA Jednoduchý automatický mechanismus dávkování - Vysoká spolehlivost. Vyrobeno z kvalitní oceli - Dávkování pomocí AUTOMATICKÉHO dávkovače - Snadná obsluha a údržba - Dávkovač zaručuje nejvyšší hygienu, díky snadnému bezdotykovému ovládání - Barva šedá RAL 7037 nebo černá RAL 9005 - Hlavní rozměry: 350x350x1228 mm, váha 5 k... (více v detailu)
1 990
 Kč
Pánské inkontinenční slipy vel. L
Před 1248 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
2 balení pánských inkontinenčních slipů, nové, v originál balení. V balení 9 k... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
Respirátor FFP2 - KN95
Před 1248 dny - HYPERINZERCE
Kvalitní respirátory FFP2 - KN95. 5 vrstvé, účinnost přes 95%. Hygienicky balené po 2ks v krabičce s celkem 20 ks. Velikost respirátoru je univerzální pro d... (více v detailu)
Spalujte kalorie a hubněte
Před 1248 dny - HYPERINZERCE
Můžete strávit denně v posilovně 40 min. nebo zrychlit metabolismus, výsledek v hubnutí bude obdobný. Zdravý člověk spálí denně kolem 2000 kcal. Obvyklý výdej při rychlejším pohybu je cca 300 kcal / hod. Vidíte, že stačí mírně zvýšit metabolický výdej a hubnutí půjde skoro samo. Metabolický výdej se postupně ... (více v detailu)
Spolehlive antigen testy ze slin
Před 1248 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Joysbio SARS-CoV-2 Antigen Rapid ✔️ Dodani ihned ✔️ Osobni odber v Praze ✔️ 30.000 ks skladem ✔️ Balení po 1 ks ✔️ Schváleno k sebetestování od MZČR ✔️ Komfortni odber ze slin ✔️ Vhodne pro firmy i skoly ✔️ Rychla detekce koronaviru do 15 min ✔️ Neinvazivni odber vzorku ze slin ✔️ Snadno ovladatelny test ✔️ Sensitivita 9... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60
 Kč
Vi-vaHA collagen nejen pro krásnou pleť (3v1)
Před 1250 dny - HYPERINZERCE
Tekutý kolagen odlehčí problémům s klouby a vyživí zároveň pokožku a pleť! Vi-vaHA collagen nejen pro zralé ženy, které chtějí pečovat o kosti, klouby a také o svůj z... (více v detailu)
Aloe Vera gel drink 100% organický gel - 2x 520ml
Před 1250 dny - HYPERINZERCE
2X 500 ML Aloe Vera gel drink 100% organický. Aloe Vera je zdrojem látek, které udržují tělo v kondici. Aloe podporuje trávení a pravidelné vyprazdňování, pozitivně ovlivňuje funkci střev. Pomáhá udr... (více v detailu)
1 040
 Kč
Rybí olej v kapslích - zdroj omega 3
Před 1250 dny - HYPERINZERCE
fin Bi-iomaxin caps - zdroj omega-3 - olej ze žraločích jater a rybí olejový koncentrát, přispívá k posílení imunitního systému. Bi-iomaxin caps obsahuje olej ze žraločích jater a rybí olejový koncentrát - zdroj omega-3 nenasycených mastných kyselin DHA a EPA. Je obohacen o... (více v detailu)
nabídka plenkových kalhotek pro dospělé, originální balení
Před 1251 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
nabízím 6 balíků plenkových kalhotek vel. L, které jsem nakoupila navíc do zásoby a nyní je již nepotřeb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
nabízím chodítko s podpěrou a kolečkové
Před 1251 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím téměř nové chodítko s podpěrami a kolečky, které se dá složit. Původně 7 tis. Kč, nyní za něj požaduji 800 Kč
Hlavní město Praha
800
 Kč
nabízím chodítko levně
Před 1251 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím chodítko bez koleček se slevou - původně 1100 Kč, nyní za 300 Kč, téměř nové
Hlavní město Praha
300
 Kč
Posílení imunity.
Před 1251 dny - HYPERINZERCE
Pro posílení imunitního systému je užívání vitamínu C , vitamínu ... (více v detailu)
Tbl.Hořčík GLO bez laktózy.
Před 1251 dny - HYPERINZERCE
Prevence nedostatku hořčíku v organismu při intoleranci laktózy. Více na www.glo.cz www.glo.cz
Máte vysoký krevní tlak?
Před 1251 dny - HYPERINZERCE
Bílkovinná směs NO(oxid dusnatý) uvolňuje a rozšiřuje cévy, zabraňuje tvorbě krevních sraženin, které jsou příčinou srdečního infarktu nebo mozkové mrtvice, reguluje krevní tlak a hromadění plátů v cévá... (více v detailu)
Výživa kloubů GLO.
Před 1251 dny - HYPERINZERCE
Kloubní výživa GLO obsahuje v denní dávce (3 tobolky) 1 110 mg chondroitin sulfátu, 486 mg MSM, 264 mg glukosamin sulfátu a 100 mg vitamínu C v garantované kvalitě. Pomáhá udržovat zdravé klouby a podporuje jejich pohyblivost. Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Chondroitin sulfát se získává extrakcí hovězí, vepřové nebo žral... (více v detailu)
Tbl.Hořčík + B6 GLO.
Před 1251 dny - HYPERINZERCE
Přípravek podporuje nervovou soustavu, mírní svalové napětí a křeče. Společně tyto látky přispívají ke zmírnění únavy a vyčerpání, pozitivně působí na činnost nervové soustavy . Vitamín B6 přispívá ke správnému fungování imunitního systému a ... (více v detailu)
CELÁ ČR! Zhubněte nebo(?) přiberte s OSOBNÍ podporou!
Před 1251 dny - HYPERINZERCE
CELÁ ČR ! Víte, že - ÚSPĚCH = věc rozhodnutí? Do jarního a letního období NOVĚ! Zhubněte/přiberte! Umíme NOVOU formou AKTIVNÍ SPOLUPRÁCE = NA DÁLKU! ŽÁDNÉ dojíždění/docházení! VYZKOUŠEJTE, posuďte, jak Vám vyhovuje! Aktivní pomoc, OSOBNÍ PODPORA a spoluprá... (více v detailu)
Antigenní sebetestovací testy ze slin/výtěr značky Singclean
Před 1260 dny - HYPERINZERCE
Antigenní sebetestovací testy ze slin/výtěrové značky Singclean Rychlé a velmi kvalitní testy ze slin a testy výtěrové na anti.gen nového koronaviru (SARS-CoV-2) určené pro samotestování značky Singclean. Baleno po 1ks nebo po 20ks. MOMENTÁLNÍ AKCE již od 38,-Kč při odběru balení 20ks výtěrových testů v množství nad 100tis ks. Certifikované a schválené MZČR. Čerpání dotace od zdravotní pojišťovny až 240,-Kč/4ks/1 zaměstnanec za měsíc. Délka testování 15 minut. Sliny/Výtěr: Citlivost: 99,99%/98,56%, specificita: 99,57%/99,03%, přesnost: 99,75%. Rychlé dodání. Při větším odběru dodání zdarma nebo po domluvě. Zavolejte nám nebo napište na email. Testy jsou in vitro diagnostické testy pro kvalitativní detekci antigenů koronaviru SARS-CoV-2 přítomných v lidských slinách. Singclean COVID-19 Antigen Rapid testovací sada využívá metodu koloidního zlata a byla vyvinuta za účelem zjištění přítomnosti či nepřítom... (více v detailu)
Hot stones - lávové kameny 20ks
Před 1264 dny - HYPERINZERCE
Počty a rozměry kamenů v sadě 20 ks: Velké kameny 4 ks: 7,5 x 5,5 x 3,0 cm Střední kameny 4 ks: 6,5 x 4,5 x 1,8 cm Střední kameny 4 ks: 4,0 x 3,0 x 1,8cm Malé kameny 8 ks: 4,0 x 3,0 x 0,7cm Celková hmotnost kamenů: 1,6 kg Hmotnost sady s krabičkou: 2,0 kg POPIS A POUŽITÍ SADY LÁVOVÝCH KAMENŮ: Základní sada 20 ks lávových kamenů pro domácích ... (více v detailu)
Prodám chodítko pro seniora použité
Před 1265 dny - HYPERINZERCE
Prodám chodítko pro seniora - použitý. Chodítko pro seniora bez... (více v detailu)
KOZÍ kolostrum 100% - základ imunity
Před 1271 dny - HYPERINZERCE
Kolostrum /colostrum je jedinečná tekutina-mlezivo, které vzniká u savců prvních několik dní po porodu a st... (více v detailu)
1 690
 Kč